Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Μεταφορά και απόθεση" στο μήνυμα "Ετικέτα" στο Gmail

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του Gmail είναι η ευελιξία και η ευκολία χρήσης του. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα προσαρμοσμένες ετικέτες , οι οποίες είναι παρόμοιες σε λειτουργίες με φακέλους, για να διατηρήσετε τη διαθεσιμότητά τους και να είναι εύκολα προσβάσιμες. Το Gmail κάνει τη δημιουργία, τη διαχείριση και την εφαρμογή αυτών των ετικετών πολύ απλή και διαισθητική.

Drag and Drop: Η δύναμη του ποντικιού

Για να μετακινήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ετικέτα (και να καταργήσετε το μήνυμα από την τρέχουσα προβολή) στο Gmail:

  1. Κάντε κλικ στη χειρολαβή (μια διπλή με διαστήματα, κάθετη γραμμή) ακριβώς στα αριστερά του μηνύματος που θέλετε να μετακινήσετε.
  2. Για να μετακινήσετε πολλά μηνύματα , βεβαιωθείτε ότι είναι όλα ελεγμένα και, στη συνέχεια, αρπάξτε τη λαβή του επιλεγμένου μηνύματος.
  3. Κρατήστε το κουμπί του ποντικιού ενώ σύρετε το μήνυμα στην επιθυμητή ετικέτα.
  4. Εάν η ετικέτα στην οποία θέλετε να μεταφέρετε δεν είναι ορατή, δείξτε τον σύνδεσμο Περισσότερα κάτω από τη λίστα ετικετών μέχρι να εμφανιστούν όλες οι ετικέτες.
  5. Αφήστε το κουμπί του ποντικιού.

Με μεταφορά και απόθεση, μπορείτε:

Εφαρμογή προσαρμοσμένων ετικετών

Για να εφαρμόσετε μια προσαρμοσμένη ετικέτα σε ένα μήνυμα στο Gmail, σύροντας και αποθέτοντας:

  1. Βεβαιωθείτε ότι η ετικέτα που θέλετε είναι ορατή στη λίστα ετικετών στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Αν δεν μπορείτε να δείτε την επιθυμητή ετικέτα, κάντε πρώτα κλικ στην επιλογή Περισσότερα κάτω από τη λίστα ετικετών.
  2. Μεταφέρετε και αποθέστε το μήνυμα στην ετικέτα.
  3. Σημειώστε ότι μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε μόνο προσαρμοσμένες ετικέτες, όχι ετικέτες συστήματος, όπως τα Αστέρια και τα Εισερχόμενα .
  4. Αφήστε το κουμπί του ποντικιού.

Θυμηθείτε: Όπου κι αν μετακινήσετε τα μηνύματά σας (σε οπουδήποτε εκτός από τον Κάδο απορριμμάτων ), θα εξακολουθούν να εμφανίζονται στο μήνυμα Όλα τα μηνύματα .