Η καλύτερη εφαρμογή συνταγών και φαγητού για το Android

Κάντε τα σπιτικά γεύματα σας πιο ενδιαφέροντα

Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι καλύτερα να ετοιμάζετε τα γεύματά σας στο σπίτι. Εξοικονομήστε χρήματα και είναι ευκολότερο να τρώτε υγιεινά στο σπίτι και καταναλώνετε συνήθως λιγότερο από ό, τι θα κάνατε σε ένα εστιατόριο. Αλλά, οι περισσότεροι άνθρωποι κουράζονται από τις ίδιες παλιές συνταγές ή είναι απλά πολύ κουρασμένοι για να μαστίζουν ένα γεύμα μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Πώς μπορείτε λοιπόν να εμπνευστείτε; Αυτό είναι όπου οι εφαρμογές έρχονται μέσα Μπορείτε να αναζητήσετε χιλιάδες συνταγές και εργαλεία πρόσβασης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γεύματα με τα αγαπημένα συστατικά σας και να ψωνίσετε αποτελεσματικά τα είδη παντοπωλείου. Εδώ είναι μια μικρή επιλογή εφαρμογών Android που μπορεί να σας βοηθήσει στην κουζίνα.

  1. Το Pepper Plate προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εργαλείων για τις γαστρονομικές σας ανάγκες, από την αποθήκευση συνταγών στη δημιουργία μενού για το σχεδιασμό των γευμάτων. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λίστες αγορών με βάση αυτό που σχεδιάζετε να μαγειρέψετε και να το οργανώσετε με βάση τον τρόπο που ψωνίζετε στο κατάστημα. Εκτός από τα smartphones και τα tablet Android, είναι επίσης διαθέσιμο για συσκευές Amazon και Nook.
  2. Yummly Recipes & Shopping List είναι για να ανακαλύψετε και να αποθηκεύσετε νέες συνταγές με βάση αυτό που σας αρέσει να τρώτε και αν έχετε διαιτητικούς περιορισμούς. Η εφαρμογή διαθέτει συνταγές από πολλές πηγές τρίτων, συμπεριλαμβανομένου του Serious Eats. Μπορείτε να αποθηκεύσετε λίστες αγορών, οι οποίες οργανώνονται αυτόματα από το διάδρομο του καταστήματος και από τη συνταγή.
  3. Ο διαχειριστής συνταγών Paprika σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε συνταγές από οπουδήποτε στον ιστό και να συγχρονίζετε το tablet, το smartphone και την επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τις συνταγές, να ελέγξετε τα βήματα που έχετε ολοκληρώσει και να επισημάνετε τα επόμενα βήματα. Βολικά, μπορείτε επίσης να κλιμακώσετε τις συνταγές με βάση τον αριθμό των μερίδων που θέλετε να φτιάξετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χρονοδιακόπτες εντός εφαρμογής, ώστε να μην κάνετε juggling πολλαπλών εφαρμογών στην κουζίνα. Εκτός από τις συσκευές Android, η Paprika διαθέτει εφαρμογές για το Kindle Fire and Nook Color.
  1. Allrecipes Dinner Spinner μετατρέπει το σχεδιασμό του γεύματος σε ένα παιχνίδι. Όταν το χρησιμοποιείτε στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "κλώστη" για να βρείτε τυχαία μια συνταγή. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας συνταγές και να αναζητήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε τα συστατικά που δεν σας αρέσει, τα οποία είναι χρήσιμα. Περιλαμβάνει επίσης βίντεο μαγειρικής διδασκαλίας.
  2. Το BigOven προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά με τα άλλα σε αυτόν τον κατάλογο, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού γευμάτων, λίστας παντοπωλείων και αποθήκευσης συνταγών. Προσφέρει επίσης ένα δροσερό επιπλέον: μπορείτε να πληκτρολογήσετε έως και τρία συστατικά που έχετε στο ψυγείο ή το ντουλάπι σας, και να πάρετε ιδέες συνταγής για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Θα μπορούσα σίγουρα να το χρησιμοποιήσω αυτό!
  3. Το EatingWell Healthy in a Hurry είναι μια επιλεκτική επιλογή των κορυφαίων συνταγών της έκδοσης, οι οποίες είναι εστιασμένες στην υγεία και είναι διαθέσιμες εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να ταξινομήσετε τις συνταγές ανά συστατικό ή συνολικό χρόνο. η εφαρμογή υποσχέσεις ακόμα και καμία συνταγή θα διαρκέσει περισσότερο από 45 λεπτά. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης διατροφικές πληροφορίες για όλες τις συνταγές.
  4. Το ChefTap Recipe Organizer όχι μόνο σας επιτρέπει να αποθηκεύετε συνταγές από όλο τον ιστό, αλλά μπορείτε επίσης να επεξεργάζεστε τα αγαπημένα σας με ανταλλαγές συστατικών και άλλα τσιμπήματα. Μετά από όλα, μια συνταγή δεν είναι ποτέ τελική, σωστά; Ξέρω ότι μου αρέσει να παίζω με παλιές και νέες συνταγές όταν αισθάνομαι δημιουργικός. Οι συνταγές που έχετε αποθηκεύσει μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση εκτός σύνδεσης και μπορούν να συγχρονιστούν σε πολλές συσκευές.