Πώς να διαχειριστείτε και να ελέγξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ένα νήμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια ομάδα σχετικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποτελούνται από απαντήσεις ή προωθήσεις του αρχικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα μηνύματα είναι συνήθως οργανωμένα κατά χρονολογική σειρά και οι συμμετέχοντες μπορούν να παραπέμπουν σε αποσπάσματα ή να αποστέλλουν εκ νέου αποσπάσματα από προηγούμενα μέρη του σχολίου για διευκρινίσεις. Αυτή η "οπτική προβολή", όπως αποκαλείται μερικές φορές, διευκολύνει την εύρεση σχετικών μηνυμάτων.

Το σπείρωμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ονομάζεται επίσης "συζήτηση", διότι αφορά όχι μόνο τα ηλεκτρονικά μηνύματα, αλλά και τα φόρουμ στο διαδίκτυο , ομάδες συζήτησης και άλλα αρένα στα οποία οι χρήστες μοιράζονται πληροφορίες και υποβάλλουν ερωτήσεις.

Ένα νήμα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα κινητό τηλέφωνο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως σε μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν υπολογιστή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ομαδοποίηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα νήμα είναι η προεπιλεγμένη συμπεριφορά, αλλά συνήθως μπορείτε να επεξεργαστείτε τις προτιμήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν προτιμάτε να προβάλλετε τα μηνύματά σας μεμονωμένα.

Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια συσκευή iOS

Η ενσωματωμένη εφαρμογή αλληλογραφίας της Apple iOS έχει πολλές ρυθμίσεις που ελέγχουν τη σύνδεση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η σύνδεση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Αποστολή θεμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail σε μια συσκευή Android

Από το Android 5.0 Lollipop, οι συσκευές Android χρησιμοποιούν το Gmail ως προεπιλεγμένη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε αντίθεση με την προηγούμενη εφαρμογή Android που ονομάζεται απλά Email. Στο Gmail για το Android, το threading με email (που ονομάζεται προβολή συνομιλίας) απενεργοποιείται από προεπιλογή.

Για να ελέγξετε το σπείρωμα email στο Gmail σε μια συσκευή Android.

Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συσκευές Windows Mobile

Στις κινητές συσκευές και τα τηλέφωνα των Windows, η σύνδεση με email - που ονομάζεται επίσης και η προβολή συνομιλιών - είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Για να ελέγξετε αυτές τις ρυθμίσεις:

Σε αντίθεση με τα iOS και το Android, αυτή η ρύθμιση μπορεί να ελεγχθεί για κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ρυθμίσει στην εφαρμογή Mail.

Ηλεκτρονική ετικέτα του νήματος

Ακολουθούν ορισμένοι δείκτες όταν συμμετέχετε σε ένα νήμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ειδικά αν περιλαμβάνει πολλούς χρήστες.