Τρόπος ρύθμισης του Outlook Mail στη Ζώνη ώρας Web

Αποφύγετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται ώρες

Η σωστή ζώνη ώρας στο Outlook Mail στον Ιστό σας αποτρέπει από την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με λάθος ημερομηνία και ώρα .

Σύντομη αιτιολόγηση για τις ζώνες ώρας

Καθώς η σφαίρα περιστρέφεται, διάφορα μέρη της δείχνουν προς τον ήλιο. Έτσι, το σούρουπο και το ξημέρωμα και το μεσημέρι συμβαίνουν και συμβαίνουν σε διαφορετικές περιόδους γύρω από τη γη από ανατολικά προς δύση.

Ιστορικά, ο χρόνος διατηρήθηκε τοπικά με βάση την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα, και το μεσημέρι ίσως. Όταν οι άνθρωποι δεν ταξίδευαν γρήγορα και τα περισσότερα μέσα επικοινωνίας ήταν εξίσου αργά, αυτό ήταν βολικό και χωρίς προβλήματα.

Με την έλευση, όμως, των σιδηροδρόμων και των ωραρίων τους, καθώς και μεγαλύτερης στιγμιαίας επικοινωνίας σε μεγάλες αποστάσεις, οι τοπικές ώρες που διαφέρουν από λίγα λεπτά καθιστούσαν τον συντονισμό δυσκίνητο. Έτσι, ολόκληροι χώροι χρησιμοποίησαν την ίδια ώρα. Εν τω μεταξύ, η σφαίρα στριφογυρίστηκε και οι άνθρωποι θέλησαν ο χρόνος στο ρολόι τους να αντιστοιχεί, τουλάχιστον κατά προσέγγιση, στην ανατολή, το ηλιοβασίλεμα και το μεσημέρι.

Έτσι η γη χωρίστηκε σε ζώνες ώρας. Ακόμα λίγο δύσκολο, αλλά τουλάχιστον η μετατροπή συνήθως περιορίζεται σε ολόκληρες ώρες και σε περιοχές που κανονικά δεν χρειάζεται να μετατρέψετε καθόλου.

Ζώνες ώρας και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βέβαια, αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο και συχνά αγνοούμε όταν κάποιος στάλθηκε. Πίσω από τις σκηνές, οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα προγράμματα μετατρέπουν όλες τις ώρες και τις ημερομηνίες όπου βρίσκεστε - υπό την προϋπόθεση ότι το σύστημα γνωρίζει πού βρίσκεστε.

Στο Outlook Mail στο Web αλλάζοντας τη ζώνη ώρας σας έτσι ώστε να ταιριάζει με την τοποθεσία σας είναι εύκολη, είτε ταξιδεύετε είτε απλά βρίσκεστε μακριά. Για να αποκλείσετε ακόμη μεγαλύτερη πιθανή σύγχυση χρόνου, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας έχει ρυθμιστεί στη σωστή ζώνη ώρας .

Ορίστε το Outlook Mail στη ζώνη ώρας Web (και αποφύγετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από τη σωστή ώρα)

Για να βεβαιωθείτε ότι η ζώνη ώρας που χρησιμοποιεί το Outlook Mail στο λογαριασμό Web αντιστοιχεί στη ζώνη ώρας της τοποθεσίας σας (και στον υπολογιστή):

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων ( ⚙️ ) στο Outlook Mail στον Ιστό.
  2. Επιλέξτε Επιλογές από το μενού που εμφανίστηκε.
  3. Ανοίξτε τη γενική κατηγορία στην πλευρική γραμμή επιλογών .
  4. Τώρα επιλέξτε Περιοχή και ζώνη ώρας .
  5. Επιλέξτε την ζώνη ώρας που θέλετε στην ενότητα Τρέχουσα ζώνη ώρας .
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Ορίστε τη ζώνη ώρας του Windows Live Hotmail

Για να ορίσετε τη ζώνη ώρας του Windows Live Hotmail στην πραγματική ώρα και ημερομηνία:

  1. Επιλέξτε Επιλογές | Περισσότερες επιλογές στο Windows Live Hotmail.
  2. Ακολουθήστε την προβολή Προβολή και επεξεργαστείτε το σύνδεσμο προσωπικών πληροφοριών στο πλαίσιο Διαχείριση του λογαριασμού σας .
  3. Κάντε κλικ στις καταχωρισμένες πληροφορίες με το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη χώρα και την ημερομηνία γέννησής σας.
  4. Επιλέξτε την ζώνη ώρας που επιθυμείτε κάτω από τη ζώνη ώρας: για την τοποθεσία οικίας .
    • Μπορεί να χρειαστεί να διορθώσετε τη χώρα / περιοχή: για την τοποθεσία του σπιτιού, καθώς και για να έχετε τη σωστή ζώνη ώρας διαθέσιμη.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .