Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γραμματοσειράς του Gmail

Spice Up E-mail σας με προσαρμοσμένες γραμματοσειρές και χρώματα

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται μέσω του Gmail δεν χρειάζεται να είναι βαρετά και άψυχα. Είναι πολύ εύκολο να κάνετε αλλαγές στο κείμενο, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος γραμματοσειράς, να επιλέξετε έναν νέο τύπο γραμματοσειράς και ακόμα να αλλάξετε το φόντο κειμένου.

Οι προσαρμοσμένες αλλαγές γραμματοσειρών λειτουργούν με όλους τους τύπους μηνυμάτων, ανεξάρτητα από το αν απαντάτε, προωθείτε ή συντάσσετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συνδυάστε αυτές τις αλλαγές γραμματοσειρών με μια προσαρμοσμένη υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχετε έναν φανταστικό νέο τρόπο για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αλλαγή του τύπου, του μεγέθους, του χρώματος και του φόντου του γραμματοσειρά του Gmail

Είναι πραγματικά εύκολο να αλλάξετε αυτές τις λεπτομέρειες για υπάρχουσες λέξεις στο μήνυμα καθώς και για νέο κείμενο που προσθέτετε.

Συμβουλή: Αν σας αρέσουν οι νέες αλλαγές γραμματοσειρών που κάνετε και θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε ως προεπιλογές για κάθε μήνυμα , επεξεργαστείτε το στυλ κειμένου από την καρτέλα Γενικές ρυθμίσεις των ρυθμίσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σημείωση: Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία επεξεργασίας μέσω συντομεύσεων πληκτρολογίου . Τοποθετήστε το ποντίκι πάνω από μια επιλογή για να δείτε ποια είναι η συντόμευση του. Για παράδειγμα, για να κάνετε γρήγορα κάτι τολμηρό, πατήστε Ctrl + B ή Ctrl + Shift + 7 για να μετατρέψετε το κείμενο σε μια λίστα με αριθμούς.