Πώς να Μεταφορά βίντεο PSP σε ένα Memory Stick

Τα βίντεο PSP δεν χρειάζεται να είναι σε συγκεκριμένη μορφή PSP , αρκεί να είναι ένας τύπος αρχείου που μπορεί να διαβάσει το PSP (δείτε παρακάτω για συμβατές μορφές). Αν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το PSP και να πλοηγηθείτε στο αρχικό μενού, μπορείτε να μεταφέρετε βίντεο PSP. Αυτός ο τρόπος είναι ειδικά γραμμένος για παλαιότερες εκδόσεις του υλικολογισμικού . Ανάλογα με τον αριθμό των αρχείων που μεταφέρετε, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει δύο λεπτά ή περισσότερο.

Μεταφορά βίντεο PSP σε ένα Memory Stick Βήμα-βήμα

  1. Τοποθετήστε ένα Memory Stick στην υποδοχή Memory Stick στην αριστερή πλευρά του PSP. Ανάλογα με το πόσα βίντεο PSP θέλετε να κρατήσει, ίσως χρειαστεί να πάρετε μεγαλύτερο από το ραβδί που συνοδεύει το σύστημά σας.
  2. Ενεργοποιήστε το PSP.
  3. Συνδέστε ένα καλώδιο USB στο πίσω μέρος του PSP και στον υπολογιστή σας ή στο Mac. Το καλώδιο USB πρέπει να διαθέτει μια υποδοχή Mini-B στο ένα άκρο (αυτό συνδέεται στο PSP) και μια τυπική υποδοχή USB από την άλλη (αυτή συνδέεται στον υπολογιστή).
  4. Μεταβείτε στο εικονίδιο "Ρυθμίσεις" στο αρχικό μενού του PSP.
  5. Εντοπίστε το εικονίδιο "Σύνδεση USB" στο μενού "Ρυθμίσεις". Πατήστε το κουμπί X. Το PSP σας θα εμφανίσει τις λέξεις "Λειτουργία USB" και ο υπολογιστής σας ή Mac θα το αναγνωρίσει ως συσκευή αποθήκευσης USB.
  6. Θα πρέπει να υπάρχει ένας φάκελος που ονομάζεται "MP_ROOT" στο Memory Stick του PSP αν το έχετε διαμορφώσει στο PSP σας. αν όχι, δημιουργήστε ένα.
  7. Θα πρέπει να υπάρχει ένας φάκελος που ονομάζεται "100MNV01" μέσα στο φάκελο "MP_ROOT". Εάν όχι, δημιουργήστε ένα.
  8. Σύρετε και αφήστε τα βίντεο PSP στους φακέλους ακριβώς όπως θα αποθηκεύσετε αρχεία σε άλλο φάκελο στον υπολογιστή σας. Τα αρχεία βίντεο μεταφέρονται στον φάκελο "100MNV01".
  1. Αποσυνδέστε το PSP κάνοντας πρώτα κλικ στην επιλογή "Ασφαλής κατάργηση υλικού" στην κάτω γραμμή μενού ενός υπολογιστή ή "εκτοξεύοντας" τη μονάδα στο Mac (σύρετε το εικονίδιο στον κάδο απορριμμάτων). Στη συνέχεια, αποσυνδέστε το καλώδιο USB και πατήστε το κύκλο για να επιστρέψετε στο αρχικό μενού.
  2. Παρακολουθήστε τα βίντεό σας στο PSP μεταβαίνοντας στο μενού "Βίντεο" στο XMB του PSP (ή στο μενού Home), επισημαίνοντας το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε και πατώντας το κουμπί X.

Πρόσθετες συμβουλές

Τα αρχεία βίντεο που είναι συμβατά με την έκδοση υλικολογισμικού 1.50 ή νεότερη έκδοση είναι MPEG-4 (MP4 / AVC) . Χρησιμοποιήστε το tutorial που συνδέεται παρακάτω για να μάθετε ποια έκδοση υλικολογισμικού έχετε (αν βρίσκεστε στη Βόρεια Αμερική, θα έχετε τουλάχιστον έκδοση 1.50).

Ο, τι χρειάζεσαι