Μάθετε τα In και Out μιας Καριέρας ως Εκδότης Desktop

Όποιος χρησιμοποιεί το λογισμικό εκτύπωσης σε επιτραπέζιους υπολογιστές θα μπορούσε να ονομάζεται εκδότης επιφάνειας εργασίας . Ωστόσο, στην αγορά εργασίας, ένας εκδότης επιφάνειας εργασίας δεν είναι απλά ένας χρήστης λογισμικού. Ένας επιτραπέζιος εκδότης είναι ικανός στη χρήση λογισμικού desktop publishing - ίσως ακόμη και έχοντας πιστοποίηση σε συγκεκριμένα προγράμματα όπως το Adobe InDesign.

Τι είναι ένας εκδότης Desktop;

Ένας εκδότης επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιεί τον υπολογιστή και το λογισμικό για να δημιουργήσει οπτικές απεικονίσεις ιδεών και πληροφοριών. Ο εκδότης της επιφάνειας εργασίας μπορεί να λαμβάνει κείμενο και εικόνες από άλλες πηγές ή μπορεί να είναι υπεύθυνος για τη σύνταξη ή την επεξεργασία κειμένου και την απόκτηση εικόνων μέσω ψηφιακής φωτογραφίας, απεικόνισης ή άλλων μέσων. Ένας επιτραπέζιος εκδότης οργανώνει κείμενο και εικόνες στη σωστή οπτική και ψηφιακή μορφή για βιβλία, ενημερωτικά δελτία, φυλλάδια, επιστολόχαρτα, ετήσιες εκθέσεις, παρουσιάσεις, επαγγελματικές κάρτες και οποιοδήποτε αριθμό άλλων εγγράφων. Τα έγγραφα δημοσίευσης για επιτραπέζιους υπολογιστές ενδέχεται να είναι για επιτραπέζια ή εμπορική εκτύπωση ή ηλεκτρονική διανομή, όπως PDF, παρουσίαση διαφανειών, ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και Ιστός. Ο εκδότης επιφάνειας εργασίας προετοιμάζει τα αρχεία στη σωστή μορφή για τη μέθοδο εκτύπωσης ή διανομής.

Ο εκδότης επιφάνειας εργασίας συνήθως υποδηλώνει μια πιο τεχνική δουλειά. Ωστόσο, ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εργοδότη και εργασίας, μπορεί επίσης να απαιτηθεί μεγαλύτερος βαθμός καλλιτεχνικών και σχεδιαστικών δεξιοτήτων ή / και γραφής και επεξεργασίας των ικανοτήτων. Είναι επίσης γνωστός ως εξειδικευμένος εκδότης desktop, τεχνικός desktop publishing, ειδικός τεκμηρίωσης, σχεδιαστής γραφικών ή τεχνικός προεπιλογής.

Επιδεξιότητες και Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Desktop

Για τους εκδότες επιτραπέζιων υπολογιστών, η λιγότερο τυπική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής ή επαγγελματικής κατάρτισης, είναι συχνά αρκετή για την απασχόληση. Παρόλο που συνήθως δεν απαιτείται πτυχίο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να επιτυγχάνεται επιτυχής ανταγωνισμός για θέσεις εργασίας εκδοτικών γραφείων - ακόμη και ως ελεύθερος επαγγελματίας. Οι ειδικές απαιτήσεις λογισμικού θα ποικίλλουν ανάλογα με τον εργοδότη, αλλά οι γενικές δεξιότητες και γνώσεις περιλαμβάνουν προηγμένες δεξιότητες υπολογιστή ή υπολογιστή Macintosh, βασικές μέχρι προηγμένες γνώσεις σχεδίασης, ικανότητες προετοιμασίας και κατανόηση των τεχνολογιών εκτύπωσης.