Η τελική απόφαση για την αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Εργαλείο κωδικού πρόσβασης)

Πώς η ανάκτηση κωδικού πρόσβασης αλληλογραφίας ανακτά τους ξεχασμένους κωδικούς πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να ανακτήσει ξεχασμένους κωδικούς πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP από οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εφόσον ο κωδικός πρόσβασης είναι αποθηκευμένος στο πρόγραμμα.

Αυτό το cracker κωδικού πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λειτουργεί προσποιείται ότι είναι διακομιστής POP, ο οποίος είναι ο τύπος του διακομιστή που χρησιμοποιεί μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μετά τη διαμόρφωση του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σύνδεση με το ψεύτικο διακομιστή, η αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης μέσω αλληλογραφίας μπορεί να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασης και να σας παραδώσει.

Συνεχίστε να διαβάζετε για την πλήρη αναθεώρηση του Mail Password Recovery, συμπεριλαμβανομένων των πράξεων που κάνουμε και δεν τους αρέσει και μια σύντομη επισκόπηση του τρόπου χρήσης του λογισμικού.

Αποθήκευση κωδικού πρόσβασης για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Δυστυχώς, η αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης αλληλογραφίας δεν λειτουργεί με IMAP ή άλλους τύπους λογαριασμών και περιορίζεται στους κωδικούς που αποστέλλονται με απλό κείμενο:

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης αλληλογραφίας

Αφού κατεβάσετε την αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης αλληλογραφίας, ανοίξτε το αρχείο mpr.exe για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, αφού είναι εντελώς φορητό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε σκληρό δίσκο ή CD.

Μεταβείτε στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και γράψτε τον διακομιστή POP που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή. Αλλάξτε το διακομιστή ώστε να είναι 127.0.0.1 έτσι ώστε το πρόγραμμα να επικοινωνεί με τον τοπικό υπολογιστή αντί του πραγματικού του διακομιστή. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης Mail πραγματικά καταγράφει τον κωδικό πρόσβασης.

Στείλτε / λάβετε αλληλογραφία όπως θα κάνατε συνήθως και το πρόγραμμα θα πρέπει να βρει αυτόματα τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αν χρειάζεστε τον κωδικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για πολλούς λογαριασμούς, βεβαιωθείτε ότι αλλάζετε τη διεύθυνση POP για κάθε λογαριασμό ξεχωριστά.

Σημείωση: Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε κανονικά το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κατά τη χρήση αυτής της ακατάλληλης διεύθυνσης POP, αφού ο πελάτης δεν θα καταλάβει πώς να κατεβάσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από λάθος διακομιστή. Μόλις τελειώσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε αλλάξει τον εξυπηρετητή POP σε ό, τι είχε οριστεί προηγουμένως, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ξανά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περίληψη της ανάκτησης κωδικού πρόσβασης αλληλογραφίας

Οποιοσδήποτε πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασής σας, η αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης αλληλογραφίας μπορεί να την ανακτήσει Απλά πρέπει να ρυθμίσετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να μιλήσετε με την αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης αλληλογραφίας αντί για το διακομιστή αλληλογραφίας και θα έχετε αμέσως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας σε απλό κείμενο.

Είναι μια απλή και αποτελεσματική διαδικασία, αλλά δυστυχώς πρέπει να πληρούνται δύο προϋποθέσεις για να λειτουργήσει: πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό POP (ίσως ο πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας επιτρέπει να μεταβείτε στο POP χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας) και ο κωδικός πρέπει να είναι να αποστέλλονται σε απλό κείμενο (κάτι που δεν ισχύει για όλους τους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Εάν λειτουργεί, η αποκατάσταση κωδικού πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας απλός τρόπος για να πάρετε τους ξεχασμένους κωδικούς πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.