Πώς να κάνετε μια προσωπική έκδοση των Ειδήσεων Google

01 του 06

Εξατομικεύστε αυτή τη σελίδα

Καταγραφή οθόνης της Google από τον Marziah Karch

Ακριβώς έτσι ξέρετε, έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που γράφτηκε αυτό το άρθρο και η θέση του μπορεί να μην είναι η ίδια. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη έκδοση των Ειδήσεων Google και να ακολουθήσετε τις ιστορίες που σας ενδιαφέρουν.

Οι Ειδήσεις Google μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να προβάλλουν πολλούς ή λιγότερους τίτλους ειδήσεων όπως θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε τη θέση σας όπου εμφανίζονται τα θέματα ειδήσεων και μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα κανάλια ειδήσεων.

Ξεκινήστε ανοίγοντας τις Ειδήσεις Google στη διεύθυνση news.google.com και κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο Εξατομίκευση αυτής της σελίδας στη δεξιά πλευρά του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.

02 του 06

Επαναδιάταξη των ειδήσεων

Καταγραφή οθόνης της Google από τον Marziah Karch
Ο σύνδεσμος Εξατομίκευση μετατρέπεται σε πλαίσιο που σας επιτρέπει να αναδιατάξετε τις ειδήσεις. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τις "ενότητες" της προσαρμοσμένης εφημερίδας Διαδικτύου. Οι τίτλοι του κόσμου είναι πιο σημαντικοί ή ιστορίες ψυχαγωγίας; Εσύ αποφασίζεις.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε μια ενότητα κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπί στο κουτί. Για αυτό το παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσω το αθλητικό τμήμα. Δεν μου αρέσει να διαβάζω αθλήματα, γι 'αυτό θέλω να ξεφορτωθώ αυτό το τμήμα.

03 του 06

Προσαρμογή ή διαγραφή μιας ενότητας

Καταγραφή οθόνης της Google από τον Marziah Karch
Εάν θέλετε πραγματικά αθλήματα, θα μπορούσατε να αυξήσετε τον αριθμό των τίτλων που εμφανίζονται. Η προεπιλογή είναι τρεις. Θα μπορούσατε επίσης να μειώσετε τον αριθμό των τίτλων εάν θέλετε η σελίδα να είναι λιγότερο γεμάτη. Εάν είστε σαν εμένα και δεν θέλετε να διαβάσετε κάποια αθλητικά νέα, ελέγξτε το πλαίσιο διαγραφής . Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών .

04 του 06

Κάντε μια ενότητα προσαρμοσμένων ειδήσεων

Καταγραφή οθόνης της Google από τον Marziah Karch
Έχετε ένα θέμα ειδήσεων στο οποίο θέλετε να παρακολουθείτε; Μετατρέψτε το σε μια προσαρμοσμένη ενότητα ειδήσεων και αφήστε την Google να βρει σχετικά άρθρα για εσάς.

Μπορείτε να προσθέσετε μια τυποποιημένη ενότητα ειδήσεων, όπως "κορυφαίες ιστορίες" ή "αθλητικά", κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Προσθέστε μια τυποποιημένη ενότητα . Για να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη ενότητα, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Προσθήκη προσαρμοσμένης ενότητας .

05 του 06

Κάντε ένα τμήμα προσαρμοσμένων ειδήσεων δεύτερο μέρος

Καταγραφή οθόνης της Google από τον Marziah Karch
Αφού κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Προσθέστε μια προσαρμοσμένη ενότητα, πληκτρολογήστε τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τα στοιχεία ειδήσεων που θέλετε να δείτε. Λάβετε υπόψη ότι η Google θα αναζητήσει μόνο άρθρα που περιέχουν όλες τις λέξεις-κλειδιά που πληκτρολογείτε εδώ.

Αφού εισαγάγετε τις λέξεις-κλειδιά σας, επιλέξτε πόσα άρθρα θέλετε να δείτε στην κύρια σελίδα Ειδήσεων Google. Η προεπιλογή είναι ρυθμισμένη σε τρεις.

Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη ενότητας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Μπορείτε να αναδιοργανώσετε τις προσαρμοσμένες ενότητες ειδήσεων με τον ίδιο τρόπο που κανονίζετε τις τυπικές ενότητες.

Για παράδειγμα, έχω δύο προσαρμοσμένα τμήματα ειδήσεων. Το ένα είναι για το "Google" και το άλλο για την "τριτοβάθμια εκπαίδευση". Κάθε φορά που η Google βρίσκει σχετικά άρθρα ειδήσεων για αυτά τα δύο θέματα, προσθέτει τους τρεις πρώτους τίτλους στις προσαρμοσμένες ενότητες ειδήσεων Google, όπως ακριβώς και σε κάθε άλλη ενότητα.

06 του 06

Ολοκλήρωση και αποθήκευση αλλαγών

Καταγραφή οθόνης της Google από τον Marziah Karch

Αφού ολοκληρώσετε την τροποποίηση των Ειδήσεων Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα και οι αλλαγές θα παραμείνουν σε ισχύ για αυτό το πρόγραμμα περιήγησης σε αυτόν τον υπολογιστή. Ωστόσο, αν σας αρέσει αυτή η διάταξη και θέλετε να διατηρήσετε τις ίδιες προτιμήσεις σε όλα τα προγράμματα περιήγησης και σε πολλούς υπολογιστές, κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης διάταξης .

Εάν είστε συνδεδεμένοι στο Λογαριασμό σας Google, η Google θα αποθηκεύσει τις αλλαγές και θα τις εφαρμόσει οποιαδήποτε στιγμή είστε συνδεδεμένοι. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι, η Google θα σας ζητήσει είτε να συνδεθείτε είτε να δημιουργήσετε έναν νέο Λογαριασμό Google.

Οι λογαριασμοί Google είναι καθολικοί και λειτουργούν με τις περισσότερες διακηρύξεις εφαρμογών Google , οπότε αν έχετε λογαριασμό Gmail ή έχετε εγγραφεί για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία Google, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια στοιχεία σύνδεσης. Εάν όχι, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Google με έγκυρα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μια εξατομικευμένη έκδοση των Ειδήσεων Google είναι σαν τη δική σας προσωπική εφημερίδα, με τίτλους για τα θέματα που θα θέλατε να ακολουθήσετε. Εάν οποιαδήποτε στιγμή τα συμφέροντά σας αλλάξουν, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Εξατομίκευση αυτής της σελίδας και να ξεκινήσετε ξανά τη διαδικασία.