Το Σύστημα Subwoofer της Polk Audio MagniFi

Ισχυρός ήχος για μια όχι τόσο υψηλή τιμή

Τα Soundbars εξακολουθούν να είναι μια δημοφιλής επιλογή για τη βελτίωση του ήχου για την τηλεοπτική προβολή και δεν φαίνεται να αφήνουμε να παραμείνουμε στην συνεχιζόμενη ροή προσφορών σε αυτή την κατηγορία προϊόντων. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια ηχητική μπάρα που παρέχει σταθερά βασικά στοιχεία για να συμπληρώσει την προβολή της τηλεόρασής σας, εξετάστε το Polk Audio MagniFi One.

Τι προσφέρει το MagniFi One

Το Polk Audio MagniFi One είναι ένα σύστημα ήχου / υπογούφερ.

Το τμήμα soundbar έχει πλάτος 34,6 ίντσες (το οποίο παρέχει καλή φυσική και ηχητική αντιστοίχιση για τηλεοράσεις με μεγέθη οθόνης 32 έως 48 ιντσών) και μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε ράφι είτε σε τοίχο. Επίσης, το MagniFi One είναι περίπου 2 ίντσες ψηλό, πράγμα που σημαίνει ότι αν το τοποθετήσετε μπροστά από την τηλεόρασή σας, δεν θα μπλοκάρει την κάτω άκρη της οθόνης ή δεν θα μπλοκάρει τον αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης, κάτι που μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με μερικές άλλες γραμμές ήχου που κυκλοφορούν στην αγορά.

Εκτός από την ηχητική γραμμή, παρέχεται ασύρματο υπογούφερ. Το υπογούφερ είναι συμπαγές, με καμπύλες άκρες και στεγάζει οδηγό 7 ιντσών. Παρόλο που το υπογούφερ πρέπει να συνδεθεί στην τροφοδοσία εναλλασσόμενου ρεύματος, συνδέεται ασύρματα στην ηχητική μπάρα, όχι μόνο μειώνει την ακαταστασία των καλωδίων, αλλά σας επιτρέπει να το τοποθετείτε οπουδήποτε στο χώρο ακρόασης όπου παρέχει την καλύτερη απόκριση χαμηλής συχνότητας.

Η απόκριση συχνότητας για ολόκληρο το σύστημα είναι 40Hz έως 22kHz. Η συνολική ισχύς του συστήματος δηλώνεται ως 240 Watt .

Αποκωδικοποίηση και επεξεργασία ήχου

Το MagniFI One παρέχει αποκωδικοποίηση Dolby Digital 2.0 και 5.1 καναλιών (το αποκωδικοποιημένο σήμα 5.1 καναλιών διπλώνεται στο πλαίσιο της διαμόρφωσης δύο καναλιών της γραμμής ήχου για αναπαραγωγή).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν και το MagniFi One είναι συμβατό με ήχο Dolby 2.0 / 5.1, δεν είναι συμβατό με το DTS Digital Surround . Εάν διαπιστώσετε ότι δεν ακούτε ήχο από μια πηγή συνδεδεμένη στο DTS, επαναφέρετε την έξοδο ήχου της συσκευής πηγής (συσκευή αναπαραγωγής DVD κ.λπ.) στο PCM .

Από την άλλη πλευρά, μαζί με την αποκωδικοποίηση του ήχου Dolby, υπάρχουν μερικά πρόσθετα ηχητικά χαρακτηριστικά που παρέχονται από την Polk Audio τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν την εμπειρία ακρόασης, όπως:

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες ήχου, υπάρχουν δύο επιπλέον χαρακτηριστικά που αξίζει να σημειώσουμε.

Συνδεσιμότητα

Οι φυσικές συνδέσεις που παρέχονται στο MagniFi περιλαμβάνουν 1 ψηφιακή οπτική είσοδο και ένα σύνολο αναλογικών στερεοφωνικών (3,5mm) εισόδων. Από την άλλη πλευρά, το MagniFi One δεν διαθέτει καμία σύνδεση βίντεο ή συνδέσεις HDMI .

Η κατώτατη γραμμή

Παρόλο που δεν έχει επιπλέον κουδούνια, όπως η ασύρματη δυνατότητα πολλαπλών καναλιών ή η δυνατότητα λήψης ήχου και βίντεο μέσω HDMI, το Polk Audio MagniFi One προσφέρει ένα μέτριο αλλά αποτελεσματικό τρόπο βελτίωσης Την εμπειρία προβολής της τηλεόρασης, εξαλείφοντας την λιγότερο επιθυμητή εμπειρία ακρόασης των ηχείων τηλεόρασης, χωρίς να προσθέσετε ακαταστασία στο χώρο προβολής της τηλεόρασής σας.

Επίσης, το MagniFi έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για να το συνδέσετε και να το ρυθμίσετε. Αν δεν χρειάζεστε καλώδια μεγαλύτερα από τα προβλεπόμενα, όταν το φτάσετε στο σπίτι, είστε έτοιμοι να το κάνετε.

Το Polk MagniFi One έχει προτεινόμενη τιμή $ 299.95 - Επίσημη σελίδα προϊόντος