Οι καλύτερες εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης για το iPad

Χρησιμοποιήστε το iPad για να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή γραφείου σας από απόσταση

Το iPad της Apple έχει αποκτήσει γρήγορα δημοτικότητα, μεταξύ άλλων σε περιβάλλον γραφείου παγκοσμίως. Έτσι, πλέον, περισσότερο από ποτέ, οι εργαζόμενοι αναζητούν τρόπους πρόσβασης στους υπολογιστές γραφείου τους από αυτή τη δημοφιλή συσκευή. Ενώ υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στην αγορά με αυτό το σκοπό, έχω επισημάνει τα καλύτερα διαθέσιμα παρακάτω. Όλοι τους μοιράζονται την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης τους ως βασικά χαρακτηριστικά που τα διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα.

Σύνδεση ανάφλεξης

Αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το LogMeIn, τότε η χρήση αυτής της εφαρμογής απομακρυσμένης πρόσβασης θα είναι δεύτερη φύση. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ LogMeIn, θα το βρείτε απίστευτα ευχάριστο και διαισθητικό. Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας LogMeIn μέσω της εφαρμογής, θα δείτε την επιφάνεια εργασίας του απομακρυσμένου υπολογιστή σας και μια γραμμή εργαλείων με όλες τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας. Από εκεί, μπορείτε να ελέγξετε το πληκτρολόγιο, τα πλήκτρα εντολών και όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα στοιχεία ελέγχου του εργαλείου. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε αν η βρύση στην οθόνη θα είναι αριστερό ή δεξί κλικ του ποντικιού.

Wyse PocketCloud Pro

Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί στο iPad, iPhone και iPod Touch. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες πρόσβαση σε υπολογιστές Mac ή PC. Ένα από τα σπουδαία πράγματα σχετικά με αυτή την εφαρμογή είναι ότι λειτουργεί πολύ καλά με ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο, το οποίο είναι ιδανικό για όσους πρέπει να εργαστούν σε ένα iPad για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή που λειτουργεί πολύ γρήγορα και επιτρέπει στους χρήστες να βρουν όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται σε ελάχιστο χρόνο. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από έναν υπολογιστές, γι 'αυτό είναι δυνατό να συνδεθείτε με το γραφείο και τον οικιακό υπολογιστή σας, για παράδειγμα.

GoToMyPC

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του GoToMyPC είναι η φιλική προς το χρήστη διεπαφή χρήστη, η οποία μεταφράζεται όμορφα στο iPad. Το μόνο που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε αυτή την εφαρμογή βρίσκεται στο επάνω μέρος της οθόνης σας, το οποίο μπορείτε να αγγίξετε και όλες οι λειτουργίες του GoToMyPC θα εμφανιστούν. Όπως και η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές, η εφαρμογή iPad συνοδεύεται από κενό οθόνης, απομακρυσμένη εκτύπωση και τη δυνατότητα εύκολης μεταφοράς αρχείων μεταξύ συσκευών. Είναι μια ασφαλής εφαρμογή με διάφορα επίπεδα ελέγχου ταυτότητας που διασφαλίζουν ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να συνδεθούν.

Splashtop Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας

Splashtop απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας είναι μακράν η πιο γρήγορη και πιο έξυπνη εφαρμογή απομακρυσμένης πρόσβασης, έχω δοκιμάσει. Για παράδειγμα, απλά πρέπει να πατήσετε για να κάνετε κλικ και να πατήσετε και να σύρετε για μεταφορά και απόθεση - δείχνοντας ότι τα στοιχεία ελέγχου είναι ακριβώς όπως οι χρήστες θα περίμεναν να είναι. Η απόκτηση του πληκτρολογίου οθόνης είναι τόσο εύκολη όσο κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης iPad , οπότε δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο για την αναζήτηση ολόκληρης της εφαρμογής για το πληκτρολόγιο. Παρόλο που δεν είναι πλούσιο σε λειτουργίες όπως η ανάφλεξη LogMeIn, σε $ 2,99, είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για βασική απομακρυσμένη πρόσβαση από το iPad.

TeamViewer HD

Όπως το αντίστοιχο της επιφάνειας εργασίας, η εφαρμογή iPad λειτουργεί πίσω από τα τείχη προστασίας, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση στον υπολογιστή γραφείου σας από απόσταση. Έχει επίσης πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά, τα οποία υπερβαίνουν τη βασική απομακρυσμένη πρόσβαση. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα αυτής της εφαρμογής είναι ότι περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες συνεργασίας στο διαδίκτυο, ώστε όχι μόνο να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή γραφείου σας από οπουδήποτε, αλλά μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με την ομάδα σας σαν να ήσασταν ακριβώς στο γραφείο. Ξεχωρίζει επίσης επειδή η εφαρμογή είναι δωρεάν για προσωπική χρήση.