Κορυφαία 9 καλύτερα παιχνίδια τρόμου στο Xbox

Τα παιχνίδια φρίκης μας δίνουν τις καλύτερες φοβίες από τις ταινίες τρόμου μαζί με την αίσθηση ότι είμαστε (ή τουλάχιστον νομίζουμε ότι είμαστε) στον έλεγχο της κατάστασης. Υπάρχουν πολλά μεγάλα παιχνίδια τρόμου στο αρχικό Xbox και αυτές είναι οι επιλογές μας για τα δέκα καλύτερα. Μερικοί από αυτούς είναι τρομακτικοί, ενώ άλλοι κλίνουν περισσότερο προς τη φρίκη / κωμωδία, αλλά όλοι τους είναι διασκεδαστικοί να παίξουν και ένας πολύ καλός τρόπος για να χάσετε τις κρύες πτώση και χειμωνιάτικες νύχτες.

01 από 09

Silent Hill 2/4

Εικόνες Google

Καμία άλλη σειρά δεν έχει ανατριχιαστικό, στριμωγμένο, αιματηρό τρόμο περισσότερο από το Silent Hill. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τόσο "άλμα έξω και λένε boo" τρελός ως άλλα παιχνίδια τρόμου και αντ 'αυτού βασίζονται σε φρικτές εικόνες και πράγματα που δουλεύουν σε σας διανοητικά μέχρι να είστε τόσο φοβισμένοι φοβάστε να σβήσετε τα φώτα. Με άλλα λόγια, καλές εποχές. Περισσότερο "

02 του 09

Θανατηφόρο πλαίσιο 1/2

Εικόνες Google
Το Fatal Frame σάς προσφέρει μια ειδική κάμερα και όχι ένα όπλο με το οποίο μπορείτε να αποστείλετε τα φαντάσματα που στοιχειώνουν αυτά τα παιχνίδια, κάτι που είναι μια ωραία αλλαγή ρυθμού από τα περισσότερα παιχνίδια τρόμου. Τα παιχνίδια μιλάνε για αρχαία ιαπωνικά τελετουργικά και θρύλους και έχουν ένα στυλ αφήγησης παρόμοιο με τις πρόσφατες ταινίες όπως το The Ring και The Grudge. Τόσο το θανατηφόρο πλαίσιο 1 όσο και το 2 είναι καλά μαζί και θαυμάσια τρομακτικό. Περισσότερο "

03 του 09

Doom 3 και Ανάσταση του Κακού

Εικόνες Google

Το Doom 3 και η επέκταση του Evil Evil είναι μεγάλα παιχνίδια τρόμου για διάφορους λόγους. Ανάμεσα στο σκοντάφτισμα στο σκοτάδι με έναν κόσμο γεμάτο από δαίμονες, διάδρομους που έχουν διαβραχεί με αίμα, αλυσοπρίονο που περιστρέφει τους μανιακούς, ανατριχιαστικό ψαλμωδία και τις ψευδαισθήσεις του χαρακτήρα σου, το Doom 3 δουλεύει τη γωνία τρόμου με διάφορους τρόπους και είναι αρκετά αποτελεσματικό συνολικά. Περισσότερο "

04 του 09

Σπίτι των Νεκρών ΙΙΙ

Εικόνες Google

House of the Dead 3 δεν είναι όλα αυτά που είναι τρομακτικό, αλλά διαθέτει πολλά και πολλά ζόμπι, ένα βασικό φρίκη, έτσι ανήκει εδώ. Τα ζόμπι δεν είναι πραγματικά τρομακτικά ούτως ή άλλως, αλλά είναι σίγουρα τα πιο τέρατα τέρατα ταινιών. Τίποτα δεν κτυπά ανατινάξεις ζόμπι με το πιστό καραμπίνα σας σε ένα δροσερό Οκτώβριο νύχτα. Περισσότερο "

05 του 09

Η Πάθηση και οι Δεσμοί που Δεσμεύουν

Εικόνες Google

Η Suffering βάζει σε κίνηση την παραδοσιακή φρίκη επιβίωσης, ώστε να περάσετε περισσότερο χρόνο στη λήψη σε δαίμονες παρά στην επίλυση παζλ, κάτι που είναι καλό. Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι που πραγματικά λειτουργεί σε σας ψυχολογικά και σας δίνει μια σειρά από ηθικές δοκιμές που καθορίζουν αν είστε ένας αθώος άνθρωπος ή ένας ψυχρός αιματηρός δολοφόνος. Περισσότερο "

06 του 09

Το πράγμα

Εικόνες Google
Αυτό το παιχνίδι ενεργεί ως συνέχεια της ταινίας του 1982 με το ίδιο όνομα. Ένας αλλοδαπός που μπορεί να μιμηθεί άλλες μορφές ζωής έχει εγκατασταθεί σε βάση της Ανταρκτικής και η ομάδα σας έχει σταλεί για να διερευνήσει. Δεδομένου ότι ο αλλοδαπός μπορεί να μιμηθεί οποιαδήποτε μορφή ζωής, η φρίκη προέρχεται από το ότι ποτέ δεν γνωρίζετε εάν ένας από τους συμπαίκτες σας είναι στην πραγματικότητα ο αλλοδαπός. Περισσότερο "

07 του 09

Το κακό νεκρό: Μια χούφτα του Boomstick

Εικόνες Google

Οι ταινίες Evil Dead είναι κωμικές φρικιαστικές κωμωδίες και το Fistful of Boomstick συνεχίζει τέλεια αυτό το θέμα. Καταπολέμηση δεκάδων νεκροί, καθώς σας περιβάλλουν, ενώ ο Ash τρυπώνει το εμπορικό σήμα του ένα στρώμα είναι απλά διασκεδαστικό. Κλασική κωμωδία με μια μικρή συστροφή τρόμου. Περισσότερο "

08 από 09

BloodRayne 1/2

Πόντιος

Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι πάρα πολύ τρομακτικά, αλλά διαθέτουν πολλά κλασικά θέματα αποκριών και χαρακτήρων έτσι BloodRayne 1 και 2 κάνουν τη λίστα. Τα ζόμπι και οι βρικόλακες βόσκουν τα επίπεδα και εξαρτάται από εσάς να τους σταματήσετε. Τα παιχνίδια διαθέτουν πολλά gore και αιματηρές τελικές κινήσεις που είναι πάντα καλές. Περισσότερο "

09 του 09

Stubbs the Zombie στο: Rebel Χωρίς παλμούς

Εικόνες Google
Το Stubbs the Zombie είναι ένα άλλο παιχνίδι καμπυλών τρόμου / κωμωδίας, αλλά αντί να ανατινάξει μακριά σε έναν στρατό των ζόμπι, στην πραγματικότητα παίρνετε να είστε ζόμπι. Τρώγοντας τους εγκεφάλους και μολύνοντας τους ανθρώπους για να σχηματίσουν το δικό σας μαζικό όργωμα των νικητών είναι το όνομα του παιχνιδιού εδώ και είναι ένα όνειρο του ανεμιστήρα του ζόμπι να γίνει πραγματικότητα. Αγαπάμε ζόμπι! Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.