Πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν αγοράσετε ένα ακουστικό

Οδηγός αγοράς ακουστικών VoIP

Ένα ακουστικό είναι εύκολο να αγοραστεί όταν βρίσκεστε στο κατάστημα. Κοιτάτε την τιμή και τι σας ευχαριστεί και πληρώνετε για αυτό. Αυτό είναι ίσως επειδή είναι ένα σχετικά μικρό κομμάτι υλικού. Αλλά αυτό το στοιχείο μπορεί να καθορίσει την επιτυχία της σχέσης σας με τον πελάτη σας, την ποιότητα των συνομιλιών της οικογένειάς σας, την παραγωγικότητα στην εργασία σας και ακόμα και την απόλαυση που αποκομίζετε από το αγαπημένο σας παιχνίδι. Έτσι πριν ξεκινήσετε να αγοράσετε ένα ακουστικό Bluetooth , ειδικά ένα ακουστικό VoIP , εξετάστε τα παρακάτω.

Η τιμή

Αυτός δεν είναι ο σημαντικότερος παράγοντας, αλλά το έβαλα στην κορυφή της λίστας γιατί είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και εμού, όταν αγοράζουν τα περισσότερα πράγματα. Ορισμένα ακουστικά μπορεί να είναι βρώμικα φτηνά και εδώ βρίσκεται ο κίνδυνος. Μην νομίζετε ότι έχετε κάνει μια καλή διαπραγμάτευση παίρνοντας ένα ακουστικό για μερικά δολάρια πριν βεβαιωθείτε για το τι είναι μέσα του. Στα περισσότερα φθηνά ακουστικά, η ποιότητα της φωνής και η εργονομία είναι απαίσια. Από την άλλη πλευρά, δεν σημαίνει ούτε ότι το πιο ακριβό ακουστικό είναι το καλύτερο. Η τιμή εξαρτάται από τη λειτουργικότητα. Για παράδειγμα, ένα ασύρματο ακουστικό είναι έως και τρεις φορές ακριβότερο από ένα ασύρματο ακουστικό. Εάν τα καλώδια δεν σας σφάλλουν, θα είστε ευχαριστημένοι με το φθηνότερο.

Ο τύπος και η λειτουργικότητα

Ψάξτε για αυτό που χρειάζεστε σε ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού και μην εγκαταστήσετε ένα ακουστικό που έχει κάτι που λείπει. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε την πληρωμή δαπανηρών λειτουργιών που δεν θα χρειαστείτε. Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, εδώ πρέπει να εξετάσετε:

Η παράσταση

Για τα ακουστικά, η απόδοση περιλαμβάνει κυρίως ποιότητα και εύρος φωνής. Η καλή ποιότητα εξαρτάται από το πρότυπο που επιβάλλεται κατά την κατασκευή και τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Αυτό είναι όπου είναι σημαντικό να αγοράσετε κάτι επώνυμα και να αποφύγετε πολύ φθηνά προϊόντα. Η ακύρωση θορύβου είναι κάτι που βελτιώνει την ποιότητα των ακουστικών, καθώς ο θόρυβος είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε πολλές περιπτώσεις. Ελέγξτε λοιπόν αυτό στο ακουστικό που αγοράζετε. Επίσης, ρωτήστε για το εύρος στο οποίο λειτουργεί σε περίπτωση που αγοράζετε ένα ασύρματο ακουστικό. Επιπλέον, κάποια πρόσθετη λειτουργικότητα όπως η ετοιμότητα για το Skype είναι ένα πλεονέκτημα.

Τα γνωρίσματα

Τα ακουστικά VoIP έρχονται επίσης με λειτουργίες όπως ακριβώς και το άλλο υλικό και υπηρεσίες VoIP . Μπορεί να μην είναι τόσο άφθονοι, αλλά ως χρήστης θα σας ενδιαφέρουν μερικοί, όπως φωνητική αναγνώριση, ρυθμίσεις ήχου, ισορροπία ήχου, ευέλικτο βραχίονα, περιστρεφόμενα μαξιλάρια αυτιών κλπ.

Συμβατότητα με το υλικό σας

Είναι καλό να έχετε μια σαφή ιδέα, ή ακόμα και λεπτομέρειες, των προδιαγραφών του υλικού VoIP πριν πάτε να αγοράσετε τα ακουστικά σας. Χρησιμοποιείτε έναν απλό υπολογιστή, έναν προσαρμογέα VoIP, ένα τηλέφωνο IP ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή; Έχετε κάρτα ήχου και υποδοχές στερεοφωνικού ήχου, θύρες USB; Εάν αγοράζετε ένα ασύρματο ακουστικό, βεβαιωθείτε ότι έχετε υποστήριξη για το υποκείμενο πρότυπο. Ο υπολογιστής σας της συσκευής έχει υποστήριξη Bluetooth, για παράδειγμα; Δεν θέλετε να αγοράσετε κάτι μόνο για να μάθετε κάποτε σπίτι ότι πρέπει να επενδύσετε περισσότερα για να εξουσιοδοτήσετε το υλικό σας να συνεργαστεί με το ακουστικό.

Μετά την πώληση

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σωστή εξυπηρέτηση μετά την πώληση και υποστήριξη για το ακουστικό που αγοράζετε, ειδικά εάν κάνετε ένεση πολλά χρήματα σε αυτό. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε τις μάρκες και να διαβάσετε κριτικές πριν αγοράσετε.