Οι 8 καλύτερες ηχογραφήσεις που θα αγοράσουν το 2018 για λιγότερο από $ 500

Βελτιώστε τον ήχο της τηλεόρασής σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία

Σε έναν προϋπολογισμό, αλλά θέλετε να αναβαθμίσετε το σύστημα ήχου της τηλεόρασής σας; Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ρίξετε πολλά νομίσματα για να αποκτήσετε τον εαυτό σας αξιοπρεπή ήχο. Και οι ηχητικές γραμμές είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης που σας επιτρέπει να βελτιώσετε δραματικά τον ήχο χωρίς να επενδύσετε σε ένα ολόκληρο σύστημα surround. Χρειάζεστε κάποια βοήθεια για την εύρεση ενός που δεν θα σπάσει την τράπεζα; Ανατρέξτε στη λίστα μας παρακάτω για τα καλύτερα soundbars κάτω από $ 500.

Συσκευασμένο με χαρακτηριστικά, το SB-4551 SmartCast 45 ιντσών της Vizio μετρά μόλις 2 ίντσες και 2 ίντσες βαθιά και έχει στιλ που είναι τόσο κομψό και καθαρό. Ως ένας από τους μοναδικούς κατασκευαστές soundtrack 5.1-καναλιών surround, ο Vizio SB4551 διαθέτει οδηγούς τεσσάρων ιντσών στα δεξιά, αριστερά και στο κέντρο του ηχείου. Η συμπερίληψη του Google Cast προσφέρει την ίδια τεχνολογία με το Chromecast και παρέχει πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, podcasts και streaming απευθείας μέσω Bluetooth ή 802.11n Wi-Fi.

Ο ήχος μπορεί να φτάσει τα 103dB, χάρη στο subwoofer οκτώ ιντσών που έρχεται σε ένα μαύρο κουτί (το καλύτερο είναι το καπάκι κάτω από έναν καναπέ ή καρέκλα που παρέχει καλωδιακή πρόσβαση στα πίσω δορυφορικά ηχεία και τον ήχο surround). Το σύστημα χρησιμοποιείται καλύτερα από την εφαρμογή SmartCast, η οποία είναι διαισθητική και προσφέρει εξαιρετική ρύθμιση της γραμμής μέσω εύχρηστων ρυθμίσεων του συστήματος.

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε ήχο στην τηλεόρασή σας χωρίς να εκκενώσετε το πορτοφόλι σας, η ηχητική μπάρα Bluetooth της AmazonBasics 2.1 καναλιών είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η ηχητική μπάρα 31,5 ιντσών προσφέρει ένα ενσωματωμένο υπογούφερ που ανέρχεται σε 100dB ισχύος και τρεις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας (πρότυπο, ειδήσεις και ταινίες) για να βρει την καλύτερη εμπειρία για τον παραδιδόμενο ήχο. Η τυπική λειτουργία θα προσφέρει απευθείας ρυθμίσεις από το κουτί, η λειτουργία ειδήσεων προσφέρει πιο κατανοητό διάλογο και η λειτουργία ταινίας παρέχει βέλτιστη ακουστική απόδοση για μουσικά κομμάτια. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth v2.1 προσφέρει την ευκαιρία να μεταδώσετε βίντεο ή μουσική από ένα smartphone, tablet ή υπολογιστή έως και 10 μέτρα. Το Amazon περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο του ήχου από τον καναπέ σας. Ο ήχος δεν θα χτυπήσει τις κάλτσες σας μακριά, αλλά, για την τιμή, το soundbar του AmazonBasics θα εκτελέσει πολύ καλύτερα από την τηλεόρασή σας.

