Εισερχόμενα από την υπηρεσία Gmail Review - Email Service

Διαχειριστείτε τα αρχεία εισόδου και εξόδου των Εισερχομένων από την GMail

Σημείωση του συντάκτη: Τα εισερχόμενα διέκοψαν τις δωρεάν υπηρεσίες του. Αυτό το άρθρο παραμένει για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη συνολική υπηρεσία.

Η κατώτατη γραμμή

Το Inbox by Gmail στοχεύει να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε όχι μόνο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και τις πληροφορίες σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αυτόματη ταξινόμηση, μια λίστα υποχρεώσεων, αναβολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαγραφή φωτογραφιών, δρομολογίων και αποστολών.
Όσο χρήσιμα μπορούν να είναι όλα αυτά τα εργαλεία, μπορούν επίσης να προκαλέσουν σύγχυση και συμπλοκή, ειδικά στην αρχή.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Εξερεύνηση εμπειρογνωμόνων - Εισερχόμενα από το Gmail

Εάν ένα μήνυμα εισερχομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι καλό, είναι δύο καλύτερα; Ή οκτώ;

Κάνοντας τα εργαλεία του σύγχρονου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα χρησιμοποιηθούν για εσάς

Το Inbox by Gmail, το οποίο ονομάζεται εύστοχα, καθορίζεται για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον καθημερινό κατακλυσμό που είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, βοηθώντας σας να οργανώσετε. Για να το κάνετε αυτό, όχι μόνο σας δίνει τα εργαλεία-ας πούμε, ετικέτες και φίλτρα-? δεν σας διδάσκει μόνο πώς να τις χρησιμοποιήσετε. όχι, το Inbox by Gmail θέτει τα εργαλεία για να δουλέψει για σας χωρίς καμία δουλειά από εσάς.

Πώς φαίνεται αυτό και δουλεύει;

Εισερχόμενα από το Gmail Ταξινόμηση και κουβάδες Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα

Αντί μιας λίστας μηνυμάτων ή συνομιλιών ταξινομημένων κατά ημερομηνία (όπως αυτή που βρέθηκε στο Gmail), τα Inbox σάς δίνουν μια λίστα θεματικών κουτιών ομαδοποιημένων κατά ημερομηνία. Κατά την άφιξή τους, τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία ταξινομούνται αυτόματα στους κάδους.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ελεύθερα οποιαδήποτε από τις επτά κατηγορίες. Οι προωθήσεις και η χρηματοδότηση είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Κάποιος σάς επιτρέπει να απορρίπτετε γρήγορα διαφημίσεις και διαφημιστικά ενημερωτικά δελτία όταν αρχίζετε να θέλετε να καλύψετε άλλα σημαντικά ζητήματα ενώ το άλλο υπογραμμίζει ένα είδος δυνητικής σημασίας, λογαριασμών και οικονομικών πληροφοριών. Η Κοινωνική συλλέγει το Facebook, το Pinterest, το YouTube και ίσως ακόμη και το MySpace, ενώ οι Ενημερώσεις και τα Φόρουμ είναι για ενημερωτικά δελτία και λίστες αλληλογραφίας κατά τρόπο κάπως τυχαίο.

Αξιόπιστες κατηγοριοποιήσεις συνολικά

Γενικά, οι αλγόριθμοι του Inbox by Gmail είναι καλόι στην τοποθέτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους κάδους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτούς. Προσοχή στον κάδο χαμηλής προτεραιότητας ίσως φάνηκε να προσελκύει προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μένα. Είμαι σίγουρος ότι λέει περισσότερα για μένα απ 'ό, τι λέει για τα Εισερχόμενα - ή, χάστε τη σκέψη, τους αποστολείς.

Επιστρέφοντας σε έναν κάδο με τον οποίο τα εισερχόμενα είναι καλά στην αλίευση, οι αγορές όχι μόνο αποσπούν τα στοιχεία που έχετε αγοράσει ηλεκτρονικά (με εικόνες) και συνδέσεις με αγορές αυτόματα, αλλά και τις πληροφορίες αποστολής με εύχρηστο τρόπο.

Ένα ιδιαίτερο είδος αγοράς πολλά κάνουν online είναι κρατήσεις πτήσεων, τρένα, ξενοδοχεία, ξενώνες και ό, τι κανείς δεν χρειάζεται να δει ο κόσμος. Στο Inbox by Gmail, θα δείτε αυτόματα μια φωτογραφία του τόπου όπου πηγαίνετε και των σχετικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συλλέγονται κάτω από ένα κουτάκι δρομολογίων. Φυσικά, το Inbox εξάγει και αποδίδει σχέδια πτήσης, check-in ξενοδοχείου και τα παρόμοια.

Εργασία με αλληλογραφία και κουβάδες

Φυσικά, οι κουβάδες εισερχομένων όχι μόνο συλλέγουν αλληλογραφία, αλλά και σας δίνουν τη δυνατότητα να ενεργήσετε με αυτό - με έναν τρόπο: μπορείτε να επισημάνετε γρήγορα όλα τα μηνύματα σε έναν κάδο που έχει γίνει. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε αρχειοθετούνται είτε διαγράφονται και θα εξαφανιστούν από τα εισερχόμενα.

Αν μια κατηγοριοποίηση είναι λανθασμένη, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή ολόκληρες δέσμες) σε διαφορετικό κουβά. Τα Inbox by Gmail θα πρέπει να αναβαθμίσουν τη δράση σας και να τοποθετήσουν τα νέα μηνύματα πιο σωστά.

Όποιος κουβάς έχει ένα μήνυμα, τα Εισερχόμενα προσθέτουν μερικές εντολές στο τυπικό σύνολο email. Εκτός από την απάντηση, τη διαγραφή και την αρχειοθέτηση, μπορείτε να συνδέσετε τα μηνύματα στα εισερχόμενα και να τα αναβάλλετε αργότερα.

Καρφίτσωμα και αναβολή

Τα συνδεδεμένα μηνύματα παραμένουν πάντα στα εισερχόμενά σας, ακόμα και όταν επισημάνετε ένα νήμα ή έναν ολόκληρο κάδο που έχετε κάνει. Τα Εισερχόμενα σάς επιτρέπουν επίσης να εστιάσετε τα εισερχόμενα μόνο σε καρφιτσωμένα μηνύματα με ένα απλό κλικ ή πατήστε.

Η αναβολή είναι πιο ενδιαφέρουσα και ίσως εξίσου χρήσιμη: όταν αναβοσβήνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα αποκρύπτεται από τα κανονικά εισερχόμενα και τους κάδους μέχρι να επιτευχθεί συγκεκριμένος χρόνος ή τόπος. Αυτό σας επιτρέπει να αναβάλλετε μηνύματα με τα οποία δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε αυτή τη στιγμή, ή να έχετε μηνύματα εργασίας μόνο να εμφανίζονται ξανά κατά την εργασία.

Περισσότερες αδυναμίες παραγωγικότητας

Μιλώντας για την εμφάνιση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο όταν είναι καλύτερο για εσάς, τα Inbox μπορούν να σας ωθήσουν σε (ίσως ακόμα πιο) αποτελεσματικές συνήθειες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: για κάθε κάδο μπορείτε να επιλέξετε αν θα εμφανίζονται νέα μηνύματα (και πιέστε τον κάδο στην κορυφή του εισερχόμενου σας ) αμέσως μόλις φθάσουν ή μόλις μία φορά την ημέρα (στις 7 το πρωί) ή μόνο μία φορά την εβδομάδα (Δευτέρα το πρωί). Τρόπος να παραμείνουν παραγωγικά!

Εάν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έρχονται με συνημμένα, τα Εισερχόμενα σάς επιτρέπουν να τα δείτε προεπισκόπηση από τα εισερχόμενα και οι εικόνες να εμφανίζονται με έναν εύκολο τρόπο περιήγησης. Η ενοποίηση με το Google Drive διευκολύνει τόσο την αποθήκευση των ληφθέντων αρχείων στο λογαριασμό σας στο Drive όσο και την εισαγωγή εγγράφων ή εικόνων από το Google Drive, ακόμη και μεγάλων, σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε.

Όταν πρόκειται να στείλετε ένα συνημμένο, το Inbox by Gmail σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε εύκολα και να εισάγετε πρόσφατα ληφθέντα ή αποσταλμένα αρχεία. Φυσικά, μπορείτε επίσης να επισυνάψετε οποιοδήποτε αρχείο από τον υπολογιστή σας.

Οποιοδήποτε αρχείο; Δυστυχώς, το Inbox by Gmail περιορίζεται σε 25 MB σε μέγεθος αρχείου συνημμένου. δεν προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής μεγάλων αρχείων του Gmail χρησιμοποιώντας το Google Drive .

Προτεινόμενες απαντήσεις για να ξεκινήσετε

Ακόμη και χωρίς ένα αρχείο για να επισυνάψετε και να στείλετε, η δημιουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι δύσκολη, ειδικά όταν θέλετε να είναι τέλεια και να εκτιμήσετε τον αποστολέα.

Δεν θα άξιζε επίσης τον αποστολέα να παραιτηθεί από τη δική του τελειότητα και να τον εκτιμήσει ακόμα περισσότερο με μια απάντηση αρκετά ικανοποιητική μετά την κατάσχεση; Τι λέτε για την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας που υποδηλώνει ακριβώς τέτοιες απαντήσεις;

Με μερικές φορές διασκεδαστική αλλά συχνά εκπληκτικά χρήσιμη ευκολία, το Inbox by Gmail θα προσφέρει μικρά αποσπάσματα πιθανών απαντήσεων όταν βρει κείμενο που ταιριάζει σε μια τέτοια απάντηση.

("Προτιμάτε τις Καταχωρήσεις του Καναδά ή του Telemann" αποδόσεις "Είτε είναι ωραία" και "Τι νομίζετε;", για παράδειγμα, αλλά και "Ό, τι θέλετε", προτεινόμενες απαντήσεις για το "Πώς παίζετε;" όλες οι παραλλαγές του "Fine You?", και για να συναντηθούμε για μια ταινία, το Inbox προτείνει "Τι συμβαίνει για 7:30;" - ή να ανατραπεί ξανά η ερώτηση, φυσικά.

Υπενθυμίσεις για το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Έχετε ποτέ ξεχάσει να επισυνάψετε ένα αρχείο που σκοπεύατε να στείλετε; Δυστυχώς και σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες και προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα Inbox δεν θα σας υπενθυμίσουν να το κάνετε αυτό. Περιλαμβάνει όμως και άλλες υπενθυμίσεις.

Εάν ανιχνεύσει γλώσσα σε ένα ληφθέν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ακούγεται σαν μια εργασία για εσάς (όπως "Μπορείτε να αγοράσετε φυστικοβούτυρο;"), τα Inbox θα σας προτείνουν να δημιουργήσετε ένα στοιχείο υποχρεώσεων. Αυτές οι υπενθυμίσεις στα Εισερχόμενα, όπως τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορούν να αναβληθούν έως ότου επιτευχθεί συγκεκριμένη ώρα (ημερομηνία λήξης) ή τοποθεσία (το κατάστημα, ας πούμε).

Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιμένετε για τα Εισερχόμενα για να προτείνετε αντικείμενα υπενθύμισης. Η προσθήκη νέων υπενθυμίσεων είναι εύκολη και τα Inbox θα σας προτείνουν με προσοχή το κείμενο (αρκετά εύστοχα μερικές φορές). η σύνδεση των νέων υπενθυμίσεων με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εκπληκτικά σύγχυση, αν και (πρέπει να ξεκινήσετε αποδίδοντας το email).

Συνολικά, οι υπενθυμίσεις του Inbox είναι αρκετά εύχρηστες - και χάρη στην πανταχού παρούσα διεύθυνση email, πάντα στο πρόσωπό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά: Τι δεν είναι καινούργιο με τα εισερχόμενα;

Πίσω από τα Inbox από το Gmail, καλά, τα εισερχόμενα είναι το Gmail, φυσικά. Παρέχετε όλες τις σταθερές βασικές λειτουργίες της δωρεάν υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google: POP, καθώς και πρόσβαση IMAP , 15 GB online αποθηκευτικού χώρου, έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων για την ασφαλή διατήρηση του λογαριασμού και διεπαφή με πολλές υπηρεσίες τρίτων.

Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ της διεπαφής εισερχομένων και του κλασικού Gmail ανά πάσα στιγμή. (Θα φτάσουμε στο γιατί θα θέλατε να το κάνετε αυτό σύντομα.)

Οι δικοί σας κάδοι για εισερχόμενα από το Gmail

Εκτός από τους κουβάδες που έρχονται με τα Εισερχόμενα, μπορείτε να ορίσετε τη δική σας, φυσικά? αυτά λειτουργούν ως κουβάδες (χωρίς όμως όλες τις εγγενείς λειτουργίες) στα Εισερχόμενα, ως ετικέτες στο Gmail και σαν φάκελοι μέσω του IMAP και σε εφαρμογές τρίτων.

Αν και προσθέτετε απλούς κανόνες για την τοποθέτηση μηνυμάτων σε κάδους που βασίζονται αυτόματα στον αποστολέα, το θέμα και το κείμενο του μηνύματος είναι εύκολο, τα Inbox δεν έχουν άμεση διασύνδεση με το πιο εξελιγμένο σύστημα φιλτραρίσματος του Gmail. Ωστόσο, τα φίλτρα που ορίσατε στο Gmail λειτουργούν στα Εισερχόμενα.

Το ίδιο ισχύει και για άλλες λειτουργίες του Gmail, όπως η ρύθμιση υφιστάμενων διευθύνσεων για αποστολή , η αυτόματη προώθηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή η αυτόματη απάντηση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στέλνετε απαντήσεις για εσάς ενώ βρίσκεστε σε διακοπές.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους