Γιατί η απενεργοποίηση του δικτύου του υπολογιστή σας μπορεί να βοηθήσει στην ασφάλεια οικιακής και οικογενειακής ζωής

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της μη σβήσιμο ενός δικτύου

Οι περισσότερες συνδέσεις ευρυζωνικού Διαδικτύου παραμένουν "συνεχώς" - διατηρώντας σας σε σύνδεση ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, αν αυτό είναι ένα καλό πράγμα είναι συζητήσιμο και συνήθως εξαρτάται μόνο από τη δική σας κατάσταση.

Οι ιδιοκτήτες οικιακών δικτύων εγκαταλείπουν συχνά το δρομολογητή , τα ευρυζωνικά μόντεμ και άλλα εργαλεία που λειτουργούν συνεχώς, ακόμη και όταν δεν τα χρησιμοποιούν συνεχώς, για λόγους ευκολίας.

Είναι πραγματικά μια καλή ιδέα να διατηρείτε πάντα συνδεδεμένο τον εξοπλισμό του οικιακού δικτύου; Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά ...

Πλεονεκτήματα της εξουδετέρωσης οικιακών δικτύων

Συμβουλή: Εάν απλά θέλετε να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi σας για οφέλη ασφαλείας ή επειδή δεν χρησιμοποιείται ποτέ, δείτε Πότε και πώς να απενεργοποιήσετε το Wi-Fi .

Μειονεκτήματα της εξουδετέρωσης των οικιακών δικτύων

Η κατώτατη γραμμή

Τα εργαλεία του οικιακού δικτύου δεν χρειάζεται να τροφοδοτούνται και να συνδέονται με το διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι αν δεν χρειάζεστε πρόσβαση σε αυτό ανά πάσα στιγμή. Η ιδέα εδώ είναι ότι η απάντηση είναι διαφορετική για όλους.

Όλα τα πράγματα που εξετάστηκαν, η απενεργοποίηση του δικτύου σας κατά τη διάρκεια εκτεταμένων περιόδων μη χρήσης είναι μια καλή ιδέα. Εάν πρόκειται να είστε μακριά σε διακοπές ή αποσκοπούν να τραβήξετε το βύσμα σε όλα τα ηλεκτρονικά σας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, τότε, με κάθε τρόπο, κλείστε τις συσκευές που δεν θα χρησιμοποιήσετε.

Το όφελος ασφαλείας μόνο καθιστά αυτή μια αξιόλογη προσπάθεια. Ωστόσο, επειδή τα δίκτυα υπολογιστών μπορεί να είναι δύσκολο να εγκατασταθούν αρχικά, μερικοί άνθρωποι φοβούνται φυσικά να το διαταράξουν όταν ξεκινήσουν και λειτουργούν τέλεια.

Μακροπρόθεσμα, όμως, αυτή η πρακτική θα αυξήσει την εμπιστοσύνη και την ηρεμία σας ως διαχειριστής του οικιακού δικτύου.