Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Linksys EA4500 (N900)

EA4500 (N900) Προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης και άλλες προεπιλεγμένες πληροφορίες σύνδεσης

Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης για τον δρομολογητή Linksys EA4500 είναι admin . Βεβαιωθείτε ότι το γράφετε ακριβώς όπως αυτό, επειδή αυτός ο κωδικός πρόσβασης, όπως και οι περισσότεροι κωδικοί πρόσβασης, κάνει διάκριση πεζών-κεφαλαίων .

Το Linksys EA4500 απαιτεί επίσης ένα όνομα χρήστη, το οποίο είναι admin , όπως και ο κωδικός πρόσβασης.

Όπως και σχεδόν όλοι οι δρομολογητές Linksys, το 192.168.1.1 είναι η προεπιλεγμένη διεύθυνση IP EA4500.

Σημείωση: Ο αριθμός μοντέλου της συσκευής είναι EA4500 αλλά συχνά διατίθεται στο εμπόριο ως δρομολογητής Linksys N900. Επίσης, γνωρίζουμε ότι παρόλο που υπάρχουν δύο εκδόσεις υλικού αυτού του δρομολογητή ( 1.0 και 3.0 ), και οι δύο χρησιμοποιούν τις ίδιες πληροφορίες που μόλις ανέφερα.

Τι πρέπει να κάνετε εάν ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης EA4500 δεν λειτουργεί

Παρόλο που είναι σημαντικό να αλλάξετε έναν κωδικό πρόσβασης σε κάτι πιο ασφαλές (ειδικά όταν ο κωδικός πρόσβασης είναι πολύ απλός όπως ο διαχειριστής ), είναι μερικές φορές δύσκολο να θυμηθείτε τι έχετε αλλάξει.

Εάν ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης Linksys EA4500 δεν λειτουργεί, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε απλώς τον δρομολογητή στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του δρομολογητή στο πώς ήταν προτού πραγματοποιήσετε τυχόν προσαρμογές.

Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον δρομολογητή Linksys EA4500 στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις του:

  1. Βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής είναι ενεργοποιημένος και, στη συνέχεια, αναποδογυρίστε τον έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στην πίσω πλευρά όπου συνδέονται τα καλώδια.
  2. Με κάτι μικρό και αιχμηρό (ένας χάρτινος κρίκος είναι μια καλή επιλογή), πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Reset για περίπου 15 δευτερόλεπτα . Ο στόχος είναι να περιμένετε να ανάψει η ενδεικτική λυχνία ισχύος. Θα πρέπει να είναι περίπου 15 δευτερόλεπτα, αλλά ίσως αργά ή γρήγορα.
  3. Τώρα που το EA4500 έχει επαναφερθεί, αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας για μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια συνδέστε το ξανά.
  4. Περιμένετε άλλα περίπου 30 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει η εκκίνηση του δρομολογητή.
  5. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στο δρομολογητή στη διεύθυνση http://192.168.1.1 με τις προεπιλεγμένες πληροφορίες - admin για το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.
  6. Μην ξεχάσετε να αλλάξετε τον προεπιλεγμένο κωδικό πρόσβασης σε κάτι άλλο από το admin - απλά μην ξεχάσετε τι έχετε αλλάξει! Εάν θέλετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης σε έναν δωρεάν κωδικό πρόσβασης για να μην το ξεχάσετε.

Δεδομένου ότι ο δρομολογητής έχει επαναφερθεί, έχουν γίνει επαναφορά των υπόλοιπων προσαρμογών, όπως ο κωδικός πρόσβασης ασύρματου δικτύου και το SSID, οι ρυθμίσεις διακομιστή DNS κ.λπ. Θα πρέπει να εισαγάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες για να πάρετε τον δρομολογητή πίσω στο πώς ήταν πριν την επαναφορά του εργοστασίου.

Αν θέλετε να αποφύγετε να εισάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες αν χρειαστεί να επαναφέρετε το δρομολογητή στο μέλλον, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των ρυθμίσεων του δρομολογητή σε ένα αρχείο και, στη συνέχεια, να επαναφέρετε αυτό το αρχείο στον δρομολογητή για να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις. Η σελίδα 55 του εγχειριδίου χρήστη (ο σύνδεσμος που ακολουθεί) σας δείχνει πώς να το κάνετε αυτό.

Τι να κάνετε όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον δρομολογητή EA4500

Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στον δρομολογητή EA4500 μέσω της διεύθυνσης IP 192.168.1.1 , ίσως απλά σημαίνει ότι έχει αλλάξει σε κάτι άλλο μετά την πρώτη ρύθμισή του.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να επαναφέρετε τον δρομολογητή για να λάβετε τη διεύθυνση IP. Αντ 'αυτού, απλά πρέπει να γνωρίζετε την προεπιλεγμένη πύλη που χρησιμοποιεί ένας υπολογιστής συνδεδεμένος στο δρομολογητή. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να κάνετε κάτι τέτοιο στα Windows, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς θα βρείτε την προεπιλεγμένη διεύθυνση IP Gateway .

Linksys EA4500 Firmware & amp; Εγχειρίδια

Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης του Linksys EA4500 N900 για όλους τους πόρους που διαθέτει ο Linksys σε αυτόν τον δρομολογητή, όπως το ενημερωμένο υλικολογισμικό , ένα εγχειρίδιο χρήσης, συχνές ερωτήσεις και πολλά άλλα.

Σημαντικό: Εάν κάνετε λήψη του υλικολογισμικού για το EA4500, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το σωστό για την έκδοση υλικού του δρομολογητή σας. Στη σελίδα λήψης υπάρχει μια ενότητα για την έκδοση 1.0 και μια ξεχωριστή έκδοση για την έκδοση 3.0 . Σε κάθε ενότητα υπάρχει ξεχωριστός σύνδεσμος με το αρχείο του υλικολογισμικού. Εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σημείωση "Σημαντικό" στη σελίδα λήψης.

Εδώ είναι ένας άμεσος σύνδεσμος με το εγχειρίδιο χρήσης του EA4500 αν αυτό είναι αυτό που ψάχνετε. Αυτό είναι ένα αρχείο PDF , οπότε πρέπει να έχετε έναν αναγνώστη PDF για να το διαβάσετε.