Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook Hide and Unhide

01 από 05

Πώς να κρύψει τους φίλους και τις εφαρμογές στο Facebook

Εικόνα του Facebook.

Ο τοίχος Facebook σας γεμίζει με ενημερώσεις από "φίλους" που μόλις γνωρίζετε; Έχετε προσθέσει μια δέσμη συναδέλφων, αλλά θέλετε μόνο να δείτε ενημερώσεις από φίλους και οικογένεια;

Μήπως ένας φίλος σας έχει πάρει πρόσφατα σε ένα παιχνίδι στο Facebook όπως το Mafia Wars και οι ενημερώσεις κατάστασης σας οδηγούν σε καρύδια;

Υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να οργανώσετε τον τοίχο του Facebook, αποκρύπτοντας τις ενημερώσεις από φίλους ή κρύβοντας ενημερώσεις από εφαρμογές. Αυτό θα σας επιτρέψει να οργανώσετε τον τοίχο και να δείτε μόνο τις ενημερώσεις που θέλετε να δείτε. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι τόσο εύκολο όσο κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί του ποντικιού.

02 του 05

Εύρεση του μενού απόκρυψης στο Facebook

Εικόνα του Facebook.

Το αστείο πράγμα για το μενού απόκρυψη του Facebook είναι ότι είναι κρυμμένο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία απόκρυψης τοποθετώντας το ποντίκι πάνω από την ενημέρωση κατάστασης στον τοίχο σας.

Παρατηρήστε πώς εμφανίζεται η λέξη "Απόκρυψη" στην επάνω αριστερή γωνία με ένα τρίγωνο προς τα κάτω; Με αυτόν τον τρόπο έχετε πρόσβαση στο μενού Απόκρυψη. Απλά κάντε κλικ στη λέξη "Απόκρυψη" για να ξεκινήσετε.

03 του 05

Πώς να κρύψει τους φίλους σας στο Facebook

Εικόνα του Facebook.

Τώρα που έχετε ανακαλύψει πώς να κάνετε το μενού Hide του Facebook να εμφανίζεται τοποθετώντας το ποντίκι πάνω από το προφίλ, θα μάθετε πόσο εύκολο είναι να αποκρύψετε τις ενημερώσεις κατάστασης ενός φίλου. Απλά κάντε κλικ όπου εμφανίζεται το μήνυμα "Απόκρυψη" ακολουθούμενο από το όνομα του φίλου σας.

Εάν η κατάσταση του φίλου σας ενημερώθηκε μέσω μιας εφαρμογής Facebook , θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να κρύψετε την εφαρμογή. Αλλά μην το συγχέετε με την απόκρυψη των ενημερώσεων κατάστασης του φίλου σας.

04 του 05

Πώς να κρύψετε τις εφαρμογές στο Facebook

Εικόνα του Facebook.

Η απόκρυψη ενημερώσεων κατάστασης από τις εφαρμογές Facebook είναι τόσο εύκολη όσο και η απόκρυψη ενημερώσεων κατάστασης ενός φίλου. Απλώς τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την ενημέρωση κατάστασης στον τοίχο σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού Απόκρυψη, κάντε κλικ στο "Απόκρυψη" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Hide" ακολουθούμενο από το όνομα της εφαρμογής.

Η απόκρυψη της ενημέρωσης κατάστασης μιας εφαρμογής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε φίλους που εμπλέκονται σε ένα παιχνίδι στο Facebook το οποίο έχει πολλές ενοχλητικές ενημερώσεις. Σας επιτρέπει να λαμβάνετε ακόμα τακτικές ενημερώσεις κατάστασης από το φίλο σας χωρίς να δείτε όλα τα επιτεύγματά τους.

05 του 05

Πώς να αποκρύψετε φίλους στο Facebook

Εικόνα του Facebook.

Κατά λάθος αποκρύψατε κάποιον στο Facebook από τον οποίο θέλετε να δείτε ενημερώσεις; Για λίγα δευτερόλεπτα, αφού κρύψετε κάποιον, έχετε την επιλογή να αναιρέσετε την απόκρυψη. Μετά από αυτό, πρέπει να τροποποιήσετε τις επιλογές του τείχους σας.

Μπορείτε να αποκρύψετε τους φίλους σας στο Facebook, μεταβαίνοντας μέχρι τον τοίχο μέχρι να δείτε τον σύνδεσμο "Επιλογές επεξεργασίας" στη δεξιά πλευρά της μεσαίας στήλης. Κάνοντας κλικ στην επιλογή Επιλογές επεξεργασίας, θα σας δοθεί ένα μενού που σας επιτρέπει να αποκρύψετε φίλους ή εφαρμογές.

Για να αποκρύψετε έναν φίλο, απλώς εντοπίστε το όνομά του στη λίστα και κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο News Feed".

Για να αποκρύψετε μια εφαρμογή, κάντε κλικ στο πάνω μέρος όπου λέει "εφαρμογές", εντοπίστε την εφαρμογή που θέλετε να αποκρύψετε και κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στο News Feed".