Θραύση! Pro Φωτογραφία υπόθεση για το iPhone

Η κινητή φωτογραφία δεν αφορά μόνο το εργαλείο, αλλά το εργαλείο μπορεί να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Έχουν υπάρξει πολλά αξεσουάρ για να ενισχύσετε το κινητό σας παιχνίδι φωτογραφίας. Ένα από τα εξαρτήματα που μπορούν να βοηθήσουν είναι τα συνημμένα φακών. Έχω δοκιμάσει πολλούς από αυτούς τους φακούς και για μένα μέχρι στιγμής, ήταν υποτονική. Δεν είναι επειδή η ποιότητα των φακών είναι κακή, είναι κυρίως επειδή μειώνει την ευκολία του πώς προσωπικά πυροβολώ με ένα έξυπνο τηλέφωνο. Κάνετε συμβιβασμούς στην "ταχύτητα του κινητού" από όλα, χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο για να τοποθετήσετε μια θήκη ή να κάνετε κλικ σε ένα φακό στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας. Αυτά τα εξαρτήματα μπορούν να συνδεθούν μέσω συγκολλητικών μαγνητών ή μέσω ειδικού φακού. Είναι για τις προτιμήσεις των χρηστών. Είτε έτσι είτε αλλιώς συμβιβάζεστε με την ταχύτητα της λήψης μιας βολής. Και πάλι αυτό είναι για το στυλ μου γυρίσματα, φωτογραφία δρόμου. Για οποιοδήποτε άλλο είδος φωτογραφίας, αυτά τα εξαρτήματα φακού είναι εξαιρετικά. Δεν πυροβολώ μόνο δρόμο, οπότε όταν δεν το κάνω, θα επισυνάψω φακό και θα το απολαύσω.

Εταιρείες όπως το Moment , το Izzi Gadgets, το ExoLens και το Olloclip (το οποίο είναι το πιο δημοφιλές από όλα τα συνημμένα) συνεχίζουν να πιέζουν τους κινητούς φωτογράφους να κάνουν accessorize. Συνήθως θα πάρετε κάποιου είδους τηλεφακό, ένα πλάτος, μια μακροεντολή, και περιστασιακά ένα ψαροτούφεκο. Για μένα η ποιότητα είναι συνήθως αρκετά παρόμοια. Είναι η εμπειρία του χρήστη που είναι πιο σημαντική για μένα.

Με αυτό είπε, ας δούμε το συνολικό για το Snap! Pro iPhone Φωτογραφία υπόθεση από Bitplay Inc.

Ας δούμε τις προδιαγραφές

Τεχνικά χαρακτηριστικά που ελήφθησαν από τη σελίδα του προϊόντος.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Word Up! Τελικό Λόγο μου

Νομίζω ότι το Snap! Η υπόθεση κάνει ό, τι πρέπει να κάνει για τον κινητό φωτογράφο. Μήπως με χτύπησε με ποιότητα κατασκευής, εργονομία και ποιότητα εικόνας; Όχι. Νομίζω ότι η περίπτωση με ειδικό κουμπί κλείστρου είναι τα γόνατα των μελισσών; Όχι ιδιαίτερα με αυτήν την περίπτωση. Η πρώτη περίπτωση που χρησιμοποίησα πραγματικά ότι είχε ένα ειδικό κουμπί κλείστρου σε αυτό ήταν για το Nokia Lumia 1020 που χτίστηκε από τη Nokia. Το κουμπί κλείστρου αισθάνθηκε πραγματικό και δεν έπρεπε να ανησυχώ αν απενεργοποιούσε το κουμπί έντασης ήχου (Το κουμπωτό κουμπιού Snap συνδέεται με την ένταση του ήχου).

Νομίζω ότι είχα τις προσδοκίες μου αρκετά υψηλές για αυτήν την υπόθεση. Έχει διατεθεί στην αγορά εδώ και πάνω από ένα χρόνο και προσφέρει όχι μόνο μία αλλά τρεις επιλογές. βασική πλαστική θήκη για αισθητική αισθητική vintage, μια άλλη πλαστική θήκη με το μέσο της ποιότητας του δρόμου (που αγόρασα και μόλις επέστρεψα) και το Snap! για το πιο σοβαρό iPhoneographer. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν τόσο απογοητευμένος που δεν ήθελα να ανταλλάξω μόνο για την υπόθεση "καλύτερης".

Ήθελα να κάνω μια παράλληλη σύγκριση με τους φακούς. Θραύση! vs Moment vs Olloclip. Δυστυχώς μετά τα πρώτα μου τρεξίματα με το Snap! Απλά δεν ήθελα να πάρω εκείνη την ώρα για να προσπαθήσω να συγκρίνω. Η Στιγμή και η Olloclip δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το Snap! προσπαθώντας να παρεμποδίσουν τον χώρο τους.