Οι 6 καλύτερες τηλεοράσεις Hisense να αγοράσουν το 2018

Ήρθε η ώρα να επενδύσουμε σε μια νέα τηλεόραση από αυτή την υποτιμημένη μάρκα

Ο κατασκευαστής κινεζικών τηλεοράσεων Hisense εισήλθε στην αμερικανική αγορά πριν από πολύ καιρό με νέες τεχνολογίες σε χαμηλές τιμές. Και ενώ δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει τη μάρκα της Samsung ή της Sony, η εταιρεία κάνει μια γενναία προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι οι τηλεοράσεις της θεωρούνται παράλληλα με τον ανταγωνισμό. Πιο πρόσφατα, έχει επεκτείνει περαιτέρω τις προσφορές της με τηλεοράσεις υψηλότερης κατηγορίας, με στόχο αγοραστές που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν λίγο περισσότερο για κορυφαίες επιδόσεις. Έτσι αν ψάχνετε για ένα buy-in ή κάτι για να αποδείξετε στους φίλους σας, εδώ είναι οι αγαπημένες μας τηλεοράσεις Hisense.

Η σειρά H8 της Hisense έρχεται σε μια σειρά μεγεθών, προσφέροντας συμβατότητα 4K και υποστήριξη HDR σε ανταγωνιστικές τιμές. Καθώς μεγαλώνουν, προσθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό το μοντέλο 55 ιντσών είναι ο τέλειος συνδυασμός τιμής και ποιότητας εικόνας. Εμφανίζει ακριβή χρώματα, απότομες λεπτομέρειες και έντονη αντίθεση ανεξάρτητα από το περιβάλλον. Διαθέτει επίσης πολυζωνική μείωση, η οποία μειώνει τον οπίσθιο φωτισμό πίσω από διάφορες ζώνες της οθόνης, ανάλογα με το τι βλέπετε. Με UHD upscaling, μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο 1080p όσο το δυνατόν πιο κοντά στο 4K για την καλύτερη δυνατή εμπειρία προβολής. Παρόλο που η ποιότητα της εικόνας υποβαθμίζεται γρήγορα όταν προβληθεί από μια γωνία, όσοι σταθμεύουν ακριβώς μπροστά θα απολαύσουν μια φοβερή εμπειρία που αντιπαραβάλλει εκείνα των πιο γνωστών εμπορικών σημάτων.

Όταν το κόστος είναι ανησυχητικό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να πεταχτεί έξω από το παράθυρο είναι ένα εμπορικό σήμα. Αν και μερικοί άνθρωποι αναζητούν άνεση με ένα όνομα που αναγνωρίζουν, θα αγνοούν κάποιες φανταστικές τηλεοράσεις αν δεν επεκτείνουν ελαφρώς την αναζήτησή τους. Το Hisense 32H3B1 είναι το τέλειο παράδειγμα ενός αουτσάιντερ που υπερέχει. Πρόκειται για μια HDTV LED με οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς για να διατηρούν σκοτεινές εικόνες σκοτεινότερες και φωτεινότερες εικόνες φωτεινότερες.

Η ανάλυση ξεπερνάει τα 1080p, αλλά κάτω από τα $ 200, δεν πρέπει να περιμένετε να βρεθεί μια τηλεόραση 4K ούτως ή άλλως. Και ενώ δεν έχει έξυπνη λειτουργικότητα, αυτό είναι αρκετά πρότυπο σε μια τηλεόραση με προϋπολογισμό. Συνδέστε το με ένα τηλεχειριστήριο Google Chromecast ή Amazon Fire και δεν θα λείψετε τίποτα. Επιπλέον, με τρεις θύρες HDMI, μία θύρα USB, μία είσοδο RF, μία είσοδο RCA, μία σύνθετη είσοδο RCA και μία έξοδο ψηφιακού ήχου, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη συνδεσιμότητα με τα αγαπημένα σας περιφερειακά.

Συχνά χρησιμοποιείται εναλλακτικά με Ultra HD, 4K αναφέρεται σε ανάλυση 4096 x 2160 pixels. Από τεχνική άποψη, ωστόσο, η ανάλυση UHD είναι 3840 x 2160, που ισοδυναμεί με τηλεόραση 16: 9. Παρόλα αυτά, αυτή η ανάλυση είναι 4Χ τι θα έχετε με ανάλυση Full HD, οπότε η εικόνα είναι πιο ξεκάθαρη και αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Έχουν μιλήσει για τα 4K εδώ και χρόνια, αλλά μόνο πρόσφατα είναι όλο και πιο συναφές με τους κύριους αγοραστές τηλεοπτικών προγραμμάτων, όπως εταιρείες όπως το Netflix και το Amazon που παράγουν περιεχόμενο που ταιριάζει με τη μορφή.

Αυτό που κάποτε ήταν χαρακτηριστικό πριμοδότησης τώρα, επίσης, μειώνεται στην τιμή, και βλέπουμε ότι εδώ με το φιλικό προς τον προϋπολογισμό 43H7D. Αν και δεν προσφέρει όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες των πιο ακριβών τηλεοράσεων 4K, αυτά τα πράγματα δεν είναι πάντοτε απαραίτητα. Και είναι τα χαρακτηριστικά που η τηλεόραση κερδίζει την επιλογή μας για την καλύτερη τηλεόραση 4K Vizio. Η άκρη του φωτισμένη οθόνη LED παράγει λαμπερά και ακριβή χρώματα και προσφέρει υψηλή επεξεργασία δυναμικής εμβέλειας. Ορισμένοι κριτικοί ισχυρίζονται ότι η εικόνα μπορεί να είναι κάπως σκιά, αλλά δεν μας ενοχλεί. Ο ήχος είναι εκπληκτικά καλός, με σχετικά βαθιά μπάσα, δεδομένου ότι το σετ δεν έχει υπογούφερ και η τηλεόραση έχει μια διαισθητική διεπαφή για την πλοήγηση των αγαπημένων σας εφαρμογών συνεχούς ροής.

Σε σύγκριση με άλλες 4Κ τηλεοράσεις στην περιοχή τιμών, το 65H8C προσφέρει μια εντυπωσιακή εικόνα. Ο φυσικός λόγος αντίθεσης (4152: 1) και η μαύρη ομοιομορφία μεταφράζονται σε αξιοσημείωτη απόδοση σε σκούρες ρυθμίσεις. Έχει επίσης καλό χρόνο απόκρισης με μικρό θάμπωμα κίνησης, καθιστώντας τον ιδιαίτερα έμπειρο στο χειρισμό των γεμάτων δράση ακολουθίες και αθλήματα.

Από την άλλη, η εικόνα υποβαθμίζεται γρήγορα όταν βλέπει από μια γωνία, και παρόλο που η τηλεόραση διαθέτει οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς, η τοπική μείωση δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Αλλά ανάλογα με τη ρύθμιση του home theatre, αυτό ίσως δεν είναι αρκετό για να σας αποτρέψει. Οι αναθεωρητές του Amazon επικροτούν επίσης τον δυνατό ήχο του, καθιστώντας την ανάγκη για εξωτερικά ηχεία λανθασμένη.

Οι καμπύλες οθόνες τηλεόρασης επιχειρούν να δώσουν στον θεατή μια πιο συναρπαστική εμπειρία περνώντας γύρω σας - σκεφτείτε το IMAX για το σπίτι σας. Επίσης βελτιώνουν την αίσθηση του βάθους και δίνουν ένα ευρύτερο οπτικό πεδίο. Στο μειονέκτημα, μερικοί άνθρωποι παραπονιούνται ότι υπερβάλλουν τις αντανακλάσεις, περιορίζουν τις οπτικές γωνίες και φαίνονται αδέξιοι αν κρέμονται στον τοίχο. Ενώ ορισμένοι εξακολουθούν να θεωρούν ότι είναι μια καινοτομία, υπάρχουν πολλά που αγαπάμε για την 65 ιντσών 4K Smart TV ULED της.

Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς με 240 ζώνες τοπικής σκοτεινότητας για ακριβέστερο έλεγχο των ασπρόμαυρων επιπέδων και διαθέτει επίσης QDEF (Quantum Dot Enhancement Film) της 3M που ισχυρίζεται ότι ενισχύει την απόδοση χρώματος. Προσθέστε σε ένα ρυθμό ανανέωσης 120Hz και έχετε τον εαυτό σας μια σιαγόνα-ρίψη οθόνη που χειρίζεται την κίνηση με τα χρώματα που φέρουν.

Αυτή η "τηλεόραση 100 ιντσών" είναι στην πραγματικότητα ένας προβολέας μικρής απόληξης με οθόνη και 5.1 surround sound system. Διαθέτει στήριξη HDR και ανάλυση 4K, καθώς και μηχανή φωτισμού λέιζερ, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν πρέπει να αντικαταστήσετε έναν λαμπτήρα. Υποστηρίζει μια φωτεινότητα 300 nits, η οποία είναι πολύ καλύτερη από έναν τυπικό προβολέα, αλλά εξακολουθεί να μην αντέχει σε μια τηλεόραση LCD και έχει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων (95% του DCI-P3).

Ονομάζουμε αυτή την τηλεοπτική έξαρση επειδή, στα $ 10K, δεν είναι φτηνό. Αλλά σε σύγκριση με άλλες τηλεοράσεις 100 ιντσών, πόσο μάλλον τηλεόραση 4Κ, η τιμή είναι στην πραγματικότητα αρκετά λογική. Ανεξάρτητα από την τιμή, είναι ένα πραγματικό showstopper που θα έχει τους γείτονες να μιλάνε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .