Τι σημαίνει IMY σημαίνει;

Αυτό το ακρωνύμιο ως θετικό συναισθηματικό νόημα πίσω από αυτό

Αν κάποια κείμενα ή αναρτήσεις "IMY", θα θελήσετε να μάθετε ακριβώς πώς να τους απαντήσετε, καθώς αυτό το ακρωνύμιο είναι γεμάτο νόημα.

Το IMY σημαίνει:

Μου λείπεις

Είναι τόσο απλό. Αν αυτό το ακρωνύμιο σας έστειλε, κάποιος νομίζει ότι είσαι ξεχωριστός και σε θέλει στη ζωή σου!

Η IMY είναι μια φράση που λέγεται συχνά στην πραγματική ζωή ως μια αυτόνομη πρόταση, οπότε μην εκπλαγείτε εάν την δείτε να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο (απευθύνεται σε εσάς ή σε κάποιον άλλο) ή σε ένα μήνυμα κειμένου χωρίς άλλες λέξεις ή φράσεις που την συνοδεύουν.

Παραλλαγές του IMY

Υπάρχουν άλλες εκδόσεις του IMY που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εντείνουν το νόημά του. Αυτά περιλαμβάνουν:

IMYSM: Σας χάσω τόσο πολύ

IMYSFM: Σας λείπεις πολύς ***

IMYSB: Σας χάσω τόσο άσχημα

IMYMTA: Σας χάσω περισσότερο από οτιδήποτε

Το IMYSFM είναι μια παραλλαγή που περιλαμβάνει την λέξη F, οπότε κρατήστε αυτό υπόψη αν νομίζετε ότι ίσως θέλετε να το χρησιμοποιήσετε μόνοι σας, αλλά δεν θέλετε να προσβάλλετε κανέναν. Ίσως θελήσετε να επιμείνετε σε IMYSM, IMYSB ή IMYMTA για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές παρερμηνείες από τον παραλήπτη του μηνύματός σας.

Θυμηθείτε ότι δεν είναι όλοι που θα ξέρουν πώς να ερμηνεύουν αυτές τις πιο περίπλοκες παραλλαγές ακρωνύμων. Εάν θέλετε απλώς να κρατάτε τα πράγματα απλά με λίγα γράμματα για να ερμηνεύσετε στο ακρωνύμιο όσο το δυνατόν, κολλήστε με το IMY είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Πώς να απαντήσετε στο IMY

Κάθε φορά που κάποιος λέει σε άλλο άτομο ότι του λείπει, υπάρχει συχνά η ελπίδα ότι αισθάνεται το ίδιο. Εκείνοι που νιώθουν το ίδιο θα μπορούσαν να απαντήσουν με, "Σας λείπει και εγώ."

Για να το πείτε αυτό στο κείμενο / συνομιλία μιλάτε, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το ακρωνύμιο IMYT. Το Τ αντιπροσωπεύει τη λέξη "πάρα πολύ" μετά από "μου λείπεις".

Αν όμως δεν χάσετε το άλλο άτομο, τότε είστε ελεύθεροι να ανταποκριθούν όποτε σας αρέσει. (Απλά προσπαθήστε να είστε ευαίσθητοι στα συναισθήματά τους στην απάντησή σας!)

Παραδείγματα χρήσης του IMY και του IMYT

Φίλος # 1: "Imy!"

Φίλος # 2: "Aw, imyt!"

Το παραπάνω παράδειγμα δείχνει πόσο απλά αυτά τα δύο ακρωνύμια είναι πραγματικά όταν χρησιμοποιούνται σε μια τυπική συνομιλία με κείμενο ή συνομιλία . Δεν χρειάζονται πραγματικά καμία εξήγηση.

IMY Vs. ILY

Το IMY είναι παρόμοιο με το πιο δημοφιλές ακρωνύμιο ILY, το οποίο σημαίνει I Love You. Οι παραλλαγές για το ILY είναι επίσης παρόμοιες με τις παραλλαγές για το IMY, επειδή είναι τόσο εύκολο να απενεργοποιήσετε τη λέξη "miss" για "αγάπη".

Τα αρκτικόλεξα όπως το ILYSM (I Love You So much), το ILYSFM και το ILYMTA είναι σχεδόν πανομοιότυπα με τις παραλλαγές του IMY που περιγράφονται παραπάνω. Φυσικά, η χρήση της λέξης "miss" ή "αγάπη" θα αλλάξει εντελώς την έννοια του ακρωνυμίου.

Προτού στείλετε ένα μήνυμα IMY σε κάποιον ...

Αλήθεια, μερικές φορές είναι καλύτερο να πληκτρολογείτε "Σας λείπεις" σε απλά Αγγλικά. Δεδομένου ότι η ίδια η φράση είναι τόσο σοβαρή, είναι μάλλον πολύ σημαντικό να λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας όταν το λέτε και τα αρκτικόλεξα έχουν έναν τρόπο να μας κάνουν να φαίνουμε μη σοβαροί ή υπερβολικά τυχαίοι στις συνομιλίες μας.

Αν πραγματικά θέλετε να το εννοείτε όταν λέτε σε κάποιον που σας λείπει, σκεφτείτε το πριν χρησιμοποιήσετε το ακρωνύμιο. Οι πιθανότητες είναι ότι θα εκτιμήσουν αυτές τις τρεις λέξεις γραμμένες σε πολύ περισσότερα.