Η έννοια και η χρήση των "Haters Gonna Hate"

Είναι μια έκφραση υπερηφάνειας ή μια απάντηση σε ένα μισητό σχόλιο

Στο YouTube, στο Facebook, στο Twitter, στο Reddit και σε άλλα ηλεκτρονικά μηνύματα σχολιασμού, θα πρέπει να δείτε την έκφραση "θα χάσουν οι haters". Μπορείτε επίσης να δείτε την έκφραση που χρησιμοποιείται ως λεζάντα για φωτογραφίες από ανθρώπους και ζώα που εκτελούν εξωγήινα ακροβατικά και κινήσεις.

Έκφραση της υπερηφάνειας και της ατομικότητας

Η φράση σημαίνει "Πάω να αγνοήσω τα σκληρά και μισητά σχόλια άλλων ανθρώπων". Η έκφραση haters-gonna-hate χρησιμοποιείται συνήθως όταν ένα άτομο εκτελεί κάποια συμπεριφορά παγωνιού που επιδεικνύει την ατομικότητα και αυτό το πρόσωπο θέλει να φωνάζει: "Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι!"

Μια απάντηση σε μια μισητή δημοσίευση ή σχόλιο

Η φράση χρησιμοποιείται επίσης για να αντιμετωπίσει τα μισητικά σχόλια που δημοσιεύονται στα κοινωνικά μέσα ή στα σχόλια για ένα άτομο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα άτομο εκφράζει μια γνώμη ή δημοσιεύει μια εικόνα, ένα "hater" δημοσιεύει μια άσχημη απάντηση, και η αρχική αφίσα αποκρίνεται μόνο "haters θα μισούν". Οι haters είναι άνθρωποι που είναι κακόβουλοι και φωνητικοί και που τους αρέσει να δημοσιεύουν προσβολές στο διαδίκτυο όταν διαφωνούν με κάτι που κάποιος δημοσιεύει.

Οι νέοι χρησιμοποιούν την έκφραση ως μέρος της καθημερινής τους γλώσσας. Οι έφηβοι λένε τακτικά ότι οι "haters will hate" ως φωνητική απάντηση σε σκληρές και μίσους κρίσεις άλλων, αν και ο όρος έχει αποκτήσει ευρύτερη πολιτιστική έκκληση. Ο πρώην σύμβουλος Aaron Schock του Ιλλινόις είπε στον Τύπο όταν αντιμετώπισε το κόστος της ανακαίνισης του γραφείου του στο στυλ της τηλεοπτικής εκπομπής "Downton Abbey".

Οι σύγχρονες φωτογραφίες των meme χρησιμοποιούν έντονα την έκφραση haters.

Αναμείνετε να βλέπετε φωτογραφίες και κινούμενα gifs ανθρώπων που εκφράζουν με αγανάκτηση τις αρνητικές απόψεις των άλλων.

Όταν οι καπετάνιοι πάνε πάρα πολύ μακριά

Μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να εκραγεί κάποιος που κάνει ένα μίσος σχόλιο. Μπορεί να συναντήσετε άτομα που δημοσιεύουν φανατικά, ρατσιστικά ή μαχητικά σχόλια. Αυτός ο τύπος συμπεριφοράς μπορεί να βλάψει μια κοινωνική κοινότητα και πρέπει να επισημανθεί για έλεγχο από το κοινωνικό δίκτυο ή το διαχειριστή του νήματος.

Αν κάποιος hater σας απειλεί ή σας καταδιώκει ποτέ, είναι καιρός να ειδοποιήσετε τις αρχές για τη δική σας προστασία.

Προέλευση και Παραδείγματα

Η προέλευση της έκφρασης "haters gonna hate" ισχυρίζεται ότι είναι ένα 3LW μουσικό βίντεο από το έτος 2000. Ένα κινούμενο σχέδιο από τον καλλιτέχνη Omar Noory σχεδίασε μια υπό έκδοση έκδοση της φράσης haters-gonna-hate το 2008.

Ηλεκτρονικό παράδειγμα του "Haters Gonna Hate" Χρήση σε ένα παιχνίδι

Tha-tch: wtf, αυτός ο αυτοκράτορας φωνάζει σε μένα επειδή τον έσπρωξα πάνω από την πλευρά της γέφυρας.

Kandance: lol τότε δεν πρέπει να παίζει ένα παιχνίδι μάχης. πείτε του να δοκιμάσει bejeweled αντ 'αυτού

Tha-tch: hahaha

Θά-τ: οι μάρτυρες θα μισούν

Παράδειγμα από Reddit

obnotlupus: μάγκα, σοβαρά; ζωγραφίσατε το αυτοκίνητό σας με το περιτύλιγμα σε ταινία αγωγών;

TOKOMINI: Μην παίρνετε butthurt obno. ο τύπος ασκεί την ελευθερία του να εκφράζει το γούστο του στα αυτοκίνητα

obnotlupus: γεύση; εννοείτε "ιδιοτροπία". Αυτός ο τύπος έχει υποχωρήσει

gramathy: οι haters θα μισούν. Obno: πάρτε ένα χαλαρό χάπι ή μετακομίστε σε μια χώρα που δεν έχει δημοκρατία. Αφήστε τον τύπο μόνο και αφήστε τον να ζωγραφίσει το αυτοκίνητό του με τον τρόπο που θέλει.