Τι είναι το Hi5 και είναι διαφορετικό από το Facebook;

Μια εισαγωγή στο Hi5 ως κοινωνικό δίκτυο

Αυτές τις μέρες, οι χρήστες κοινωνικής δικτύωσης είναι όλα σχετικά με το Facebook, το Instagram, το Twitter, το Snapchat, το Tumblr και το Pinterest. Αλλά ένα λιγότερο γνωστό κοινωνικό δίκτυο, γνωστό ως Hi5, υπήρχε πολύ πριν από πολλούς από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους που χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή και είναι ακόμα γύρω από σήμερα.

Τι ακριβώς είναι το Hi5;

Το Hi5 είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που στοχεύει σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται για φλερτ, χρονολόγηση και δημιουργία νέων φίλων. Εάν επισκέπτεστε σήμερα τον ιστότοπο του Tagged, που είναι ένα άλλο κοινωνικό δίκτυο με μακρά ιστορία, θα παρατηρήσετε ότι ο ιστότοπός του είναι ταυτόσημος με τον ιστότοπο Hi5. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσο το Hi5 όσο και το Tagged ανήκουν πλέον στην κοινωνική και κινητή τεχνολογική εταιρεία εάν (εμείς).

Μια σύντομη ιστορία του Hi5

Το Hi5 έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όταν γνώρισε τεράστια ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του 2007 με μεγάλο μέρος αυτής της δημοτικότητας που προέρχεται από την Κεντρική Αμερική. Ο ιστότοπος πήρε το όνομά του από ένα χαρακτηριστικό που έδωσε στα μέλη την ευκαιρία να δώσουν στους φίλους τους εικονικές υψηλές πεντάδες.

Τα Fives χρησιμοποιήθηκαν ως ένας τρόπος για να περιγράψουμε μια σχέση φίλων. Υπήρξε μια εποχή κατά την οποία οι χρήστες θα μπορούσαν να δώσουν πεντάρια πολεμιστών, να συντρίψουν πεντάδες, πεντάδες συμπαίκτες, πεντάδες πεντάδες και πολλούς άλλους τύπους πεννών.

Ξεκινώντας με Hi5

Το Hi5 είναι ελεύθερο να εγγραφεί και μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο προφίλ σε αυτό, όπως ακριβώς και κάθε άλλο κοινωνικό δίκτυο. Παρόλο που κάποτε ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα για τον ιστό για υπολογιστές πριν από τη χρήση του κινητού ιστού, όπως είναι σήμερα, θα πρέπει να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Hi5 για κινητά (δωρεάν για συσκευές Android και iOS). να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό.

Πώς είναι το Hi5 διαφορετικό από το Facebook;

Το Facebook είναι συνήθως γνωστό ότι είναι περισσότερο ένα ιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε με ανθρώπους που γνωρίζετε ήδη στην πραγματική ζωή. Παρόλο που κάποιος μπορεί να κάνει δημόσιες αναρτήσεις, να προσελκύσει τους θεατές στα προφίλ τους (αντί να χρειαστεί να εγκρίνει όλους ως φίλους), να συμμετάσχει σε ομάδες και να συμμετάσχει σε συζητήσεις για δημόσιες σελίδες, το Facebook συνήθως δεν χρησιμοποιείται για να βρει και να συναντήσει νέους ανθρώπους.

Το Hi5, από την άλλη πλευρά, είναι να συναντάς νέους ανθρώπους. Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε άτομα που βρίσκονται κοντά σας για να προσθέσετε ως φίλους και παρόμοια με το πώς λειτουργεί η δημοφιλής εφαρμογή χρονολόγησης Tinder , μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι "Meet Me" με την προτίμηση ή τη μετάδοση των συνδέσεων που εμφανίζονται.

Η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί για συνομιλία, επομένως μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα με κάποιον και να σχεδιάσετε μια ημερομηνία για να συναντηθείτε. Παρόλο που το Hi5 είναι πολύ πιο ανοιχτό από το Facebook, εξακολουθείτε να έχετε τον έλεγχο των ρυθμίσεων απορρήτου, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ακριβώς όπως θέλετε.

Το Hi5 δίνει στους χρήστες τις πιθανότητες να συναντήσουν περισσότερα άτομα με ταχύτερο ρυθμό, αναβαθμίζοντας τα πακέτα VIP. Και όπως το Tagged , το Hi5 διαθέτει ένα χαρακτηριστικό παιχνιδιού "κατοικίδιων ζώων" όπου οι φίλοι μπορούν να ανταγωνιστούν για να συλλέγουν ο ένας τον άλλον.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Hi5;

Hi5 είναι μια καλή επιλογή του κοινωνικού δικτύου για να πάει με αν ενδιαφέρεστε πραγματικά απλά να ανακαλύψετε νέους ανθρώπους στην κοντινή σας τοποθεσία, να συνδεθείτε μαζί τους, να συζητήσετε λίγο online και ίσως να συναντηθείτε τελικά. Πολλοί άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως μια μορφή online dating.

Εάν είστε περισσότερο σε απλά να συμβαδίσει με ό, τι οι σημερινοί φίλοι, συγγενείς, συναδέλφους και γνωριμίες σας είναι μέχρι, τότε Facebook θα ήταν η καλύτερη εναλλακτική λύση. Αποθηκεύστε το Facebook για τις πραγματικές σχέσεις σας και χρησιμοποιήστε το Hi5 για να συναντήσετε νέους ανθρώπους.