Κορυφαίες προσαρμογές για την απόκτηση περισσότερων από το Microsoft Office για iPad

01 από 09

Ρυθμίσεις ή δυνατότητες για προσαρμογή στο Microsoft Office για iPad

(γ) iPad εφαρμογές για παραγωγικότητα. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Το Microsoft Office για iPad προσφέρει μια καθαρή, ευθεία διεπαφή χρήστη, αλλά όπως κάθε χρήστης του λογισμικού γραφείου γνωρίζει, μερικές ρυθμίσεις ενδέχεται να παραμένουν στο παρασκήνιο κάνοντας απροσδόκητα πράγματα.

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο του γραφείου σας για την εμπειρία iPad με μερικές απλές ρυθμίσεις. Λαμβάνοντας μερικά λεπτά για να πάει πάνω από αυτά θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει μερικούς πονοκεφάλους!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

02 του 09

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις επιλογές AutoSave στο Microsoft Office για iPad

Επιλογές αποθήκευσης στο Microsoft Word για iPad. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Από προεπιλογή, τα προγράμματα του Microsoft Office για iPad λειτουργούν με την αρχή AutoSave. Για να απενεργοποιήσετε την Αυτόματη αποθήκευση (δεν συνιστάται), επιλέξτε το εικονίδιο στην επάνω αριστερή πλευρά, που μοιάζει με χαρτί με βέλη ανανέωσης .

Στη συνέχεια, μετακινήστε το ρυθμιστικό αυτόματης αποθήκευσης στην επιλογή Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση .

03 του 09

Επαναφέρετε μια προηγούμενη έκδοση ενός Office για το έγγραφο iPad

(γ) Επαναφορά ενός εγγράφου στο PowerPoint για το iPad. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Η προηγούμενη διαφάνεια έδειξε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την Αυτόματη αποθήκευση, πράγμα που επηρεάζει εάν μπορείτε ή όχι να επαναφέρετε μια προηγούμενη έκδοση ενός εγγράφου στο Microsoft Office για iPad.

Πάλι, επιλέξτε το εικονίδιο με τη σελίδα και τα βέλη ανανέωσης . Στη συνέχεια, επιλέξτε Επαναφορά και πραγματοποιήστε την επιλογή σας. Αν αυτό είναι γκρι, μπορεί να μην έχετε αποθηκευμένες προηγούμενες εκδόσεις ή δεν έχετε ρυθμίσει τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.

04 του 09

Πώς να παρακολουθήσετε αλλαγές στο Microsoft Office για iPad

Πώς να παρακολουθήσετε τις αλλαγές στο Word για iPad. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Το Microsoft Word για iPad σάς δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε μια λειτουργία γνωστή ως Παρακολούθηση αλλαγών.

Αυτή είναι μια λειτουργία επεξεργασίας. Αφού επιλεγεί, το Track Changes διατηρεί μια καταγραφή για το τι αλλάζει σε ένα έγγραφο από εκείνο το σημείο προς τα εμπρός. Στη συνέχεια, άλλοι συντάκτες μπορούν να αποδεχθούν ή να απορρίψουν αυτές τις αλλαγές.

Για να ενεργοποιήσετε, πατήστε την καρτέλα Επανεξέταση και σύρετε το ρυθμιστικό παρακολούθησης αλλαγών προς τα δεξιά .

05 του 09

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον ορθογραφικό έλεγχο στο Microsoft Office για iPad

Ελέγξτε την ορθογραφία στο Microsoft Word για iPad. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Το Microsoft Office για iPad δεν περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη διαδικασία ορθογραφικού ελέγχου, όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε εκδόσεις υπολογιστών. Αντίθετα, τα προγράμματα του Microsoft Office για iPad έχουν ρυθμιστεί ώστε να ελέγχουν συνεχώς την ορθογραφία σας από προεπιλογή.

Κατά τη δημιουργία ενός εγγράφου, μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ σε όλες τις λέξεις που σημειώνονται με κόκκινο χρώμα. Αυτό σας δίνει επιλογές για αντικαταστάσεις ή μπορείτε απλώς να πληκτρολογήσετε ξανά τη λέξη που προσβάλλει.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο ορθογραφίας, επιλέξτε Προβολή - Σύρετε το ρυθμιστικό προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

06 του 09

Microsoft OneDrive για Επιχειρήσεις

Υπογραφή στο Microsoft OneDrive στο iPad. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσαρμόσετε το Office για την εμπειρία iPad, αναβαθμίζοντας το λογαριασμό σας στο cloud του Microsoft OneDrive για περισσότερο έλεγχο, χώρο αποθήκευσης και επιλογές. Μπορεί να σας ενδιαφέρει το Microsoft OneDrive for Business.

Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε περισσότερα, τα οφέλη μπορεί να αξίζει τον κόπο για εσάς ή την επαγγελματική σας ομάδα.

Τι είναι το OneDrive for Business;

07 του 09

Χρησιμοποιήστε το AirPlay Mirroring για να εκτυπώσετε ή να παρουσιάσετε το Microsoft Office για έγγραφα iPad

Μενού Tablet στο Microsoft PowerPoint για iPad. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Το iPad της Apple διαθέτει ενσωματωμένο βοηθητικό πρόγραμμα AirPlay για κοινή χρήση με άλλα περιφερειακά. Εάν έχετε μια Apple TV ή παρόμοια οθόνη συνδεδεμένη, μπορείτε να κάνετε AirPlay Mirrroring σε αυτήν την οθόνη για ένα PowerPoint.

Κατά την παρουσίαση της προβολής φωτογραφιών σας, θα έχετε πρόσβαση στο μενού συστήματος του iPad, μετακινώντας προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης , για παράδειγμα.

Ανάλογα με τον εκτυπωτή σας, ενδέχεται να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για εκτύπωση.

08 από 09

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία φακού του Office στο Microsoft OneNote για το Ipad

Φακός Microsoft Office στο OneNote για iPad. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg

Οι δυνατότητες της Microsoft Office Lens στο OneNote για iPad σας επιτρέπουν να φωτογραφίζετε και στη συνέχεια να ψηφιοποιείτε τα έγγραφα σε ένα υπάρχον σύνολο σημειώσεων, όπως μια συνταγή πολύ φουσκωτά γραμμένη για τις μπαστούνες βουτύρου φυστικιών.

Μόλις κατεβάσετε το Office Lens στο iPad σας, μπορείτε να δείτε πώς συλλαμβάνετε τις πληροφορίες. Ανοίξτε το Microsoft OneNote - Εισαγωγή - Κάμερα - Βγάλτε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας το μοβ κουμπί κουδουνίσματος στα δεξιά - Τραβήξτε προς τα αριστερά (ή αγγίξτε «Έγγραφο») - Πατήστε Έλεγχος εικονιδίου σήμανσης (κάτω δεξιά) .

Ένα από τα πιο cool πράγματα γι 'αυτό είναι, δεν χρειάζεται καν να ευθυγραμμίσετε το έγγραφο όταν τραβήξετε την εικόνα σας. Η εικόνα που εμφανίζεται εδώ θα ισιωθεί. Μπορείτε επίσης να παίξετε με την περικοπή.

09 του 09

Προσθέστε Lync 2013, Skype, ή Yammer στο Microsoft Office για iPad

Lync 2013 Videoconferencing. (γ) Χορηγία της Microsoft

Σκεφτείτε να προσθέσετε εφαρμογές επικοινωνίας στο Office για iPad lineup.

Ακολουθούν τρεις επιλογές για να ελέγξετε:

Βρείτε περισσότερες δεξιότητες και συμβουλές για τη χρήση του Microsoft Office για iPad στο πλήρες δυναμικό του: