Τα 8 Best On-Ear ακουστικά που αγοράζουν το 2018

Ακούστε μας: Αυτά είναι τα καλύτερα ακουστικά για το αυτί που υπάρχουν σήμερα

Τα ακουστικά στο αυτί είναι φορητά, άνετα και ευέλικτα, καθιστώντάς τα μια εξαιρετική επιλογή να φέρουν στη δουλειά ή τη βιβλιοθήκη. Με τιμές που κυμαίνονται από τον προϋπολογισμό έως την απολαυστική, έχετε μια τεράστια επιλογή ποιότητας και χαρακτηριστικών για να διαλέξετε. Η άνεση είναι απαραίτητη, ενώ πολλά ζεύγη θα περιλαμβάνουν επίσης ασύρματη σύνδεση Bluetooth. Ενώ τα ακουστικά για ακουστικά είναι καλύτερα για την ακύρωση θορύβου, πολλά ζευγάρια στο αυτί εκτελούν αξιοθαύμαστα, αν είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν τη σιωπή. Εδώ υπάρχει μια εκτεταμένη συλλογή διαφορετικών ακουστικών στο αυτί για άτομα κάθε προϋπολογισμού και τρόπου ζωής.

Οι κτυπήσεις έχουν μια φήμη ότι είναι λίγο υπερτιμημένες για την ποιότητα του ήχου, αλλά το Beats Solo3 παραδίδει τελικά ένα προϊόν αντάξιο της έντονης τιμής. Το αστέρι της εκπομπής είναι η υψηλής ποιότητας λειτουργικότητα Bluetooth, η οποία ξεπερνά τα υπόλοιπα ασύρματα ακουστικά στην αγορά. Χρησιμοποιούν Bluetooth Class 1 για να συγχρονίσουν με πολλαπλές συσκευές στην περιοχή και να έχουν μια σειρά από πάνω από 30 πόδια, καθιστώντας τα τέλεια για το γυμναστήριο ή την εργασία γύρω από το σπίτι, όπου μπορείτε να περπατήσετε χωρίς να ανησυχείτε για αποσύνδεση.

Μια διάρκεια ζωής μπαταρίας 40 ωρών και άνετα φλιτζάνια για αυτιά σημαίνει ότι μπορείτε να ακούτε όλη την ημέρα. Αν τελειώσετε, φορτώστε τα για πέντε λεπτά και θα έχετε τρεις ώρες αναπαραγωγής. Τέλος, η ακουστική λεπτομέρειας προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία που αποδίδει μπάσα στο σημείο χωρίς οποιουδήποτε χρωματισμό των μέσων. Επιλέξτε ένα από τα οκτώ κομψά σχέδια για το κλασικό στυλ Beats.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για το καλύτερο Beats ακουστικά .

Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, εξαιρετικό ήχο και μέγιστη άνεση για τα αυτιά σας, το KEF M500 είναι ένα από τα καλύτερα ζεύγη ακουστικών στο αυτί που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή. Διαθέτουν ένα μοναδικό πολυ-κατευθυντικό Smart άρθρωση που συνδέει το ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου με τα ελαφριά δερμάτινα ακουστικά. Τα μαξιλαράκια στηρίζονται εύκολα στα αυτιά σας, διατηρώντας παράλληλα μια σφραγίδα που οδηγεί σε μια ευχάριστη εμπειρία ακρόασης ακόμη και για μια ολόκληρη μέρα εργασίας. Ένα καλώδιο χωρίς καλώδια και προσαρμογέας πτήσης ολοκληρώνουν τη συσκευασία.

Οι κορυφές είναι τραγανές και τα χαμηλά βαθιά και πλούσια, με μια μεγάλη σκηνή που σας κάνει να νιώσετε σαν να ακούτε σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Τα ακουστικά κατασκευάζονται με έναν οδηγό νεοδυμίου μήκους 1,4 ιντσών, ο οποίος παράγει ήχο hi-fi, ενώ τα χάλκινα επιστρωμένα αλουμινένια άλατα έχουν τέλεια ακουστική διαύγεια.

Αυτά τα αναδιπλούμενα ακουστικά από την Edifier είναι ιδανικά για παιδιά, χάρη σε ένα φορητό σχεδιασμό δίπλωσης και μια σειρά από επιλογές διασκέδασης χρώματος. Διατίθενται σε διασκεδαστικά χρώματα νέον όπως το μπλε, το πορτοκαλί, το ροζ και το μοβ, και όλα αυτά τονίζονται από μια ασημένια ταινία στην κορυφή. Εξίσου σημαντικό, το κεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι είναι τόσο εύκαμπτο και ανθεκτικό, ιδανικό για να ρίξει ένα σακίδιο χωρίς να ανησυχείτε για ζημιές. Μπορούν ακόμη να διπλωθούν για να χωρέσουν σε ένα στενό χώρο, έτσι ώστε να είναι εύκολο να μεταφερθούν στο λεωφορείο ή στο αεροπλάνο. Τα μαλακά δερμάτινα φλιτζάνια προσφέρουν μια άνετη εμπειρία ακρόασης, ενώ το σύρμα χωρίς μανταλάκια σώζει πονοκεφάλους. Τα ακουστικά χρησιμοποιούν επίσης έναν οδηγό μαγνητών νεοδυμίου για έναν ωραίο καθαρό ήχο.

Διαβάστε περισσότερα από τα σχόλιά μας για τα καλύτερα ακουστικά που αγοράζετε για παιδιά .

Για όσους θέλουν ένα ζευγάρι ακουστικών που φαίνονται και αισθάνονται τόσο πολυτελές όσο ακούγονται, τα ακουστικά Beoplay H4 από τον πολυτελές κατασκευαστή ήχου Bang & Olufsen θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σας. Σχεδιασμένα με καθαρές γραμμές και καθαρά υλικά, αυτά τα ακουστικά σπορ είναι ένα ελαφρύ κοσμοπολίτικο σχέδιο που συνδυάζει δέρμα, αλουμίνιο και χάλυβα. Από το μαλακό δερμάτινο κεφαλόδεσμο μέχρι τα μαξιλαράκια αφρού μνήμης, στα ανθεκτικά πλεκτά υφάσματα που καλύπτουν τα καλώδια, αυτό το ζευγάρι ακουστικών φαίνεται και αισθάνεται καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζεύγος αυτής της λίστας.

Ο ήχος παραδίδει επίσης την τιμή, με εύρος συχνοτήτων 20-22.000 και το Bang & Olufsen Signature Sound προσφέροντας ένα τέλεια ισορροπημένο μπάσο και πρίμα με καθαρό μεσαίο εύρος και ευρεία κορνίζα. Το Bluetooth 4.2 συνδυάζεται εύκολα με τις συσκευές σας, ενώ τα διαισθητικά στοιχεία ελέγχου της συσκευής σάς επιτρέπουν να επιλέξετε τον ήχο χωρίς να χάσετε το ρυθμό σας.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα ακουστικά Bang & Olufsen που μπορείτε να αγοράσετε.

Ζήστε τον ήχο της σιωπής με την εκπληκτική τεχνολογία ακύρωσης θορύβου σε αυτό το ζεύγος ακουστικών Libratone. Ιδανικό για πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και ήσυχες συνεδρίες μελέτης βιβλιοθηκών, τέσσερα επίπεδα ελέγχου θορύβου προσφέρουν έναν εκπληκτικό τρόπο να ακούσετε ήχο στο επίπεδο που αισθάνεστε άνετα. Η ρυθμιζόμενη ακύρωση θορύβου CityMix πηγαίνει από τη διέλευση, όταν χρειάζεται να ακούτε τον κόσμο γύρω σας, να βυθίζετε τη σιωπή όταν χάνετε τον εαυτό σας στη μουσική σας χωρίς κανένα θόρυβο στο παρασκήνιο. Η τεχνολογία ταιριάζει με τη συχνότητα της μουσικής σας με τις συχνότητες του εξωτερικού κόσμου, καθιστώντας την τέλεια εμπειρία ακρόασης. Επωφεληθείτε από αυτή την τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και το ενσωματωμένο μικρόφωνο για να κάνετε κλήσεις οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε για το άκουσμα του άλλου άκρου.

Τα ακουστικά είναι επίσης ασύρματα, χρησιμοποιώντας το Bluetooth για να αντιστοιχίσετε τις συσκευές σας για 20+ ώρες ακρόασης. Απολαύστε ένα πλήρες φάσμα ήχου, με βαθύτερα μπάσα από τα περισσότερα ασύρματα ακουστικά, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει πλήρη μεσαία και ζωντανά πρίμα. Η premium κατασκευή φαίνεται και αισθάνεται πολυτελή, ενώ τα χειριστήρια στο αυτί κάνουν εύκολη τη χρήση.

Διαβάστε περισσότερα από τα σχόλιά μας σχετικά με τα καλύτερα ακουστικά για ακύρωση θορύβου .

Τα προϊόντα Amazonbasic της Amazon είναι οικονομικά αλλά ποιοτικά χτίζουν καθημερινά αντικείμενα. Τα ακουστικά για το αυτί τους είναι εξαιρετική, αποδίδοντας φορητότητα και αποθήκευση με περιστρεφόμενο σχεδιασμό που επιτρέπει στα ακουστικά να κάθονται επίπεδα. Έχουν ένα εύρος συχνοτήτων 12-22.000 Hz και μέγιστο επίπεδο εισόδου 1000mW για μεγάλη αναπαραγωγή ήχου. Τα μαξιλαράκια αυτιών που ανακουφίζουν την πίεση βρίσκονται άνετα στα αυτιά σας, ιδανικά για να σας βοηθήσουν να εστιάσετε κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης μέρας στη δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα από τις αναθεωρήσεις των καλύτερων διαθέσιμων ακουστικών προϋπολογισμού για αγορά online.

Η τεχνολογία Bluetooth δεν είναι πλέον το νέο παιδί στο μπλοκ, επομένως δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνετε για εξοπλισμό κορυφαίου επιπέδου για να έχετε ασύρματες δυνατότητες. Αυτό το ζευγάρι ακουστικών AH2 από το Ausdom διαχωρίζεται από άλλες επιλογές προϋπολογισμού, χάρη σε σούπερ άνετα δερμάτινα μαξιλαράκια μαλακών ακουστικών, ζώνη κεφαλής τεντώματος πίεσης και εκπληκτικά καλή απόδοση ήχου. Ο καλύτερος στην κλάση ήχος για ασύρματα ακουστικά προέρχεται από οδηγούς 40mm με απόκριση πλήρους συχνότητας για βαθιά μπάσα και εκτεταμένα πρίμα. Αυτό το ακουστικό υψηλής πιστότητας σπορ Bluetooth V4.0 και περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για την πραγματοποίηση κλήσεων ή την αναπαραγωγή online παιχνιδιών. Αναμείνετε περίπου 20 ώρες ζωής της μπαταρίας και ένα σχετικά βραχύ χρόνο επαναφόρτισης από δύο έως τρεις ώρες.

Ένα ακουστικό τυχερού παιχνιδιού θα πρέπει να διαθέτει άψογο ήχο για κρίσιμες επικοινωνίες και μια άνετη εφαρμογή που δεν θα σας αποσπάσει από τον ανταγωνισμό. Το PGPHONE80 του Plye επιτυγχάνει και τα δύο σε αξία, κερδίζοντας βραβεία από την κοινότητα τυχερών παιχνιδιών. Η κομψή σχεδίασή του συνδυάζει το λευκό αλουμίνιο με μια άνετη προσαρμοστική μπάντα που είναι ιδανική για κάθε κεφαλή. Κεραυνοί μπλε τόνους φωτίζουν το κύπελλο μικροφώνου και αυτιών.

Αναμείνετε τον υπέροχο ήχο από το 7.1 Virtual Surround Sound και τα 3D Aural Information σας βοηθούν να ακονίσετε κάθε λεπτομέρεια, δίνοντάς σας ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η δόνηση των μπάσων στο αυτί σας παρέχει μια πιο συναρπαστική εμπειρία για παιχνίδια και μουσική, ενώ τα βολικά κουμπιά σας βοηθούν να κάνετε προσαρμογές εν πτήσει.

Διαβάστε περισσότερα από τα σχόλιά μας σχετικά με τα καλύτερα ακουστικά για τυχερά παιχνίδια διαθέσιμα για online αγορές.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .