Τα 7 καλύτερα Smartwatches για τις γυναίκες να αγοράσουν το 2018

Δώστε χρόνο και ζήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Το ρολόι χρησιμοποιείται για να εξυπηρετεί ένα σκοπό: να λέει το χρόνο. Όμως, καθώς η τεχνολογία έχει εξελιχθεί, έχει γίνει πολύ πιο ικανή. Τα ψηφιακά ρολόγια και τα smartwatches μπορούν πλέον να λειτουργούν ως επέκταση του τηλεφώνου σας, διατηρώντας σας συνδεδεμένο με μηνύματα και ειδοποιήσεις. Συσκευάστε σε μερικούς περισσότερους αισθητήρες και μπορούν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό της καρδιάς, τους ρυθμούς ύπνου και τους κύκλους της εμμήνου ρύσεως και πολλά άλλα. Και ο σχεδιασμός αυτών των ρολογιών έρχεται πολύ μακριά: Επίσης, δεν έχετε πλέον κολλήσει με ένα αντιαισθητικό gadget στον καρπό σας. Ορισμένα ρολόγια είναι τόσο προσαρμόσιμα ώστε θα μεταβαίνουν μαζί σας από την ημέρα σας μέχρι τη νύχτα. Δεν υπάρχει έλλειψη ρολογιών έξω εκεί, αλλά έχουμε στρογγυλοποιήσει μερικές από τις καλύτερες smartwatches για τις γυναίκες για να βοηθήσει να κάνετε την απόφασή σας λίγο πιο εύκολη.

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό ψηφιακό ρολόι στην αγορά, το Huawei Watch 2 Sport είναι κομμάτι γυμναστικής, μέρος smartwatch, μέρος ψηφιακός βοηθός. Ο σχεδιασμός είναι σπορ και, σύμφωνα με ορισμένα πρότυπα, είναι λίγο χοντρά, αλλά εξαιρετικά λειτουργικός με μεταλλικό ιμάντα σιλικόνης που μπορεί να αφαιρεθεί και ιδρωμένο. Είναι επίσης αναζωογονητικά ελαφρύ, θεωρώντας ότι διαθέτει πακέτα GPS, NFC, Wi-Fi, Bluetooth, 4G SIM, chipset 2100 Snapdragon Wear και 768MB μνήμης RAM, καθώς και σχετικά μικρή οθόνη 1,2 ιντσών και 390 x 390. Χάρη στην υποστήριξη του NFC, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Android Pay και η κάρτα SIM σημαίνει ότι μπορείτε να λαμβάνετε κλήσεις, καθώς και να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα χωρίς να συνδέεστε στο τηλέφωνό σας. Εκτελεί το Android Wear 2.0, δίνοντάς σας πρόσβαση σε πλήθος χρήσιμων εφαρμογών. Οι αθλητές θα βρουν τη λειτουργία Workout Coach ιδιαίτερα πολύτιμη, με την δυνατότητα παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού, των στάσεων ύπνου και ακόμη και των χρόνων αποκατάστασης και του Vo2 max.

Τα περισσότερα από τα smartwatches εκεί έξω απευθύνονται κυρίως σε τεχνίτες και λάτρεις γυμναστικής. Τα σχέδια τους, αν και κομψά και λειτουργικά, δεν ταιριάζουν πάντα με την στολή σας. Το smartwatch Access του Michael Kors, από την άλλη πλευρά, σας κρατά συνδεδεμένους και αριστοκρατικούς. Η επιφάνεια προβολής οθόνης των 1,4 ιντσών, 320 x 290, υποστηρίζεται από επεξεργαστή Snapdragon 2100, αποθήκευση 4 GB και μπαταρία 360 mAh. Σήμερα δεν υπάρχει ένας ανιχνευτής καρδιακών παλμών που έχει αποτελέσει τη βάση σε άλλα smartwatch, αλλά δεν υπάρχει λάθος αυτό το κομμάτι της μόδας για έναν ιχνηλάτη φυσικής κατάστασης. Εκτελεί το Android Wear 2.0 και με την εφαρμογή Michael Kors Access μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόσωπο του ρολογιού. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το πρόσωπο του ρολογιού για να αλλάξετε αυτόματα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, βοηθώντας σας να μεταβαίνετε την ημέρα σας κοιτάζοντας τη νυχτερινή σας εμφάνιση.

Τα σημερινά ψηφιακά ρολόγια και smartwatches μπορούν να πάρουν αρκετά ακριβά, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές προϋπολογισμού που καμαρώνουν πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά. Το αγαπημένο μας είναι αυτό το ρολόι παρακολούθησης fitness TOOBUR. Έχει 14 διαφορετικές λειτουργίες δραστηριότητας που μετρούν τα στατιστικά στοιχεία όπως τα βήματα, την απόσταση, τις θερμίδες που καίγονται και τον καρδιακό ρυθμό. Μπορεί επίσης να παρακολουθεί τις τάσεις του ύπνου σας όλη τη νύχτα. Επιπλέον, συγχρονίζεται με το smartphone σας (Android 4.4 και νεότερη έκδοση, IOS 7.1 και νεότερη έκδοση) για την προβολή μηνυμάτων στις ειδοποιήσεις, ώστε να παραμένετε πάντα συνδεδεμένοι. Είναι μικρότερο και στενότερο από τα περισσότερα άλλα ρολόγια σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να προσφέρει τα περισσότερα από τα ίδια οφέλη. Εάν δεν χρειάζεστε όλα τα κουδούνια και τα σφυρίχτρα, γιατί να πληρώσετε για αυτά; Αυτό το ρολόι TOOBUR προσφέρει όλα τα βασικά, και σε ένα κλάσμα της τιμής.

Εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που χρειάζονται το νεότερο gadget μόλις πέσει, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Fitbit Versa. Ενώ μερικές νέες κυκλοφορίες αποδεικνύονται ουσιαστικά πρωτότυπα, θα εκπλαγείτε ευχάριστα που γνωρίζετε ότι το Versa είναι έτοιμο για πρωταθλητισμό.

Η εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους για το ρολόι της Apple είναι και ένας εξειδικευμένος ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης και το smartwatch, συμβατό με το iOS καθώς και το Android. Συνδέστε το με το smartphone σας και θα λάβετε όλες τις κλήσεις, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις σας, καθώς και τα ίχνη του καρδιακού ρυθμού, του ύπνου, του κύκλου της εμμηνόρροιας και της δραστηριότητας. Η μπαταρία διαρκεί περίπου τρεις μέρες με μία μόνο φόρτιση, η οποία είναι εξαιρετική αν τη συγκρίνετε με το Apple Watch, αλλά απογοητευτική αν τη συγκρίνετε με άλλα μοντέλα Fitbit. Αλλά αν δεν χρειαστεί να το χρεώσετε, πιθανότατα να μην το αφαιρέσετε γιατί είναι πλήρως αδιάβροχο, που σημαίνει ότι μπορείτε να το φορέσετε στο ντους (και ακόμη και στην πισίνα) και επίσης άνετα μπορείτε να κοιμάστε με αυτό επί.

Η επιλογή ενός ρολογιού μπορεί να είναι μια μεγάλη απόφαση, ειδικά όταν σχεδιάζετε να πληρώσετε πάνω από $ 200 γι 'αυτό. Αλλά με ένα ρολόι ως προσαρμόσιμο ως ρολόι Fossil's Q Venture, μπορείτε να μεταβείτε στο στυλ το δεύτερο που έχετε κουραστεί από αυτό. Μπορείτε να αλλάξετε το πρόσωπο του ρολογιού με λίγες πατούσες και αφού οι ζώνες είναι συμβατές με τη γραμμή 18mm της Fossil, μπορείτε να ανταλλάξετε εύκολα τους ιμάντες. Συνολικά, ο σχεδιασμός είναι αρκετά συμπαγής και ελαφρύς, με στρογγυλό πρόσωπο 42 mm και σταθερή στεφάνη. Είναι ασύρματα φορτισμένη μέσω ενός μικρού μαγνητικού δίσκου που ασφαλίζει στην κάτω πλευρά του ρολογιού και μια μόνο φόρτιση θα σας μεταφέρει σε περίπου 24 ώρες, ανάλογα με τη χρήση.

Μέσα, συσκευάζει έναν επεξεργαστή Snapdragon 2100, συνδυασμένο με 512MB μνήμης RAM, ο οποίος δεν είναι τόσο ικανός όσο άλλοι σε αυτήν τη λίστα, αλλά θα πρέπει να λειτουργεί ακόμα ομαλά. Δεν υπάρχει κανένας μετρητής καρδιακών παλμών, που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να είναι ο καλύτερος φίλος σας για προπόνηση και η έλλειψη NFC σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Android Pay. Ακόμα, παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας και προβάλλει μηνύματα και ειδοποιήσεις όταν συγχρονίζεται με το smartphone σας.

Εάν το tech gear σας έρχεται σε αποχρώσεις του Grey Space ή Rose Gold και έχει τις ίδιες καμπύλες καμπύλες υπογραφής, πιθανότατα θα τραβήξετε το Apple Watch. Η σειρά 3 της διατίθεται σε δύο εκδόσεις: μία με κινητή συνδεσιμότητα επί του σκάφους και μία με GPS μόνο. Και οι δύο τρέχουν το απαλό ρολόι WatchOS 4 και ενσωματώνουν έναν αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, έναν υψομετρητή, ένα επιταχυνσιόμετρο και ένα γυροσκόπιο για να σας δώσουν πλήρη ανατροφοδότηση σχετικά με τη δραστηριότητά σας. Είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό έως και 50 μέτρα, ώστε να μπορείτε να το φοράτε ενώ κολυμπάτε και στο ντους και σας επιτρέπει να κάνετε ροή μουσικής μέσω της Apple Music and Beats Radio.

Παρόλο που η νεότερη έκδοση πακέτο ενός νέου chipset, ο σχεδιασμός της σειράς 3 είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον προκάτοχό της. Αυτό είναι ωραίο από εμάς γιατί το στενόμακρο, τετράγωνο του πρόσωπο παραμένει κομψό και εικονικό. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν τον καρπό σας, θα ξέρουν αμέσως ότι φοράτε ένα ρολόι της Apple. Και αν είστε αφοσιωμένος ανεμιστήρας της Apple, αυτό ακριβώς θέλετε.

Αν η ζωή σας είναι κλειδωμένη στο οικοσύστημα Android, το Samsung Gear S3 Frontier χαρίζει το καλύτερο ψηφιακό ρολόι που μπορείτε να αγοράσετε. Το ίδιο το ρολόι είναι αρκετά μεγάλο, με στρογγυλό πρόσωπο 46 mm και περιστρεφόμενη στεφάνη, αλλά τα ένθετα του επιτρέπουν κάθε χαρακτηριστικό που θα θέλατε από ένα smartwatch - και πολλά άλλα. Παίρνετε GPS, οθόνη παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού, αντοχή στο νερό, NFC και παρακολούθηση δραστηριότητας. Η 1.3-ιντσών οθόνη 360 x 360 Super AMOLED είναι εξαιρετικά φωτεινή, ισάξια με τις οθόνες smartphone της Samsung και χρησιμοποιεί την τεχνολογία Always On για να διασφαλίσει ότι η οθόνη είναι τουλάχιστον μερικώς αναμμένη ανά πάσα στιγμή. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό παίρνει ένα φόρο στη μπαταρία, αλλά θα σας διαρκέσει ακόμα δύο έως τρεις ημέρες, ανάλογα με τη χρήση σας. Σε σύγκριση με το Apple Watch, ο σχεδιασμός του είναι λίγο πιο κατηγορηματικός και λιγότερο τεχνικός, αλλά μπορεί εύκολα να γίνει σπορ αν αλλάξετε σε ένα ελαστικό βραχιόλι.

Τρέχει Tizen, αντί για Android Wear, οπότε, δυστυχώς, έχει λιγότερες διαθέσιμες εφαρμογές, αλλά η πρόσφατη ανακοίνωση του Spotify ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε εκτός σύνδεσης playlists στη συσκευή μας κρατά ευτυχισμένους. Δρομείς, χαίρεσαι! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε τελικά να αφήσετε το τηλέφωνό σας στο σπίτι.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα smartwatches Android .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .