Τα 8 Best TV Wall Mounts να αγοράσουν το 2018

Αποθηκεύστε το πάτωμα και τοποθετήστε την τηλεόραση στον τοίχο

Ενώ η τηλεόραση που επιλέγετε για ένα δωμάτιο στο σπίτι σας είναι σημαντική, ο τύπος mount που επιλέγετε είναι σχεδόν εξίσου σημαντικός και μπορεί εύκολα να κάνει ή να σπάσει την εμπειρία προβολής. Μια τοποθέτηση σε τοίχο κάνει κάτι περισσότερο από την ασφάλεια της τηλεόρασής σας. Μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία προβολής, ειδικά εάν ο τύπος δωματίου που βρίσκεστε δεν είναι τετραγωνισμένος ή δεν διαθέτει τοίχο που είναι ιδανικός για κεντρική κρέμονται. Όλα τα τοιχώματα μπορεί να φαίνονται τα ίδια, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. υπάρχουν διάφοροι παράγοντες, όπως το μέγεθος που μπορεί να χωρέσει κάθε mount, καθώς και ο τύπος εύρους κλίσης που θέλετε. Για να μειώσετε την επιλογή σας από τα εκατοντάδες διαθέσιμα μοντέλα, επιλέξαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας τοποθετήσεις σε τοίχο που αναφέρονται παρακάτω.

Χειροκίνητα μία από τις καλύτερες διαθέσιμες πλήρεις κινήσεις τηλεόρασης και ένας καλύτερος πωλητής του Amazon, το VideoSecu ML531BE είναι τόσο προσιτό όσο και ευέλικτο. Ξεκινώντας από $ 25 για τηλεοράσεις 22 έως 50 ιντσών και πηδώντας στα 70 δολάρια για οθόνες μεγέθους 37 έως 70 ιντσών, η βαριά κατασκευή χάλυβα μπορεί να χωρέσει έως και 88 κιλά σε κάθε επιμέρους βάση. Η ίδια η εγκατάσταση απαιτεί κάποια τεχνογνωσία, αλλά ευτυχώς, υπάρχει ένα επίπεδο ρύθμισης μετά την εγκατάσταση, ώστε να ευθυγραμμιστεί τέλεια η τηλεόραση ακόμη και αν γλιστρήσει κατά τη διάρκεια της πρώτης περιήγησης. Ως βάση πλήρους κίνησης, το VideoSecu μπορεί να κλίση, περιστροφή και περιστροφή για μέγιστο εύρος προβολής.

Επιπλέον, η βάση μπορεί να ανασυρθεί σε μόλις 2,2 ίντσες από τον τοίχο για εξοικονόμηση χώρου και επέκταση μέχρι 20 ίντσες για να μεγιστοποιήσει την ποσότητα κλίσης και περιστροφής. Έτσι, όσο η τηλεόρασή σας διαθέτει τέσσερις οπές τοποθέτησης στο πίσω μέρος της οθόνης και είναι σύμφωνη με το πλήθος μεταβλητών αποστάσεων μεταξύ κάθε τρύπας, το VideoSecu μπορεί να προσφέρει τέλεια εφαρμογή και άφθονη λειτουργία.

Αν είναι πλήρης κίνηση που θέλετε κατά τη διάρκεια αθλητικών παιχνιδιών, γεμάτων δράση ταινίες ή απλά παρακολουθώντας το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας εκπομπής, το VideoSecu MW380B2 είναι μια ξεχωριστή επιλογή. Υποστηρίζοντας τις τηλεοπτικές οθόνες από 37 έως 70 ίντσες, το VideoSecu μπορεί να υποστηρίξει βάρος έως και 165 κιλά. Ο σχεδιασμός διπλού βραχίονα προσφέρει περιστροφική κλίση πλάτης-προς-πλευρά, κλίση προς τα εμπρός 15 μοιρών προς τα εμπρός και προς τα πίσω πέντε βαθμών. Επιπλέον, η τηλεόραση μπορεί να εκτείνεται έως και 25 ίντσες από τον τοίχο όταν χρησιμοποιείται. Η εγκατάσταση είναι ένα κουμπωτό με μια πλάκα 19 ιντσών ευρεία που μπορεί να τοποθετηθεί σε δύο στάνταρ ξύλινα καρφιά 16 ιντσών χώρια. Η προσαρμογή επιπέδου μετά την εγκατάσταση εξασφαλίζει ότι ακόμα και τα μικρότερα λάθη μπορούν να διορθωθούν μετά από το γεγονός για να εξασφαλιστεί μια σωστή εμπειρία προβολής κάθε φορά.

Η OmniMount PLAY40 μαύρη, πλήρους κίνησης και ρυθμιζόμενου ύψους τηλεόραση mount είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τη σωστή τοποθέτηση της νέας ή της υπάρχουσας τηλεόρασης σε έναν τοίχο. Με δυνατότητα τοποθέτησης τηλεοράσεων 30 έως 55 ιντσών που ζυγίζουν μεταξύ 18 και 40 λιβρών, το PLAY40 μπορεί να αναβαθμιστεί στο PLAY70, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει επιπλέον οθόνες 40-60 ιντσών και βάρος 35 έως 70 κιλών.

Είτε κάθεστε, στέκεστε, τεντώνετε είτε παίζετε, το PLAY40 προσφέρει μια γωνία για σας με μια ομαλή, συνεχή κίνηση που προσαρμόζει την τηλεόραση προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν υπάρχουν κουμπιά ή επίπεδα εδώ, απλά κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία που "επιτρέπει προσαρμογές ελαφριάς αφής" χωρίς επιπλέον τεμάχια εξοπλισμού. Το PLAY40 μπορεί να εκτείνεται έως και 24 ίντσες από τον τοίχο κατά τη χρήση και να αποσύρεται σε 5,5 ίντσες από τον τοίχο όταν δεν χρησιμοποιείται.

Με τη μεταλλική κατασκευή βαρέων μετρητών, η βάση τοίχου Echogear μπορεί να χωρέσει σε τηλεοπτικές οθόνες μεγέθους από 37 έως 70 ίντσες και να ζυγίζει μέχρι και 132 λίβρες. Η Echogear τονίζει επίσης ότι οι μονάδες τους δοκιμάζονται σε ισχύ έως και τέσσερις φορές το ονομαστικό τους βάρος, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Η ίδια η μονάδα μπορεί να βοηθήσει να σπρώξει μια τηλεόραση μέχρι 16 ίντσες έξω από έναν τοίχο και πίσω σε 2,6 ίντσες μακριά από τον τοίχο όταν αποσύρεται. Με συνιστώμενο χρόνο εγκατάστασης 30 λεπτών σε βύσματα 16 ιντσών, όλα τα εξαρτήματα εξοπλισμού συμπεριλαμβάνονται και διαχωρίζονται. Αφού κρεμαστεί, η ρύθμιση κλίσης 15 βαθμών γίνεται εύκολα με τα χέρια σας, χωρίς εργαλεία. Επιπλέον, υπάρχει ένας πλήρης στροφέας 130 βαθμών για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία κατά την προβολή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο.

Το στήριγμα τηλεόρασης χαμηλού προφίλ του VideoSecu προσφέρει μια εξαιρετική εξαιρετικά λεπτή βάση τοίχου που μπορεί να αποσύρει τη συνδεδεμένη μονάδα σε απόσταση μόλις 1,5 ίντσας μακριά από τον τοίχο. Με δυνατότητα τοποθέτησης τηλεοράσεων μεγέθους από 32 έως 75 ίντσες, το στήριγμα είναι συμβατό με σχεδόν κάθε μεγάλη μάρκα και μπορεί να υποστηρίξει τηλεοράσεις έως και 165 κιλά. Όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα τοποθέτησης είναι διαθέσιμα για τη βαριά κατασκευή και μπορούν να τοποθετηθούν έως και 24 ίντσες για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Ο σχεδιασμός του ανοιχτού πλακιδίου επιτρέπει στα καλώδια να περνούν από το στήριγμα χαμηλού προφίλ χωρίς να παρεμβαίνουν στην τοποθέτηση της τηλεόρασης όταν πλησιάζουν στο τοίχωμα. Released το 2008, το VideoSecu αναφέρει ότι το mount μπορεί να κρατήσει τηλεοράσεις που κυκλοφόρησαν ήδη από το 2005 έως και την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του σήμερα.

