Οι 8 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές Touchscreen να αγοράσουν το 2018

Επικοινωνήστε με το νεότερο κύμα φορητών υπολογιστών

Στη γη της τεχνολογίας οθόνης αφής, τα δισκία έχουν κάνει θαύματα για εύκολη μεταφορά μέσω φωτογραφιών ή παρακολούθηση ταινιών εν κινήσει. Ωστόσο, μια οθόνη αφής χωρίς πληκτρολόγιο αισθάνεται ότι κάτι λείπει όταν είναι καιρός να γίνει πραγματική δουλειά. Σε εκείνες τις στιγμές, που μπορούν να έρθουν συχνά, θα χρειαστείτε κάτι πιο ισχυρό και πιο ευέλικτο. Αυτό συμβαίνει όταν ο φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής δείχνει το πραγματικό μέταλλο του ως "get everything done" αντικείμενο χωρίς τα μειονεκτήματα ενός tablet. Χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε ποιος θα σας ταιριάζει καλύτερα; Ελέγξτε τη λίστα με τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές με οθόνη αφής.

Το επιφανειακό βιβλίο της Microsoft πήδηξε γρήγορα στην κορυφή του λόφου για φορητούς υπολογιστές με οθόνη αφής που μπορούν να προσφέρουν μια εμπειρία, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη. Με τη βοήθεια επεξεργαστή Intel Core i5, 8GB μνήμης RAM και αποθήκευσης 256GB, η οθόνη PixelSense Display 13,5 ιντσών είναι ένα απίστευτα ελκυστικό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά φορητό υπολογιστή. Χτισμένο για να τρέχει τόσο λογισμικό επαγγελματικής ποιότητας και να παρέχει όλη τη δύναμη που χρειάζεστε για δραστηριότητες μετά την εργασία, ο φορητός υπολογιστής περιλαμβάνει έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να σας επιτρέψει να φέρετε τόσο την εργασία όσο και να παίζετε οπουδήποτε θέλετε. Πέρα από την μπαταρία, η οθόνη PixelSense 13,5 ιντσών προσφέρει μια εκπληκτική οθόνη αφής έξι εκατομμυρίων pixel που ρυθμίζει εύκολα τη γραμμή για τους κατασκευαστές φορητών υπολογιστών με οθόνη αφής.

Στην πραγματικότητα, η οθόνη αφής παίρνει τη λειτουργικότητα σε ένα άλλο επίπεδο, επιτρέποντάς της να αποσυνδεθεί από το πληκτρολόγιο, να στρέψει 180 μοίρες και να επανασυνδεθεί για επιπλέον επίπεδα λειτουργικότητας, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας με το Surface Pen για σχεδιασμό ή παρουσίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων. Οι πρόσθετες επιλογές όπως το μελάνι των Windows σάς επιτρέπουν να μετατρέπετε τις σκέψεις σε δράση με κολλώδεις σημειώσεις και κενές σελίδες που μπορείτε να επισημάνετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας.

Η κυριαρχία της Microsoft στον χώρο του φορητού υπολογιστή αφής συνεχίζεται με το Surface Pro, το οποίο τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Core i5, 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 256GB. (Υπάρχουν άλλες διαμορφώσεις διαθέσιμες σε διαφορετικά σημεία τιμών.) Εκτελεί τα Windows 10 και συνοδεύεται από την αγαπημένη σουίτα του Office. Ενώ οι περισσότεροι αποκαλούν αυτήν τη συσκευή 2 σε 1, η Microsoft διαθέτει 3 μοναδικές λειτουργίες: Λειτουργία φορητού υπολογιστή, η οποία χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο και το αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Λειτουργία Studio, ιδανική για γραφή και σχέδιο. και λειτουργία Tablet, για κατανάλωση μέσων.

Η οθόνη PixelSense της 12,3 ιντσών έχει ανάλυση 2736 x 1824 και προσφέρει υψηλή αντίθεση με εξαιρετική αναπαραγωγή χρώματος και ελάχιστη αντανάκλαση για να μειωθεί η καταπόνηση των ματιών. Σε σύγκριση με το Surface Pro 4, το μοντέλο αυτό αυξάνει την ισχύ της μπαταρίας κατά 50%. Το Surface Pro έρχεται πραγματικά ζωντανό όταν συνδυάζεται με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο Type Cover 3 (πωλείται ξεχωριστά), το οποίο περιλαμβάνει καλά χωρισμένα και φωτιζόμενα πλήκτρα, καθώς και ένα μεγάλο trackpad που επιτρέπει multi-touch και χειρονομίες. Το επιφανειακό στυλό, το οποίο επίσης πωλείται ξεχωριστά, έχει 4.096 σημεία πίεσης για να ανταποκρίνεται στην ελαφρύτερη αφή, ώστε να μπορείτε να σχεδιάζετε, να γράφετε και να διαγράφετε φυσικά στην οθόνη όπως ακριβώς και με το στυλό και το χαρτί.

Ενώ οι φορητοί υπολογιστές των Windows 10 κυριαρχούν στον χώρο της οθόνης αφής, ο φορητός φορητός υπολογιστής Acer Chromebook R 11 είναι ένα μηχάνημα με λειτουργικό σύστημα Chrome OS που έχει δίκιο. Διαθέτει οθόνη αφής 11,6 ιντσών και τροφοδοτείται από επεξεργαστή Intel Celeron N3150, 4GB μνήμης RAM και 32GB SSD. Το Chromebook είναι ιδανικό για χρήστες υπολογιστών που θέλουν κάτι βασικό και ικανό να πάει οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Διαθέτοντας σχεδιασμό διπλής όψης και πτυσσόμενου, η ευρεία οθόνη LED με οπίσθιο φωτισμό υποστηρίζει ακουστική επαφή 10 ακτίνων μαζί με ανάλυση 1266 x 768. Δεν υπάρχει σκέψη ότι αυτή η οθόνη αφής θα κερδίσει οποιοδήποτε βραβείο για εξαιρετική απόδοση, αλλά αυτό που λείπει σε υψηλές επιδόσεις χρώματος και σαφήνειας, περισσότερο από ό, τι κάνει στον σχεδιασμό και τη διασκέδαση παράγοντα.

Η άρθρωση διπλής ροπής 360 μοιρών προσφέρει μια εξαιρετικά σταθερή και ανθεκτική αίσθηση και προσφέρει αρκετή άνεση για να ανοίξει το καπάκι με το ένα χέρι χωρίς να αισθάνεται ότι ο φορητός υπολογιστής πρόκειται να σπάσει την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε. Με λειτουργίες notebook, οθόνη, σκηνή και tablet, το Chromebook OS είναι ιδανικό για χρήστες υπολογιστών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν μόνο κάτι που έχει απογυμνωθεί και είναι εύκολο να μεταβείτε.

Το 2017 Lenovo Yoga 710 τροφοδοτείται από επεξεργαστή Core i5, 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο SSD 256GB, οπότε προσφέρει μια εξαιρετική σχέση απόδοσης προς τιμή που το χαρακτηρίζει ως εξαιρετική αξία. Ο σχεδιασμός περιστροφής και αναδίπλωσης 360 μοιρών προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας με φορητό υπολογιστή, tablet, σκηνή και κατάσταση αναμονής για μια λύση all-in-one. Η οθόνη Full HD 1920 x 1080 14 ιντσών προσφέρει οθόνη πολλαπλής αφής 10 σημείων για hands-on έλεγχο με άγγιγμα, κτυπήματα και ολίσθηση, αξιοποιώντας στο έπακρο την εμπειρία των Windows 10.

Ζυγίζοντας μόλις 3.42 λίβρες και μόνο 0.7 εκατοστά λεπτό, το Yoga 710 είναι ένα ελκυστικό σχέδιο που προσφέρει ένα μέτριο σύνολο προδιαγραφών που είναι ιδανικό για τον καθημερινό χρήστη. Με δύο θύρες USB 3.0 και ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών για μεταφορές φωτογραφιών, καθώς και ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, υπάρχει αρκετός χώρος εδώ για να κρατάτε τους χρήστες ευτυχείς χωρίς μια τιμή που θα σας κάνει να σκάβετε βαθιά στις τσέπες σας. Προσθέστε περίπου εννέα ώρες ζωής της μπαταρίας κάτω από ιδανικές συνθήκες και υπάρχει αρκετή ενέργεια για να περάσετε την εργάσιμη μέρα με αρκετή ισχύ για να ελευθερώσετε στο σπίτι.

Αν ψάχνετε για το φορητό υπολογιστή με την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ελέγξτε το Asus ZenBook Flip UX360, το οποίο συσκευάζεται σε 12 ώρες χυμού. Η Asus σχεδίασε προσεκτικά το πληκτρολόγιο και το trackpad στο UX360 για να δημιουργήσει ένα εργονομικά πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους που προσφέρει μόλις 1,5 χιλιοστά διαδρομής μεταξύ των πλήκτρων. Η εξαιρετικά ευρεία οθόνη αφής προσφέρει παρόμοια λειτουργικότητα με μια οθόνη αφής που εκμεταλλεύεται πλήρως τα χειριστήρια κινήσεων των Windows χωρίς να θυσιάζει το μέγεθος σε έναν υπολογιστή που είναι κάτω από .5 ίντσες λεπτό και ζυγίζει κάτω από τρία κιλά. Τροφοδοτείται από τα Windows 10 και η Asus περιλαμβάνει ηχεία Bang & Olufsen με ηχεία αλουμινένιας σχεδίασης που είναι καλύτερα από ό, τι σχεδόν όλος ο ανταγωνισμός.

Μην αφήνετε τον κομψό παράγοντα του UX360 να νομίζετε ότι η οθόνη είναι οτιδήποτε άλλο παρά εξαιρετική. Η αιχμηρή οθόνη αφής προσφέρει ανάλυση 1920 x 1080 FHD που είναι αντιθαμβωτική, ώστε οι εικόνες να είναι ζωντανές και να γίνονται αντιληπτές από οποιαδήποτε γωνία. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που έχει το βραβευμένο δόξα του UX360 είναι η συμπερίληψη της θύρας USB 3.1 Type-C, η οποία παρέχει έως και 10 φορές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων σε θύρες USB προηγούμενης γενιάς. Αυτό βοηθά επίσης τα smartphones που μπορούν να φορτιστούν μέσω USB 3.0, που προσφέρει έως και 50% ταχύτερους χρόνους επαναφόρτισης σε σχέση με τις θύρες USB παλαιότερης γενιάς.

Όταν πρόκειται για τον καλύτερο σχεδιασμό, η HP ίσως να μην είναι το όνομα που συνήθως δημιουργεί στο μυαλό. Ωστόσο, ο κατασκευαστής του υπολογιστή έρχεται με πολλά νέα κόλπα και το 2017 μοντέλο της HP X360 είναι απόδειξη. Υποστηριζόμενη από επεξεργαστή Intel Core i5 2.5GHz 7ης γενιάς, 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 1TB, υπάρχει η δυνατότητα να αγαπάτε αυτό το φορητό υπολογιστή δύο σε ένα. Το προβάδισμα του X360 είναι η οθόνη FHD των 15,6 ιντσών 1366 x 768 που αναδιπλώνει ολόκληρο τους 360 βαθμούς και το γεγονός ότι ζυγίζει μόλις τέσσερα κιλά και έχει μόνο 0,8 ίντσες λεπτό και δεν βλάπτει.

Η προσθήκη μεγαλύτερης διάρκειας ζωής στο υλικό είναι η συμπερίληψη δύο θυρών USB 3.0, εξόδου HDMI και ενσωματωμένου αναγνώστη πολυμέσων για τη μεταφορά φωτογραφιών από μια φωτογραφική μηχανή DSLR. Σε έναν κόσμο όπου η Apple απομακρύνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά στην πιο πρόσφατη σειρά MacBook, η ένταξή τους παραμένει αξιοσημείωτη και ευπρόσδεκτη για τους χρήστες υπολογιστών, τόσο νέους όσο και ηλικιωμένους. Πέρα από τις θύρες, η ίδια η οθόνη επιτρέπει να αγγίζετε, να γλιστράτε και να χτυπάτε με μια οθόνη φιλική προς το IPS και οπίσθιο φωτισμό WLED για ακόμα καλύτερη οπτική εμπειρία. Προσθέστε έως και 10 ώρες και 30 λεπτά της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δείτε το X360 ως ένα δίκιο δύο σε ένα που είναι ιδανικό τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδι.

Οι σκληροπυρηνικοί παίκτες πιθανότατα θα πεθάνουν σε ένα φορητό φορητό υπολογιστή ή γραφείο με φορμά προσαρμόσιμων επιλογών. Αλλά για τους πιο casual παίκτες που εκτιμούν τη φορητότητα, το Samsung Chromebook Pro είναι η κορυφαία επιλογή μας. Αναζητώντας "τη δύναμη ενός Chromebook και την ευελιξία ενός tablet", το Pro διαθέτει μια περιστρεφόμενη οθόνη 360 μοιρών που διευκολύνει την εναλλαγή από τη δουλειά στη διασκέδαση. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή πυρήνα m3-6Y30 της έκτης γενιάς 0.9GHz, ο οποίος παρέχει ισχυρή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και χαμηλή παραγωγή θερμότητας. Συνολικά, θα σας βαθμολογήσει περίπου οκτώ ώρες ζωής της μπαταρίας. Συσκευάζει επίσης HD Graphics 515, που σημαίνει ότι είναι περισσότερο από ικανό να τρέχει τα αγαπημένα σας παιχνίδια και εφαρμογές. Εκτός από αυτό, θα δούμε μεγάλη χάρη στην πανέμορφη οθόνη 2400 x 1600 LED των 12,3 ιντσών. Αυτό το Chromebook εκτελεί Chrome OS και συνοδεύεται από ενσωματωμένο στυλό.

Αν το κόστος δεν είναι ένα αντικείμενο, κοιτάξτε την Lenovo ThinkPad X1 Yoga ως την επιλογή επιλογής για φορητό υπολογιστή με οθόνη αφής που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε συνδυασμό με επεξεργαστή Intel Core i7 2,6 GHz και 8 GB μνήμης RAM. Σε ένα πακέτο που είναι μόλις 2,8 κιλά, το X1 δοκιμάζεται ενάντια στις στρατιωτικές προδιαγραφές και έχει κατασκευαστεί για να χειριστεί κάποιες προσκρούσεις και μώλωπες. Φυσικά, η πραγματική αξιοπιστία δεν είναι η αντοχή του, αλλά η 2560 x 1440 2K OLED οθόνη προσφέρει μεγάλη ποικιλία ακριβών χρωμάτων, εξασφαλίζοντας ότι η δουλειά σας, είτε πρόκειται για φωτογραφίες είτε βίντεο, θα φανεί καλύτερα από ποτέ με πλούσια και έντονη αντίθεση.

Η ενσωματωμένη στυλό με γραφίδα απαιτεί μόλις 15 δευτερόλεπτα φόρτισης για εργασία έως και 100 λεπτά, αλλά προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο χειρισμού σχεδίασης, σχολιασμού ή απλώς δημιουργίας εγγράφων με πιο φυσικό τρόπο. Η ενσωματωμένη τεχνολογία WRITEit της Lenovo επιτρέπει την χρήση χειρογράφου επί της οθόνης σε εκατοντάδες εφαρμογές (και μπορεί να διορθώσει αυτόματα τη γραφή σας όταν ανιχνεύσει μια ασυμφωνία). Η μπαταρία θα διαρκέσει περίπου 11 ώρες προτού χρειαστεί επαναφόρτιση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .