Μηχανή αναζήτησης Πασχαλινά αυγά: Τα Top Ten

01 από 11

Τι είναι η μηχανή αναζήτησης "Πασχαλινά αυγά";

Γνωρίζατε ότι με μερικές προσεκτικά επιλεγμένες λέξεις μπορείτε να κάνετε τη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο να κάνει ένα ρολό βαρέλι, να πάρει το νόημα της ζωής από ένα υπολογιστικό εργαλείο, ακόμη και να κάνει ένα portal πύλης αναζήτησης; Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα με τον ακόλουθο ιστό "πασχαλινά αυγά", κρυφές εκπλήξεις, εσωτερικά ανέκδοτα και αόρατα χαρακτηριστικά που μπορούν να ενεργοποιηθούν χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες εντολές.

02 από 11

Κάνετε το Google να κάνει βαρέλι

Πληκτρολογήστε "κάνουμε κυλίνδρους" στο πεδίο αναζήτησης της Google και θα δείτε την άκρη της οθόνης σας σε μια πλήρη κλίση 180 μοιρών. Αυτό το κρυφό χαρακτηριστικό φημολογείται ότι είναι ένα αφιέρωμα σε ένα κλασικό παιχνίδι βίντεο που ενθάρρυνε τους παίκτες να "κάνουν ένα βαρέλι" ως μέρος του παιχνιδιού.

03 από 11

Μάθετε τη σημασία της ζωής από το Wolfram Alpha

Το Wolfram Alpha , υπολογιστική μηχανή που βρίσκει πραγματικές απαντήσεις, μπορεί να σας πει ποια είναι η έννοια της ζωής αν ζητάτε μόνο. Για την καταγραφή, η απάντηση βασίζεται στο μυθιστόρημα Douglas Adams "Ο οδηγός του Hitchhiker για τον γαλαξία".

04 από 11

Ακούστε το Yahoo! Λαρυγγισμός

Αν πάτε στην αρχική σελίδα του Yahoo και κάνετε κλικ στο θαυμαστικό, θα ακούσετε το κλασσικό Yahoo Yodel, που έγινε εξαιρετικά δημοφιλές από μια σειρά διαφημίσεων στη δεκαετία του '90. Βεβαιωθείτε ότι τα ηχεία σας είναι ενεργοποιημένα!

05 από 11

Βρείτε ένα αφιέρωμα του κρυμμένου υπαλλήλου του Αμαζονίου

Πηγαίνετε στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας του Αμαζονίου, κάτω από τη γραμμή που αναφέρει "Όροι Χρήσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων © 1996-2011, Amazon.com, Inc. ή οι θυγατρικές της εταιρείες". Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας για να επισημάνετε την περιοχή ακριβώς κάτω από τις ημερομηνίες των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας για να δείτε ένα θάρρος για έναν υπάλληλο του Amazon.

06 από 11

Αναζήτηση στο Klingon

Όλοι οι κακοί "Star Trek" κακοποιοί του καθενός παίρνουν ακόμη και τη δική τους μηχανή αναζήτησης από μερικούς οπαδούς των εργαζομένων της Google: ελέγξτε το Google στο Klingon και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη γλώσσα στην οποία γράφονται τα φίλτρα αναζήτησης.

Εάν η Κλίνγκον δεν είναι ακριβώς το πράγμα σας, δοκιμάστε το σουηδικό Chef Google, το Google Elmer Fudd ή το Google Pig Latin.

07 από 11

Πάρτε όλες αυτές τις ενοχλητικές ερωτήσεις που απαντήθηκαν

Την επόμενη φορά που τα παιδιά σας θα σας ρωτήσουν τις συγκεκριμένες ερωτήσεις που κάνουν την αρτηριακή σας πίεση να αυξάνεται λίγο, απλά να τις στείλετε στο Wolfram Alpha . Οι ερωτήσεις που απαντήθηκαν περιλαμβάνουν:

08 από 11

Αναζήτηση πιο αποτελεσματικά με το MentalPlex

Κάθε χρόνο, οι καλοί άνθρωποι της Google έχουν πολλή διασκέδαση με αυτό που έχει γίνει μια ετήσια παράδοση αστεριών του Απριλίου. Το MentalPlex ήταν ένα από αυτά τα αστεία. Απλά κοιτάζετε την περιστρεφόμενη σφαίρα, προβάλλετε μια νοητική εικόνα για το τι θέλετε να βρείτε και ποιος ξέρει τι θα συμβεί!

09 από 11

Κώδικα Konami

Αρχικά τοποθετημένο μέσα σε ένα κλασικό παιχνίδι βίντεο, ο Κώδικας Konami ενεργοποιεί κρυφές εκπλήξεις και χαρακτηριστικά σε πολλές ιστοσελίδες. Ο κώδικας έχει ως εξής (χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους στο πληκτρολόγιό σας):

ΠΑΝΩ, ΠΑΝΩ, ΚΑΤΩ, ΚΑΤΩ, ΑΡΙΣΤΕΝ, ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΞΙΑ, Β, Α

10 από 11

Χρησιμοποιήστε το Facebook ως πειρατικό

Εάν μεταβείτε στις ρυθμίσεις γλώσσας του Facebook, που συνήθως βρίσκονται στο κάτω μέρος του τοίχου σας στο Facebook , θα δείτε έναν σύνδεσμο προς τη γλώσσα στην οποία βλέπετε τη ροή ειδήσεων . Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να αλλάξετε τη γλώσσα, θα έχετε την επιλογή να μετατρέψετε το κείμενό σας ανάποδα ή να μετατρέψετε όλα όσα λέτε σε πειρατικά. Arr, matey!

11 από 11

Πάρτε μερικές ..... πολύ ενδιαφέρουσες οδηγίες

Πληκτρολογήστε οποιοδήποτε σύνολο οδηγιών στους Χάρτες Google που έχει ένα πολύ μεγάλο σώμα νερού μεταξύ των δύο προορισμών και η Google θα σας πει ότι θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα καγιάκ για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β. Για παράδειγμα , προσπαθήστε να ζητήσετε οδηγίες από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας στο Τόκιο της Ιαπωνίας (θα χρειαστεί να διαβάσετε περίπου το μισό της λίστας των οδηγιών για να βρείτε αυτό που ψάχνετε).