Πώς να αλλάξετε την αρχική σας σελίδα στον Internet Explorer 7

Ο Internet Explorer 7 σάς επιτρέπει να αλλάξετε την προεπιλεγμένη αρχική σελίδα, ώστε να μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε έναν ιστότοπο της επιλογής σας όταν χρησιμοποιείτε το κουμπί Αρχική σελίδα.

Επιπλέον, μπορείτε ακόμη να έχετε πολλές αρχικές σελίδες, που ονομάζονται καρτέλες αρχικής σελίδας. Οι πολλαπλές αρχικές σελίδες ανοίγουν σε μεμονωμένες ξεχωριστές καρτέλες, ενώ ένας σύνδεσμος αρχικής σελίδας θα ανοίξει φυσικά σε μία μόνο καρτέλα.

Αν θέλετε περισσότερες από μία καρτέλες να είναι η αρχική σας σελίδα ή θέλετε να αλλάξετε την αρχική σας σελίδα σε έναν μόνο σύνδεσμο, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

Σημείωση: Αυτά τα βήματα για την επεξεργασία της αρχικής σελίδας του Internet Explorer αφορούν μόνο τους χρήστες του Internet Explorer 7.

Πώς να αλλάξετε την Αρχική σελίδα του Internet Explorer 7

Ανοίξτε τον ιστότοπο που θέλετε να ορίσετε ως νέα αρχική σελίδα και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο βέλος στα δεξιά του κουμπιού "Αρχική σελίδα", που βρίσκεται στην άκρα δεξιά πλευρά της γραμμής καρτών IE. Θα εμφανιστεί τώρα το αναπτυσσόμενο μενού Αρχική σελίδα.
  2. Επιλέξτε την επιλογή με την ένδειξη Προσθήκη ή Αλλαγή αρχικής σελίδας για να ανοίξετε το παράθυρο Προσθήκη ή αλλαγή αρχικής σελίδας .
  3. Το πρώτο στοιχείο πληροφοριών που εμφανίζεται σε αυτό το παράθυρο είναι η διεύθυνση URL της τρέχουσας σελίδας.
    1. Η πρώτη επιλογή, που ονομάζεται Χρήση αυτής της ιστοσελίδας ως μοναδικής αρχικής σας σελίδας , θα κάνει την τρέχουσα σελίδα τη νέα σας αρχική σελίδα.
    2. Η δεύτερη επιλογή φέρει την ένδειξη Προσθέστε αυτήν την ιστοσελίδα στις καρτέλες της αρχικής σελίδας και θα προσθέσετε την τρέχουσα ιστοσελίδα στη συλλογή των καρτελών αρχικής σελίδας. Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να έχετε περισσότερες από μία αρχικές σελίδες. Σε αυτή την περίπτωση, όταν αποκτάτε πρόσβαση στην αρχική σας σελίδα, θα ανοίξει ξεχωριστή καρτέλα για κάθε σελίδα μέσα στις καρτέλες της αρχικής σας σελίδας.
    3. Η τρίτη επιλογή, με τίτλο Χρήση της τρέχουσας καρτέλας ως αρχικής σας σελίδας , είναι διαθέσιμη μόνο όταν έχετε αυτήν τη στιγμή περισσότερες από μία καρτέλες. Αυτή η επιλογή θα δημιουργήσει τη συλλογή καρτελών αρχικής σελίδας χρησιμοποιώντας όλες τις καρτέλες που έχετε ανοίξει.
  4. Αφού επιλέξετε την επιλογή που σας ταιριάζει, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι .
  1. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην αρχική σας σελίδα ή σε μια σειρά από καρτέλες αρχικής σελίδας σε οποιοδήποτε σημείο, κάντε κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα .

Συμβουλή: Εάν χρησιμοποιείτε μια νεότερη έκδοση του Internet Explorer, όπως το IE 11 , μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της αρχικής σελίδας μέσω του μενού Επιλογές Internet στις ρυθμίσεις του Internet Explorer μέσω του Εργαλεία> Επιλογές Internet> Γενικά> Αρχική σελίδα .

Πώς να αφαιρέσετε την Αρχική σελίδα στον Internet Explorer 7

Για να καταργήσετε μια αρχική σελίδα ή μια συλλογή καρτελών αρχικής σελίδας ...

  1. Κάντε ξανά κλικ στο βέλος στα δεξιά του κουμπιού "Αρχική".
  2. Με το αναπτυσσόμενο μενού Αρχική σελίδα, επιλέξτε την επιλογή με την ένδειξη Κατάργηση .
  3. Θα εμφανιστεί ένα δευτερεύον μενού που εμφανίζει τις καρτέλες της αρχικής σας σελίδας ή της αρχικής σελίδας. Για να καταργήσετε μια ενιαία αρχική σελίδα, κάντε κλικ στο όνομα της συγκεκριμένης σελίδας. Για να καταργήσετε όλες τις αρχικές σελίδες σας, επιλέξτε Κατάργηση όλων ....
  4. Θα ανοίξει το παράθυρο Διαγραφή αρχικής σελίδας . Εάν θέλετε να καταργήσετε την αρχική σελίδα που επιλέξατε στο προηγούμενο βήμα, κάντε κλικ στην επιλογή με την ένδειξη Ναι. Εάν δεν θέλετε πλέον να επεξεργαστείτε την εν λόγω αρχική σελίδα, κάντε κλικ στην επιλογή με την ένδειξη Αρ.