Πώς να πουλήσετε Μεταχειρισμένα Stereos Online

Κάντε μερικά χρήματα και αφήστε λίγο χώρο

Τα στερεοφωνικά εξαρτήματα αλλάζουν γρήγορα και ο δέκτης που αγοράσατε πριν από μερικά χρόνια μπορεί να είναι ξεπερασμένος, αντικατασταμένος από ένα νεώτερο μοντέλο με καλύτερα χαρακτηριστικά. Λοιπόν, τι κάνετε με τα στερεοφωνικά εξαρτήματα ή τα ηχεία; Μια ιδέα είναι να τα πουλήσετε στο διαδίκτυο σε Ebay, Craigslist ή, εάν είναι αντικείμενο συλλογής, σε vintage ή κλασική ιστοσελίδα ήχου. Είναι ένας καλός τρόπος να κερδίσετε κάποια επιπλέον μετρητά ή να πληρώσετε για νεότερα στοιχεία. Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με την πώληση των χρησιμοποιημένων στερεοφωνικών σας στο διαδίκτυο.

Πώληση Μεταχειρισμένων Stereos σε Ebay

  1. Ερευνήστε την αξία του στοιχείου που θέλετε να πουλήσετε.

    Το Ebay παρέχει μια λίστα με παρόμοια στοιχεία που είτε έχουν εισαχθεί είτε έχουν πωληθεί στον ιστότοπό τους. Από την αρχική σελίδα (ebay.com) μεταβείτε στην κατηγορία "Ηλεκτρονικά" και κατηγορία προϊόντων (ηχεία, ενισχυτές κ.λπ.), στη συνέχεια το όνομα και τον αριθμό μοντέλου του προϊόντος που θέλετε να πουλήσετε. Αναζητήστε την ενότητα "Επιλογές αναζήτησης" στην αριστερή πλευρά της σελίδας. Εισαγάγετε τις επιλογές στην ενότητα αναζήτησης και κάντε κλικ στο 'Εμφάνιση στοιχείων'. Το αποτέλεσμα θα σας δώσει μια ιδέα για το πόσο αξίζει το στερεοφωνικό σας.
  2. Αποφασίστε για το ποσό της αρχικής προσφοράς.

    Η Ebay συνιστά και συμφωνώ ότι ξεκινώντας με μια χαμηλή αρχική προσφορά θα ενθαρρύνετε περισσότερους αγοραστές να υποβάλλουν προσφορές για το στοιχείο σας. Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός με περισσότερους ενδιαφερόμενους αγοραστές οδηγεί συνήθως σε υψηλότερη τελική τιμή πώλησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να ορίσετε μια «Τιμή Αποθεμάτων», η οποία είναι η χαμηλότερη τιμή που θα αποδεχθείτε για το στοιχείο.
  3. Προσδιορίστε τα έξοδα αποστολής.

    Βεβαιωθείτε ότι έχετε μελετήσει προσεκτικά το κόστος του χειρισμού και της αποστολής, ειδικά με βαριά αντικείμενα ή για αντικείμενα που μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη χώρα. Όταν παραθέτετε το στοιχείο μπορείτε να αναφέρετε αν είστε διατεθειμένοι να αποστείλετε διεθνώς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το ακριβές βάρος του αντικειμένου και υπολογίζετε προσεκτικά το κόστος των υλικών αποστολής, όπως κουτιά, συσκευασίες κλπ. Μην υπερεκτιμάτε τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης. Αυτό θα αποθαρρύνει τους πιθανούς αγοραστές.
  1. Απαντήστε σε ερωτήσεις από αγοραστές.

    Να είστε έτοιμοι να απαντήσετε άμεσα σε ερωτήσεις από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές σχετικά με το προϊόν και την κατάστασή του.
  2. Στείλτε ένα τιμολόγιο στον κερδίζοντας πλειοδότη και στείλτε το στοιχείο αμέσως μόλις καταβληθεί.

    Μόλις ολοκληρωθεί η δημοπρασία και ο πλειοδότης έχει κερδίσει το στοιχείο, στείλει ένα τιμολόγιο στον αγοραστή για το πλήρες ποσό της πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και διεκπεραίωσης. Μόλις ληφθεί η πληρωμή, στείλετε το στοιχείο στον αγοραστή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Πώληση μεταχειρισμένου Stereos στο Craigslist

Craigslist μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή για την πώληση μεγάλων ή βαρέων αντικειμένων. Craigslist είναι μια διαβαθμισμένη υπηρεσία στο διαδίκτυο και είναι τοπική και τα έξοδα αποστολής δεν αποτελούν πρόβλημα.

  1. Ερευνήστε την αξία του στοιχείου που θέλετε να πουλήσετε.

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αναζήτησης Ebay για αυτό ή να δείτε παρόμοια στοιχεία στο Craigslist.
  2. Αποφασίστε για μια δίκαιη τιμή πώλησης.

  3. Δημοσιεύστε το στοιχείο στον ιστότοπο με μια καλή περιγραφή.

    Για άλλη μια φορά, οι φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν να πουλήσετε το στοιχείο πιο γρήγορα.
  4. Απαντήστε σε ερωτήσεις από πιθανούς αγοραστές.

    Μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε τον αριθμό τηλεφώνου σας με την καταχώριση ή οι αγοραστές μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - η επιλογή εξαρτάται από εσάς.
  5. Να είστε έτοιμοι να ανταλλάξετε με έναν δυνητικό αγοραστή να συμφωνήσει σε μια τελική τιμή πώλησης.

Πρόσθετες σε απευθείας σύνδεση ιστοσελίδες

Υπάρχουν αρκετές σε απευθείας σύνδεση περιοχές που ειδικεύονται σε χρησιμοποιημένα ή vintage εξαρτήματα ήχου. Είναι μια καλή πηγή πληροφοριών σχετικά με την αξία του χρησιμοποιούμενου στερεοφωνικού σας και μπορεί να βρείτε ένα στοιχείο που αναζητάτε. Μερικοί επίσης προσφέρουν εγχειρίδια, υπηρεσίες, αξεσουάρ και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα vintage στερεοφωνικά στοιχεία. Δείτε αυτούς τους ιστότοπους

  1. Κλασικό ήχο
  2. Επιχειρήσεις δρυός δέντρων
  3. Κλασική ήχου