Τα 8 καλύτερα τρίποδα βιντεοκάμερας που αγοράζουν το 2017

Η εγγραφή σταθερού βίντεο είναι πιο εύκολη από ποτέ

Ένα τρίποδο είναι απαραίτητο εξάρτημα για κάθε κάτοχο βιντεοκάμερας. Παρόλο που μπορείτε συνήθως να κρατάτε μια φωτογραφική μηχανή σταθερή για αρκετό καιρό για να τραβήξετε μια γρήγορη εικόνα, είναι δύσκολο να διατηρήσετε ένα σταθερό πλαίσιο μόνο με τα χέρια σας κατά την εγγραφή βίντεο. Για να σταθεροποιήσετε την εικόνα και να επιτύχετε επαγγελματική εμφάνιση, είναι απαραίτητο ένα τρίποδο. Κατά την εξέταση τριπόδων, είναι σημαντικό να λαμβάνονται υπόψη τα χαρακτηριστικά ύψους, κατασκευής και περιστροφής. Εάν χρειάζεστε μόνο μια σταθερή βολή, πιθανότατα μπορείτε να ξεφύγετε με ένα φτηνό αλουμινένιο τρίποδο. Οι πιο επαγγελματικές ανάγκες απαιτούν ένα ισχυρότερο μοντέλο ινών άνθρακα που μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε γωνία για να επιτευχθεί μια βολή. Όποια και αν είναι οι απαιτήσεις σας, οι πιθανότητες είναι ένα από αυτά τα κορυφαία τρίποδα βιντεοκάμερας θα κάνει το τέχνασμα.

Αυτό το τρίποδο πιθανότατα θα διαρκέσει μια ζωή και μπορεί να λειτουργήσει, καθώς και πιο ακριβό μοντέλα σε ένα κλάσμα της τιμής. Ενώ τα περισσότερα τρίποδα είναι ένα μίγμα από κράμα αλουμινίου και πλαστικών μεντεσέδων, αυτό το τρίποδο κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ινών άνθρακα. Όλα τα περίεργα κουμπιά και οι σφαίρες είναι επίσης κατασκευασμένα με μέταλλο, ενώ ένα εντυπωσιακό κόκκινο και μαύρο σχέδιο κάνει αυτό το τρίποδο ξεχωρίζει.

Ένα άλλο καινοτόμο χαρακτηριστικό που θέτει αυτό το τρίποδα μεταξύ τους είναι ένα αποσπώμενο πόδι που μπορεί να μετατραπεί σε ένα ραβδί για το περπάτημα, το οποίο είναι χρήσιμο για όποιον προσπαθεί να καταγράψει τα footage στη φύση. Και τα τέσσερα τμήματα των σωληνώσεων από ίνες άνθρακα μπορούν να ρυθμιστούν μέχρι ύψους έως και 67 "και το σχέδιο υποστηρίζει ακόμα και τις βαρύτερες κάμερες. Ενώ αυτό το τρίποδο υποστηρίζει φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα έως και 33 λιβρών, ζυγίζει λιγότερο από 5 λίβρες και συνοδεύεται από σακούλα που φέρει νάιλον.

Οι ταξιδιώτες και οι επαγγελματίες φωτογράφοι θα αγαπήσουν αυτό το ελαφρύ τρίποδο που ζυγίζει μόλις 3,63 λίβρες. Είναι σταθερό με πόδια 26mm με μαλακά πόδια από καουτσούκ, τα οποία είναι ιδανικά για να προσαρμόζονται στο τέλειο ύψος χωρίς να είναι στατικά. Έχει μια επαγγελματική τρισδιάστατη αντηρίδα με μια πλάκα ταχείας απελευθέρωσης που μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες σε οποιαδήποτε γωνία, χάρη σε ένα ταψί 360 μοιρών. Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω στις ανάγκες σας με ρυθμιζόμενες στήλες που πηγαίνουν οπουδήποτε από 21 ίντσες έως 70 ίντσες για εντυπωσιακή ευελιξία. Άλλα ωραία χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια βολική λαβή για τη μεταφορά και ένα σχέδιο που μετατρέπει το τρίποδο σε ένα μονοπώλιο σε δευτερόλεπτα.

Το AmazonBasics είναι η γενική σειρά προϊόντων της Amazon που προσφέρονται καθημερινά σε τιμή προϋπολογισμού. Αυτά τα στοιχεία είναι συνήθως καλά κατασκευασμένα και οι αποταμιεύσεις προέρχονται από το προηγμένο δίκτυο διανομής της Amazon, όχι από το skimping για την ποιότητα. Αυτό το τρίποδο βιντεοκάμερας δεν αποτελεί εξαίρεση. Σε λιγότερο από $ 20, είναι ελαφρύ και σταθερό. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ζυγίζει μόλις μία λίβρα. Διαθέτει τρία τμήματα με μοχλούς που μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν από 16,5 ίντσες μέχρι 50 ίντσες και μια πλάκα ταχείας απελευθέρωσης σας βοηθά να γλιστρήσετε μέσα από γρήγορες μεταβάσεις μεταξύ των πυροβολισμών. Περαιτέρω ρυθμίσεις προέρχονται από μια κεφαλή τριών κατευθύνσεων που επιτρέπει την κλίση και περιστροφή μεταξύ επιλογών πορτρέτου και τοπίου, επιτρέποντας την ευελιξία κατά τη λήψη ή τη λήψη.

Το επιτραπέζιο μοντέλο RetiCAM ταιριάζει στο νομοσχέδιο για φορητότητα για προφανείς λόγους: πρόκειται για επιτραπέζιο τρίποδο, οπότε πρόκειται να είναι σημαντικά μικρότερο από τα τρίποδα που έχουν τοποθετηθεί στο πάτωμα. Αλλά το RetiCAM εδώ προσφέρει ένα εκπληκτικό σύνολο δυνατοτήτων σε ένα τόσο μικρό πακέτο. Για αρχάριους, θα ταιριάζει βασικά με οποιαδήποτε κάμερα ή βιντεοκάμερα που ταιριάζει σε ένα πρότυπο ¼ mount, έτσι είναι τόσο pro όσο μπορείτε να πάρετε σε αυτό το θέμα. Το κεφάλι είναι ένα τρικύλινδρο τοποθέτησης με κλίση, έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε βασικά οποιοδήποτε πρότυπο σουτ που ψάχνετε.

Υπάρχει μια ταμπλέτα γρήγορης αποδέσμευσης και ακόμη και γρήγορες ασφάλειες στα σφιγκτήρες των ποδιών, οπότε δεν θα χρειαστεί να παίζετε με κλειδαριές ή βίδες ασφάλισης. Η κεντρική στήλη είναι επεκτάσιμη για επιπλέον ύψος και υπάρχει ακόμη και ένα επίπεδο φυσαλίδων ενσωματωμένο μέσα σε αυτό. Τα πόδια είναι 20 χιλιοστά και είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, έτσι είναι ελαφρύ και ανθεκτικό. Πόσο ελαφρύ; Είναι μόνο ένα και μισό κιλά στην τσάντα σας, έτσι μπορείτε να το πετάξετε στη φωτογραφική σας τσάντα για κάθε βολή. Αυτή η συσκευασία περιλαμβάνει ακόμα μια εύχρηστη τσάντα μεταφοράς για επιπλέον φορητότητα και προστασία.

Τα τρίποδα Alta Pro είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μεγιστοποιούν τη σταθερότητα και την ευελιξία, προσαρμόζοντας έτσι κάθε γωνία για την καταγραφή σας. Η πρωτοποριακή ευελιξία προέρχεται από μια κεντρική στήλη πολλαπλών γωνιών η οποία μπορεί να μετακινηθεί από μηδέν σε 180 μοίρες σε κατακόρυφες και οριζόντιες θέσεις και διατηρείται στη θέση της από ένα σύστημα Instant Swivel Stop-n-Lock που επαναφέρει με ασφάλεια την κεντρική στήλη σε λίγες μόνο δευτερολέπτων.

Επιπλέον, τα πόδια των ινών άνθρακα μπορούν να ρυθμιστούν σε τρεις διαφορετικές γωνίες. Ενώ τα περισσότερα τρίποδα έχουν μια καθορισμένη γωνία πόδι, το Vanguard μπορεί να ρυθμιστεί στις ρυθμίσεις των 25, 50 και 80 βαθμών. Άλλα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας περιλαμβάνουν ένα θολωτό θόλο από μαγνήσιο, πέλματα από καουτσούκ, ένα δακτύλιο κατά του κτυπήματος και μια θήκη μεταφοράς. Ενώ οι ερασιτέχνες μπορεί να μην δικαιολογούν τα επιπλέον χρήματα για μεγαλύτερη ευελιξία, οι επαγγελματίες θα εκτιμήσουν την πρόσθετη ευελιξία αυτού του τρίποδου.

Οι ερασιτέχνες και επαγγελματίες θα εκτιμήσουν τα χαρακτηριστικά αυτού του τρίποδου 65 "από το Kamisafe. Το VT-1500 έχει σχεδιαστεί με σκοπό τη λήψη βίντεο και η βίδα "standard" είναι συμβατή με όλα τα είδη βιντεοκάμερας. Κρατά τη μηχανή στη θέση της με μια αυτόματη κλειδαριά διπλής ασφαλείας, η οποία εμποδίζει ένα τραγικό ατύχημα να χτυπήσει τη βιντεοκάμερά σας μακριά.

Ο σχεδιασμός επίσης αθλοπαιδεύει μια κεντρική κεντρική κολώνα που κάνει την προσαρμογή της φωτογραφικής μηχανής ένα αεράκι. Μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα από 26 "έως 65", ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα τρία σκέλη είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου, ενώ το κεφάλι μπορεί να καμπυλωθεί και να κλίση 360 μοίρες για πλήρη σύλληψη.

Αυτό το pod Fotopro mini είναι ένα από τα πιο ελκυστικά ελαστικά τρίποδα που βρήκαμε. Μέχρι αυτό το σημείο, ίσως έχετε δει αυτά τα ευέλικτα τρίποδα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σηκωθούν ως τρίποδα ή για να τυλίξουν και να επικολληθούν σε κάτι. Αλλά, τα πλεκτά, καουτσούκ πόδια σε αυτό το ένα δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία από αυτά που βασίζονται σε μπάλα επειδή μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη ακρίβεια στις γωνίες κλίσης. Επιπλέον, αυτά τα τρίποδα μπάλα μοιάζουν κάπως αδέξια - αυτό είναι τόσο κομψό και εντυπωσιακό, έτσι ώστε να ελέγχει από το "σχεδιασμό" κουτί.

Υπάρχει μια κορυφαία, περιστρεφόμενη μπάλα που σας δίνει κίνηση 360 μοιρών για το DSLR σας και υποστηρίζει μέχρι και 800g, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει για τις περισσότερες καμπίνες προβολέα χαμηλού βαθμού. Αυτή η συγκεκριμένη μονάδα έρχεται επίσης με ένα συσφιγκτήρα αφρού για να στερεώσετε το iPhone ή την κινητή σας συσκευή στο τρίποδο, ώστε να μπορείτε να τραβάτε σταθερές φωτογραφίες ακόμα και αν δεν έχετε την κύρια κάμερά σας. Το πακέτο έρχεται ακόμη και με ένα συνδεμένο με Bluetooth κουμπί κλείστρου που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες από μακριά χωρίς να χρειάζεστε αυτές τις δύσκολες αντίστροφες χρονομετρήσεις. Τέλος, τα υλικά είναι αδιάβροχα και τραχιά, έτσι ώστε το τρίποδο θα λειτουργεί σχεδόν σε οποιαδήποτε ρύθμιση, εσωτερική ή εξωτερική.

Το τρίποδο ZOMEI pro δεν είναι στην πραγματικότητα ένα τρίποδο αλλά έχει τέσσερα πόδια. Αυτό που είναι δροσερό σε αυτό το τέταρτο σκέλος είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως επέκταση της δεξιάς γωνίας στην κορυφή της βάσης (για μεγάλες πλευρικές γωνίες ή πιο ακριβείς πλευρικές γωνίες). Αλλά, μπορείτε επίσης να επεκτείνετε αυτό το πόδι περαιτέρω μέσα από τη μέση κατ 'ευθείαν προς τα κάτω στο έδαφος για επιπλέον σταθερότητα. Μπορείτε ακόμη να το επεκτείνετε πέρα ​​από τα τρία κύρια πόδια σε ένα εξαιρετικά ψηλό μονοπώλιο.

Ας μιλήσουμε για τη λειτουργικότητα των ποδιών τώρα: υπάρχει ένας διακόπτης κλειδώματος γωνίας σε κάθε πόδι για να βεβαιωθείτε ότι τα πόδια δεν γλιστρήσουν ή σιγά σιγά ξεκολλήσουν από τη θέση τους όπως το χρησιμοποιείτε. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό συμπλέκτη για έναν pro φωτογράφο, επειδή θα εξασφαλίσει ότι η φωτογραφική μηχανή σας παραμένει στη θέση του μέσω της πλήρους βλαστών. Μπορείτε επίσης να αντιστρέψετε τα πόδια στο τρίποδο για να δημιουργήσετε ένα ακόμα πιο συμπαγές τρίποδο για πιο δύσκολες καταστάσεις. Η σφαίρα τοποθέτησης είναι ένας εξαιρετικά ομαλός μηχανισμός κίνησης ρευστών και υπάρχει ένα επίπεδο φυσαλίδων ενσωματωμένο για επιπλέον ισοπέδωση. Οι επεκτάσεις ποδιών χρησιμοποιούν μηχανισμούς συστροφής-σφίξιμο και ολόκληρη η μονάδα είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου, ώστε να μην ζυγίζει την τσάντα σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .