Τι σημαίνει το KMSL;

Καταρρίπτοντας την έννοια αυτού του περίεργου ακρωνύμου διαδικτύου

Μπορείτε να δοκιμάσετε το καλύτερο για να ερμηνεύσετε το αρκτικόλεξο KMSL μόνος σας, αλλά είναι τόσο σκοτεινό, που πιθανόν να έχετε πολύ δύσκολο χρόνο μαζί του.

Το KMSL σημαίνει:

Δολοφονώντας τον εαυτό μου με το γέλιο.

Αυτό το ακρωνύμιο σας κόβει να σκέφτεστε ότι υπάρχουν τέσσερις λέξεις σε αυτό όταν πραγματικά υπάρχουν μόνο τρεις. Όποιος έφτιαξε το ακρωνύμιο πρέπει να έχει σκεφτεί ότι η λέξη "εγώ" ήταν στην πραγματικότητα δύο χωριστές λέξεις (ο εαυτός μου) γιατί αυτό φαίνεται να σημαίνει το ακρωνύμιο.

Η έννοια του KMSL

Μια παραλλαγή του LOL, το KMSL είναι ένα αρκτικόλεξο παρωδίας που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί όταν ένα άτομο θέλει πραγματικά να μεταδώσει και να υπερβάλει τη διασκεδαστική αντίδρασή του κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με βάση το κείμενο. Αυτές τις μέρες, οι λιγότερο συνήθεις παραλλαγές του LOL, όπως το KMSL, μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές στην έκφραση διασκέδασης σε έναν κόσμο όπου η LOL έχει τόσο υπερβολικά χρησιμοποιηθεί που έχει χάσει πολύ το νόημά της.

Παρόλο που κανείς ποτέ δεν κυνηγάει κυριολεκτικά με το γέλιο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το KMSL για να δείξουν πόσο κάτι φαίνεται αστείο σε αυτούς. Όποιος βρίσκεται στο άκρο λήψης της αντίδρασης KMSL θα πάρει πιθανώς το υπαινιγμό ότι ο αντιδραστήρας είναι εξαιρετικά διασκεδασμένος και έτσι αντιδρούν με πολύ διασκεδαστικό τρόπο πίσω από την οθόνη τους.

Παραδείγματα χρήσης KMSL

Παράδειγμα 1

Φίλος # 1: "Ντύσατε πολύ γρήγορα αυτό το πρωί και δεν συνειδητοποίησα ακόμη ότι υπήρχε ένα ζευγάρι εσώρουχα κολλημένο στο παντελόνι μου μέχρι να φτάσω στην τάξη ..."

Φίλος # 2: "Kmsl !!!"

Στο πρώτο παράδειγμα παραπάνω, μπορείτε να δείτε πώς ο Friend # 2 χρησιμοποιεί το KMSL ως αυτόνομη αντίδραση στο μήνυμα του Friend # 1. Σε πολλές περιπτώσεις, δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από τη χρήση του αρκτικόλεξτος από μόνο του.

Παράδειγμα 2

Φίλος # 1: «Παρακολουθήσατε το επεισόδιο της θεωρίας του Big Bang;

Φίλος # 2: "Ναι, ήμουν kmsl όλη την ώρα ... μια τέτοια αστεία επίδειξη!"

Στο δεύτερο παράδειγμα παραπάνω, ο Φίλος # 2 χρησιμοποιεί το KMSL σε μια πρόταση για να περιγράψει μια αντίδραση που είχε στο παρελθόν. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στις παρούσες και μελλοντικές περιόδους (όπως "Είμαι kmsl" και "Θα είμαι kmsl").

KMSL vs. KML

Η ακριβής ερμηνεία για το KMSL (Killing Myself Laughing) χρησιμοποιείται μερικές φορές εναλλακτικά με το αρκτικόλεξο KML επειδή το KML απομακρύνει το επιπλέον γράμμα που είναι πραγματικά περιττό για τη λέξη Myself . Με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το KMSL ή το KML και θα μπορούσε να ερμηνευτεί το ίδιο.

Δυστυχώς, το KML έχει μια άλλη ερμηνεία, η οποία θα μπορούσε να είναι ένας λόγος για να κολλήσει κανείς με το KMSL. Μερικοί άνθρωποι ερμηνεύουν το KML ως Kill My Life, το οποίο είναι παρόμοιο με το FML (F *** My Life).

Εναλλακτικές λύσεις για το KMSL

Το KMSL είναι ένα από τα ακρωνύμια που αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας δημιουργικών και υπερβολικών παραλλαγών της LOL. Εδώ είναι μόνο τρία άλλα που μπορείτε να ανταλλάξετε με το KMSL.

PMSL : Σκοντάφτει τον εαυτό μου γελά . Πολύ παρόμοιο με το KMSL, αλλά ίσως λίγο πιο ακατάλληλο.

ROFL: Τρέχοντας στο πάτωμα γελά. Περισσότερο δημοφιλές από το KMSL και το PMSL, το ROFL είναι καλό για να προχωρήσετε αν θέλετε να παραμείνετε με ακρωνύμια που είναι πιο αναγνωρίσιμα.

LMAO: Γελώντας το στέλεχος μου. Μια πολύ γνωστή παραλλαγή του LOL.