Η ακουστική λυχνία Q Acoustics Media 4 προσφέρει εξαιρετικό ήχο, χάρη στον μεγάλο ελλειπτικό οδηγό που λειτουργεί ως εσωτερικό υπογούφερ. Σε απόσταση μικρότερη από 40 ίντσες, ο ήχος του 2,1 καναλιών αντιπαραβάλλει χειροκίνητα με οποιοδήποτε ηχητικό σήμα στην κατηγορία του. Το αριστερό και το δεξί ηχείο χρησιμοποιούν προγράμματα οδήγησης καλοριφέρ με ισορροπημένη λειτουργία 2,5 x 2,5 ιντσών, τα οποία δίνουν εξαιρετικό ήχο, ανεξάρτητα από το πού κάθεστε σε ένα δωμάτιο μέσου μεγέθους. Το subwoofer 4,7 x 5,9 ιντσών με διπλό πηνίο σάς βοηθάει να απολαύσετε εξαιρετική μπάσα από έναν ήχο που έχει ρυθμιστεί ακριβώς με ψηφιακά φίλτρα υψηλής ακρίβειας. Τελικά, ο ήχος είναι καθαρός και τα ηχεία προσφέρουν δυναμική εμβέλεια ανθεκτική στους σκληρούς ήχους, οι οποίοι είναι ιδανικοί για κινηματογραφικές ταινίες ή ταινίες γεμάτες δράση. Παρόλο που η έλλειψη εισόδου HDMI είναι αξιοσημείωτη, το Bluetooth βρίσκεται επί του σκάφους για ροή ήχου από οποιαδήποτε συσκευή συμβατή με Bluetooth.

Το όνομα Bose απαιτεί ελάχιστη εισαγωγή στον κόσμο του ήχου και η ηχητική μπάρα της Bose Solo 5 TV είναι μια εξαιρετική αξία για την ποιότητα του ήχου. Με τη μέτρηση μήκους 21,5 ίντσας, ο τοίχος Bose είναι μια ηχητική μπάρα ενός κομματιού που δεν διαθέτει κουμπιά, καθώς όλα τα χειριστήρια χειρίζονται το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης. Ο ελεγκτής διαχειρίζεται τη μονάδα Bose, αλλά μπορεί επίσης να χειριστεί τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray, τις συνδεδεμένες συσκευές Bluetooth (χωρίς τηλέφωνο) και τα συστήματα παιχνιδιών. Η εγκατάσταση είναι εξαιρετικά απλή με ένα μοναδικό καλώδιο ήχου που συνδέει το Solo 5 απευθείας στην τηλεόρασή σας. Πέρα από τις ρυθμίσεις, οι λειτουργίες όπως η λειτουργία διαλόγου καθιστούν το Bose standout με βελτιωμένη ποιότητα ομιλίας, βοηθώντας να καταστεί ευκολότερη η κατανόηση κάθε ομιλούμενης λέξης. Επιπλέον, η Bose προσφέρει εξαιρετικά ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης, σε ένα ράφι ή ακόμα και τοποθετημένη απευθείας στον τοίχο με μια προαιρετική βάση στήριξης (πωλείται ξεχωριστά).

Το Sony CT800 της Sony με 2.1 κανάλια είναι απαραίτητο αν διαθέτετε τηλεόραση 4K ή μεγαλύτερη 4Κ. Η μακρά ηχητική λωρίδα 41 ιντσών προσφέρει ένα σχεδόν χρηστικό μαύρο σχέδιο που μπορεί να ταιριάζει απόλυτα κάτω από την τηλεόρασή σας, να είναι τοποθετημένο στο τοίχο ή να εργάζεται καλά στηριγμένο με τις συμπεριλαμβανόμενες βάσεις ποδιών. Το ενσωματωμένο στο Google Home σημαίνει ότι μπορείτε να ελέγχετε την ένταση του ήχου, να μεταβείτε στο επόμενο κομμάτι ή να σταματήσετε τον ήχο εντελώς χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας. Η Sony προσθέτει επίσης υποστήριξη για το Google Cast, το οποίο επιτρέπει σε περισσότερες από 100 εφαρμογές ήχου να μεταδίδονται απευθείας από το smartphone ή το tablet σας. Πέρα από τη ροή μέσω του Google, του NFC ή του Bluetooth, η κορυφαία είναι η συμβατότητα 4K HDR με το HDCP 2.2. Επίσης περιλαμβάνεται υποστήριξη μορφής ήχου Dolby TrueHD και DTS-HD.