Ενώ οι καμπύλες τηλεοράσεις δεν έχουν ακόμη αληθινά σπάσει στη μαζική αγορά, για τους ιδιοκτήτες εκεί έξω το στήριγμα τοίχου Loctek R2 είναι μια θαυμάσια επιλογή για σωστή τοποθέτηση τοίχων. Δυνατότητα να κατέχει καμπύλες τηλεοράσεις μεγέθους από 32 έως 70 ίντσες, μπορεί να υποστηρίξει έως και 99 λίβρες βάρους, παρόλο που το μοντάρισμα δοκιμάζεται σε περισσότερες από τέσσερις φορές την ικανότητα.

Το Loctek αναφέρει ότι η τυποποιημένη εγκατάσταση πρέπει να διαρκέσει περίπου 30 λεπτά με όλα τα προδιαιρεμένα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται ακριβώς έξω από το κιβώτιο. Μετά την εγκατάσταση, η Loctek στηρίχθηκε για επιπλέον ρυθμίσεις έως και τρεις μοίρες οριζόντια, σε περίπτωση που η τηλεόραση δεν είναι πλήρως τοποθετημένη. Η ίδια η μονάδα μπορεί να τραβήξει μια τηλεόραση έξω από τον τοίχο μέχρι 18,8 ίντσες και να επιστρέψει πίσω μέχρι 3,3 ίντσες μακριά από τον τοίχο.

Επιπλέον, η δυνατότητα κλίσης 10 βαθμών διευκολύνει την προσαρμογή τοποθέτησης και προσφέρει απλή αλλαγή θέσης για να μετακινήσετε την τηλεόραση μακριά από την λάμψη ή περισσότερο στη γραμμή προβολής των επισκεπτών. Η περιστροφή ευρείας γωνίας προσφέρει 90 μοίρες κίνησης σε κάθε κατεύθυνση για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες προβολής και, πάλι, να βοηθήσει στην καλύτερη θέση της τηλεόρασης για όλους τους θεατές σε ένα δωμάτιο.

Η ανάρτηση Echogear χαμηλού προφίλ είναι ιδανική τιμή και μέγεθος για να χειρίζονται τηλεοράσεις μεγέθους έως 32 έως 70 ίντσες. Μην ανησυχείτε αν η τηλεόρασή σας είναι ελαφρώς παλαιότερη και ως εκ τούτου λίγο πιο βαρύ γιατί το Echogear μπορεί να χειριστεί βάρος μέχρι 125 κιλά (και οι βάσεις δοκιμάζονται μέχρι και τέσσερις φορές την ικανότητα βάρους). Ο χρόνος εγκατάστασης των 30 λεπτών είναι βασικός με τα προϊόντα τους και είναι προ-διαχωρισμένος για προσάρτηση σε ξύλινες καρφίδες 16 ή 24 ιντσών. Η δυνατότητα κλίσης 15 μοιρών επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή μόνο με τα χέρια σας, ώστε να μπορείτε να κατευθύνετε γρήγορα και εύκολα την τηλεόραση όπου θέλετε να είναι. Η ίδια η βάση τοποθετεί την τηλεόραση 2,5 ίντσες από τον τοίχο, αφήνοντας άφθονο χώρο και υποστήριξη για καλώδια και καλώδια για να συνδέσετε διάφορα αντικείμενα, όπως DVR, Blu-ray players ή μηχανές βιντεοπαιχνιδιών.

Για τηλεοράσεις που δεν χρειάζονται κλίση, περιστροφή ή περιστροφή, το Mount-It! το στήριγμα τοίχου χαμηλού προφίλ τηλεόρασης προσφέρει ένα χτύπημα μίας ίντσας από την τοποθέτηση του τοίχου που είναι ιδανικό για εξαιρετικά λεπτές τηλεοράσεις LED και OLED. Με δυνατότητα στήριξης τηλεοράσεων μεγέθους από 32 έως 60 ίντσες, το στήριγμα μπορεί να χωρέσει έως και 175 κιλά τηλεόρασης, χάρη στην κατασκευή υψηλής αντοχής του από χάλυβα. Η συμπερίληψη τριών διαφορετικών θέσεων στήριξης τηλεόρασης μπορεί να βοηθήσει στην προσαρμογή του ύψους της τηλεόρασης στην πλάκα τοίχου, προσφέροντας ταυτόχρονα συμβατότητα με κάθε σημαντικό κατασκευαστή τηλεόρασης. Επιπρόσθετα, στη βάση της βάσης είναι τοποθετημένη μια ράβδος ασφάλισης αντικλεπτικής προστασίας σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα λουκέτο για να ασφαλίσετε και να προστατέψετε την τηλεόραση από το κλοπή της.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .