Ρυθμίσεις απορρήτου του Τοίχου Facebook

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σας

Αυτό που δημοσιεύετε στον τοίχο σας στο Facebook ενδέχεται να εμφανίζεται στο τοίχο Facebook όλων των φίλων σας. Αν ναι, τότε όλοι οι φίλοι σας και όλοι οι φίλοι τους μπορούν να διαβάσουν όλα όσα δημοσιεύετε. Επίσης, κάθε φορά που σχολιάζετε ή σας αρέσει μια από τις δημοσιεύσεις του φίλου σας, όλοι οι φίλοι της μπορούν να το δουν κι αυτό.

Εάν θέλετε να κρατήσετε τις αναρτήσεις και τα σχόλιά σας στο Facebook λίγο πιο ιδιωτικές και δεν θέλετε όλοι και όλοι οι φίλοι τους να τα διαβάσουν, υπάρχουν κάποιες προσαρμογές που μπορείτε να κάνετε στις ρυθμίσεις σας στο Facebook. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του τοίχου του Facebook για λίγο περισσότερο απόρρητο.

Πρώτον, θα πρέπει να φτάσετε στη σωστή σελίδα απορρήτου. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τις "Ρυθμίσεις" και κάντε κλικ στο "Ρυθμίσεις απορρή Στην επόμενη σελίδα κάντε κλικ στο " News Feed and Wall ".

Βλέποντας τους Αμοιβαίους Φίλους

Πρόσφατη δραστηριότητα στα κυριώτερα σημεία

Πάνω στη δεξιά πλευρά της σελίδας σας στο Facebook, θα δείτε μια ενότητα "Στιγμιότυπα". Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να δείτε τι κάνουν οι φίλοι σας. Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο αναφέρονται αυτές οι ρυθμίσεις απορρήτου στο Facebook.

Μπορείτε να επιλέξετε να αφήσετε τους ανθρώπους να βλέπουν, ή να μην βλέπουν, πότε έχετε κάνει κάποια από αυτά τα πράγματα. Εάν ελέγξετε κάποιο από αυτά τα αντικείμενα, ενδέχεται να εμφανιστούν στις περιοχές "Στιγμιότυπα" των σελίδων φίλων σας στο Facebook.

Πρόσφατη δραστηριότητα στο τείχος σας

Ορισμένα πράγματα εμφανίζονται στον τοίχο όταν τα αλλάζετε. Με αυτό τον τρόπο οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι έχετε κάνει μια αλλαγή και τι αλλαγή έχετε κάνει, ώστε να μπορούν να πάνε και να κοιτάξουν. Εάν δεν νομίζετε ότι οι άνθρωποι πρέπει πραγματικά να γνωρίζουν κάθε μικρό πράγμα που κάνετε, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κρατήσετε από τον τοίχο σας.

Καταργήστε την επιλογή αυτών των στοιχείων μόνο εάν δεν θέλετε να προστεθούν στον τοίχο σας όταν κάνετε αλλαγές σε αυτά.

Πρόσφατη δραστηριότητα στη συζήτηση

Δείτε επίσης:

3 βήματα για να κάνετε το Facebook ιδιωτικό