Θεωρείται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα ηχοστάσια που υπάρχουν σήμερα, το SB3851 38-ιντσών της Vizio είναι ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου για να δώσει ώθηση στο ηχητικό σας σύστημα. Διαθέσιμο με 5.1-κανάλι surround ήχου, το Vizio περιλαμβάνει ένα ασύρματο subwoofer πέντε ιντσών και δύο δορυφορικά ηχεία 2,5 ιντσών. Τα κύρια έντερα στεγάζονται στο soundbar, το οποίο περιλαμβάνει αριστερό, κεντρικό και δεξί κανάλι για 100db αρμονικού ήχου που γεμίζει το δωμάτιο. Το ενσωματωμένο Bluetooth και το Google Cast σάς βοηθούν να ρίξετε τα καλώδια και να απολαύσετε τον αναβαθμισμένο ήχο σας με το πάτημα ενός κουμπιού στην εφαρμογή SmartCast του Vizio Smartphone. Οι οδηγοί πλήρους φάσματος των 2,75 ιντσών στην κύρια γραμμή ήχου υποστηρίζουν το Dolby Digital, το DTS Studio Sound και το DTS TruVolume για μια εμπειρία ηχογράφησης surround ήχου που είναι εύκολα βέλτιστη στην κατηγορία.

Το μπάσο δεν θα χτυπήσει εικόνες από τους τοίχους, αλλά το Yamaha YAS-203 των 34,8 ιντσών προσφέρει έναν εντυπωσιακό ήχο που αντικαθιστά πλήρως την ανάγκη για ηχεία τηλεόρασης. Χτυπώντας το σωστό σημείο μεταξύ τιμής και απόδοσης, η ασύρματη μπάρα περιλαμβάνει ένα subwoofer 6,5 ιντσών. Το Yahama έχει επίσης την Clear Voice Tech της μάρκας, η οποία προσθέτει μια ώθηση του ήχου στο διάλογο. Η συμπερίληψη της UniVolume διατηρεί επίπεδα όγκου στα κανάλια, διαφορετικούς προγραμματισμούς και ειδικά διαφημιστικά σπασίματα. Ιδανικό για τηλεοράσεις άνω των 40 ιντσών, το Yamaha έτοιμο για τοίχο προσφέρει ασύρματη ροή μουσικής Bluetooth και απαιτεί μόνο ένα καλώδιο για εγκατάσταση. Τέλος, μια ενσωματωμένη δυνατότητα "μάθησης" επιτρέπει στο υπάρχον τηλεχειριστήριο τηλεόρασης να ελέγχει την ένταση.

Χάρη στην κατάλληλη τιμολόγηση ως προσιτό soundbar για τυχερά παιχνίδια, το Creative Sound BlasterX Katana ταιριάζει ιδανικά κάτω από τη ρύθμιση παιχνιδιών για υπολογιστές. Οι δύο midbass οδηγοί, δύο υψηλής απόδοσης tweeters και ένα μακρύ subwoofer προσφέρουν μέγιστη ισχύ 150 watts μαζί με όλες τις απαραίτητες εισόδους για σωστή σύνδεση με έναν υπολογιστή. Με 26 ίντσες σε μήκος, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να ταιριάζει κομψά κάτω από την οθόνη σας ή ωραία σε ένα σαλόνι σε συνδυασμό με μια κονσόλα παιχνιδιών. Κοιτάζοντας πέρα ​​από το μέγεθος, η σύνδεση Bluetooth είναι επί του σκάφους, όπως μια υποδοχή ακουστικών / ακουστικών και μία είσοδος μικροφώνου. Το ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο υπερύθρων προσφέρει βασικά στοιχεία ελέγχου όπως αναπαραγωγή και παύση, προσαρμογή έντασης ήχου και ρύθμιση θεμάτων για διαφορετικά σχήματα φωτισμού. Ο ήχος στο soundbar είναι απίστευτος με τους online κριτικούς που περιγράφουν ένα επίπεδο όγκου 30 τοις εκατό περισσότερο από αρκετό για να τινάξουν τα γραφεία τους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .