Minecraft Το 2016: ένα έτος αξίζει να οικοδομήσουμε!

Μήπως η Minecraft ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες σας φέτος; Ας το συζητήσουμε!

Στο τέλος του χρόνου, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κοιτάζουν πίσω σε ό, τι ήταν μέρος της, αυτό που έχουν καταφέρει και τι ήταν έμπειρο. Το 2016 δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κάτι διαφορετικό, ειδικά σε ό, τι αφορά το αγαπημένο παιχνίδι Sandbox Minecraft , το Minecraft . Με αμέτρητες ενημερώσεις, παροχές παιχνιδιών και αλλαγής του κόσμου, η ομάδα πίσω από το παιχνίδι και τα πολλά έργα του έχουν δημιουργήσει με συνέπεια και έχουν προκαλέσει ένα φαινόμενο χιονοστιβάδας που δεν έχει κανένα σημάδι επιβράδυνσης.

Σε αυτό το άρθρο, θα κοιτάξουμε πίσω σε ό, τι οι διάφορες ομάδες πίσω από το Minecraft και η κοινότητά του έχουν φέρει σε καρπούς και πως δεν έχουν αλλάξει μόνο το παιχνίδι, αλλά τον κόσμο. Ας σκάψουμε!

Τόσες πολλές κυκλοφορίες!

Ανεβαίνοντας με τα φτερά Elytra !.

Όσον αφορά τις ενημερώσεις, η παραγωγικότητα φάνηκε να ανέβηκε στα νέα ύψη το 2016 (και δεν λέω απλώς ότι επειδή κυκλοφόρησαν και οι Elytras ). Με όχι μόνο την έκδοση 1,9 της ενημέρωσης Combat, δύο ακόμα ενημερώσεις δόθηκαν στο κοινό. Οι παίκτες αποκτούσαν γρήγορα πρόσβαση στη νέα έκδοση 1.10 του Minecraft (The Frostburn Update) και στην έκδοση 1.11 (The Exploration Update) και άρχισαν να απολαμβάνουν τον εαυτό τους.

Όλες αυτές οι ενημερώσεις έφεραν νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά που προκάλεσαν τους παίκτες να αξιοποιήσουν τη νέα μηχανική με πολύ ενδιαφέροντα τρόπους. Αλλάζοντας εντελώς τον τρόπο με τον οποίο η Combat λειτούργησε, δόθηκε στους παίκτες η πρωτοβουλία να βρουν νέες τεχνικές για να καταστρέψουν τους εχθρούς τους στην πάλη. Στην κορυφή, σε όλες τις ενημερώσεις (1.9, 1.10, 1.11) προστέθηκαν στο παιχνίδι πολλά νέα mobs, biomes, μπλοκ, στοιχεία, δομές, εργαλεία και "τοποθεσίες".

Ενώ κάποιες όχθες που απελευθερώθηκαν μπορεί να φαίνονται φιλόδοξες, πολλοί θα σας επιτεθούν ακριβώς δεδομένου ότι έχετε δώσει ορισμένες περιστάσεις (όπως η πολική αρκούδα ). Πολλά άλλα όπλα μπορούν να σας επιτρέψουν να τα οδηγήσετε και μπορεί να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας μέσω της Minecraft , όπως οι Llamas. Νέοι Μίνι-Αφροφύλακες απελευθερώθηκαν για να αμφισβητήσουν τους παίκτες με νέους τρόπους, δημιουργώντας τελικά έναν όχλο που παλεύει με μαγεία, παρά με σωματική μάχη με πρόσωπο με πρόσωπο, ή αγωνίζεται από απόσταση με βλήματα.

Νέοι τύποι καλαθιών κυκλοφόρησαν γνωστοί ως "Shulker Boxes". Αυτά τα "Κανάλια" έχουν τελικά αλλάξει τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι όσον αφορά την αποθήκευση και τη λήψη αντικειμένων μαζί σας εν κινήσει. Τα κουτιά Shulker, σε αντίθεση με τα κάγκελα, μπορούν να σπάσουν χωρίς αντικείμενα που πέφτουν στο έδαφος. Τα αντικείμενα αποθηκεύονται μέσα στο κουτί, ακόμη και μετά το σπάσιμο. Κάθε κιβώτιο Shulker έχει το δικό του αναγνωριστικό, το οποίο καταχωρεί και αποθηκεύει το στοιχείο μέσα. Αν ένα κιβώτιο Shulker έχει αποθηκευμένα αντικείμενα στο εσωτερικό του και το Shulker Box είναι σπασμένο και απογοητευμένο (κάθονται αδρανώς, ρίχνονται στη Λάβα, χτυπά ένα Κάκτο, κ.λπ.), τα αντικείμενα μέσα θα καταστραφούν μαζί του. Τα κουτιά Shulker επιτρέπουν στους παίκτες να μεταφέρουν εύκολα και να διαχειρίζονται σημαντικούς πόρους πιο αποτελεσματικά μέσω των κιθάρων Ender και άλλων μέσων.

Πολλά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά έχουν κυκλοφορήσει τον περασμένο χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Shields, Polar Bears, Husks, Strays και πολλά άλλα. Ως συνήθως, η Herobrine έχει αφαιρεθεί ξανά (και πάλι ... και πάλι).

Minecraft: Έκδοση Εκπαίδευσης Ανακοινώθηκε και Κυκλοφόρησε!

Minecraft: Έκδοση Εκπαίδευσης !. Mojang, Microsoft

Η εκπαίδευση των μαζών ήταν πάντα ένα δύσκολο έργο. Ειδικά όταν αυτοί, σε αυτή τη μάζα, είναι νέοι. Με την κυκλοφορία του Minecraft: Education Edition , οι μαθητές και οι δάσκαλοι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα στα σχολεία και τα μαθήματα. Με διάφορα σχολικά συστήματα και καθηγητές που σιγά-σιγά κατανοούν ότι οι μέθοδοι διδασκαλίας πρέπει να αλλάξουν για να λειτουργήσουν με μεγάλη πλειοψηφία της νεότερης γενιάς, έχουν προσπαθήσει να φέρουν κάποια διασκέδαση σε θέματα που κάποτε θεωρούνταν βαρετά.

Η παροχή παιδιών οποιασδήποτε ηλικίας σε ένα βιντεοπαιχνίδι και ένα μάθημα που σχετίζεται με το εν λόγω παιχνίδι θα τους ενδιαφέρουν με πολλούς τρόπους. Το Minecraft δεν είναι ένα παραδοσιακό διδακτικό παιχνίδι και τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί το συνειδητοποιούν. Όταν ένα παιχνίδι επικεντρώνεται στη διδασκαλία ενός παιδιού σε ένα θέμα, το παιχνίδι προσπαθεί να τρυπήσει τις εν λόγω πληροφορίες όσο πιο σκληρά γίνεται. Αντί να αντιμετωπίζουν το παιδί, όπως δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα για ένα πιθανώς ασήμαντο θέμα, το Minecraft: Education Edition τους επιτρέπει να νιώθουν ικανοί σε έναν εικονικό κόσμο, που περιβάλλεται από τους συνομηλίκους τους και τους εκπαιδευτικούς. Τα παιχνίδια ορθογραφίας, μαθηματικών και ιστορίας χρειάζονται την ώθηση που η Minecraft ξεκίνησε τόσο εύκολα με το αναγνωρίσιμο στυλ παιχνιδιού της.

Ο Mojang και οι διάφορες ομάδες που εργάζονται για το έργο Minecraft: Education Edition έχουν σίγουρα χτυπήσει το νύχι στο κεφάλι με το νεοσύστατο έργο τους. Τα σχολεία έχουν αρχίσει να υιοθετούν το πρόγραμμα και να χρησιμοποιούν το παιχνίδι για την πλήρη διδασκαλία του. Τα βιντεοπαιχνίδια όπως το Minecraft είναι εντελώς συναρπαστικά, οπότε αντί να κάθεστε ένα παιδί μπροστά σε ένα παιχνίδι σύμφωνα με το "Κουνέλι Reader" (ότι αυτός ή αυτή θα είναι περισσότερο από πιθανή ζώνη έξω κατά τη διάρκεια) τους δίνει την ευκαιρία να βρουν ενδιαφέρον για ένα θέμα μέσω μέσων που μπορεί κάποτε να φαίνονται ξεπερασμένα.

Αποκλεισμός ανά μπλοκ

Ένα παιδί που σχεδιάζει δημόσιο χώρο στο Minecraft με Block by Block. Αποκλεισμός ανά μπλοκ

Ενώ το Mojang βοηθά τα παιδιά στα σχολεία, βοηθούν εκείνους που έχουν ανάγκη. Το "Block by Block", η συνεργασία του Mojang με το UN-Habitat, συνέβαλε στη δημιουργία δημόσιων χώρων σε όλο τον κόσμο σε φτωχές, υπανάπτυκτες κοινότητες.

Αποκλεισμός από τις Αποκλειστικές δηλώσεις: "Οι δημόσιοι χώροι αποτελούν ζωτικά συστατικά για τις επιτυχημένες πόλεις, παρέχοντας τη ραχοκοκαλιά στην αστική ζωή. Είναι οι πολιτιστικοί, κοινωνικοί, πολιτικοί, οικονομικοί και περιβαλλοντικοί χώροι των πόλεων. Είναι το πρώτο πράγμα που δείχνει ότι ένας τόπος έχει περάσει από έναν χαοτικό και απρογραμμάτιστο οικισμό σε μια καλά εδραιωμένη πόλη ή πόλη ».

Από την αρχή τους το 2012, το Block by Block ξεκίνησε έργα σε περίπου 30 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Η φιλανθρωπία έχει εμπλακεί σε αυτές τις κοινότητες για να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν αυτούς τους δημόσιους χώρους για να χρησιμοποιήσουν και να εκτιμήσουν όλοι.

Χρησιμοποιώντας τη Minecraft για να σχεδιάσουν τους μελλοντικούς τους χώρους, οι ντόπιοι και οι διευθυντές αισθάνονται σαν να ήταν μια ωφέλιμη εμπειρία. Όχι μόνο συνέβαλαν στη δημιουργία αυτών των χώρων που θα επωφεληθούν από μια ολόκληρη κοινότητα, αλλά έχουν επίσης διδάξει στην κοινότητα που εμπλέκεται στα βασικά χαρακτηριστικά του έργου τη σημασία της διατήρησης και της καινοτομίας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών τους.

Minecraft VR

HoloLens της Microsoft σε δράση !. Mojang, Microsoft

Η εικονική πραγματικότητα εξερράγη φέτος στην επικρατούσα τάση και φαίνεται ότι όλοι επιθυμούν τη δράση. Το Minecraft δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον ενθουσιασμό. Με τις εξελίξεις στην τεχνολογία που πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα (ή έτσι αισθάνεται σαν), οι εταιρείες αγωνίζονται για να δημιουργήσουν την επόμενη μεγάλη εμπειρία στο gaming και την ψυχαγωγία. Κατά τη διάρκεια αυτού του παρελθόντος έτους, η Mojang κυκλοφόρησε επίσημα το Minecraft για το Gear VR (το οποίο λειτουργεί στα Galaxy S6 της Samsung, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge και Note5).

Στην κορυφή της έκδοσης κινητής τηλεφωνίας, η υποστήριξη για το Minecraft: Windows 10 Edition κυκλοφόρησε επίσης στο Oculus Rift. Οι παίκτες μπορούν να προχωρήσουν στη δράση σε οποιαδήποτε από αυτές τις πλατφόρμες και να απολαύσουν το Minecraft όπως είναι εκεί μπροστά τους.

Minecraft: Η λειτουργία ιστορίας ολοκληρώθηκε;

Minecraft: Λειτουργία ιστορίας !.

Όπως έχουμε ακολουθήσει τους ήρωές μας να περάσουν από τη γη της Μινεκραφτίας , σώζοντας τον κόσμο μια μέρα και περιπέτεια κάθε φορά, η Minecraft: Story Mode έχει επίσημα καταλήξει. Τουλάχιστον σε αυτό που μπορούμε να περιμένουμε, δηλαδή. Με το Minecraft: Το Story Mode είναι μια σχεδόν εγγυημένη επιτυχία από την αρχική ανακοίνωσή του και στη συνέχεια πλήρως εγγυημένη κατά την απελευθέρωση, οι παίκτες ζητούν περισσότερη περιεκτικότητα. Τα Telltale Games θα χάνονταν σε ένα πολύ μεγάλο, ενδιαφερόμενο κοινό, αν δεν είχαν την επιθυμία να συνεχίσουν αυτήν την ιστορία (ή ιστορίες σαν αυτό) με νέους ή παλιούς χαρακτήρες.

Οι παίκτες εικάζουν ότι περισσότερα κεφάλαια θα κυκλοφορήσουν με τη μορφή μιας νέας σεζόν ή θα επωφεληθούν από το νεανικό κοινό, αλλά μπορούν να κυκλοφορήσουν περισσότερα κεφάλαια απευθείας στο κύριο παιχνίδι ως μορφή πληρωμένου DLC.

Το μέλλον?

Ο Jeb του Mojang, που παρουσιάστηκε σε εμπορική κυκλοφορία για την απελευθέρωση της Κίνας Minecraft. Mojang

Θα υπάρξουν πολλές νέες ευκαιρίες για το Minecraft σε αυτό το επόμενο έτος. Ορισμένα από τα οποία έχουν ανακοινωθεί και ορισμένα από τα οποία μπορούμε να ελπίζουμε. Καθώς ο ενθουσιασμός μας μεγαλώνει, και οι προσδοκίες μας και όπως συμβαίνει συνήθως, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι ο Mojang θα τους χτυπήσει.

Μία προσδοκία που ανακοινώθηκε το 2016 ήταν ότι η Minecraft θα πάρει την απελευθέρωση της Κίνας . Παρόλο που αυτό πιθανότατα δεν επηρεάζει ή δεν σχετίζεται με εσάς, εξακολουθεί να είναι πολύ αξιοσημείωτο το να δείξουμε πώς η Minecraft διασπά τα σύνορα, κυριολεκτικά. Η NetEase, η Microsoft και η Mojang συνεργάστηκαν όλοι για να φέρουν αυτή την ιδέα και την επιθυμία να υλοποιηθούν εδώ και αρκετό καιρό. Η προσφορά του Minecraft σε περισσότερα άτομα μπορεί να αυξήσει μόνο την κοινότητά μας, καθιστώντας τη διαρκή και πιο ανοιχτή σε ιδέες από άλλους.

Άλλες κυκλοφορίες που έχουν ανακοινωθεί και έχουν προκαλέσει αρκετά μεγάλη διαμάχη ήταν οι συνομιλίες με την ανώνυμη, επερχόμενη ταινία Minecraft . Καθώς η ταινία σκηνοθετείται από το Always Sunny In Star και συν-δημιουργός της Φιλαδέλφειας , Rob McElhenney, η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης των παικτών είναι ενθουσιασμένη. Η επιλογή του σκηνοθέτη έχει επίσης αναγκάσει πολλούς να αναρωτηθούν ποιος θα είναι ο δημογραφικός στόχος αυτής της ταινίας. Πολλοί υποθέτουν ότι αντί να απευθύνονται απευθείας σε παιδιά, η ταινία θα απευθύνεται σε περίπου το ίδιο ακροατήριο με το The Lego Movie 's. Παρόλο που δεν έχουν επιβεβαιωθεί πολλές πληροφορίες, γνωρίζουμε ότι η ταινία είναι πλακόστρωτη για την ημερομηνία κυκλοφορίας του 2019.

Όπως η Microsoft έχει δηλώσει πολλές φορές ότι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τη χρήση των HoloLens και τις έννοιες πίσω από την ιδέα, πολλοί αναρωτιούνται για τις δυνατότητες της Minecraft με την τεχνολογία. Όπως έχουμε δει κομμάτια του τι μπορεί να γίνει σε διάφορες συμβάσεις και τεχνολογικές demos, έχουμε την αίσθηση ότι η Microsoft και το Mojang μπορεί να κρύβουν μερικά μυστικά. Ενώ έμειναν ήσυχοι για την Minecraft και την HoloLens εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε την αίσθηση ότι το 2017 μπορεί να είναι η χρονιά για να αρχίσει αυτή η συζήτηση ξανά.

Ενώ αυτό το άρθρο επικεντρώθηκε κυρίως στην επίσημη πλευρά του Minecraft και όχι απαραίτητα στις δημιουργίες της κοινότητας, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι θα πάρουμε τα περισσότερα από το 2017. Με κάθε χρόνο ενημερώσεων, κυκλοφοριών, τεχνολογιών, εξελίξεων και πράξεων αυτού του είδους, γνωρίζουμε ως κοινότητα ότι θα χρησιμοποιήσουμε ό, τι μας δόθηκε με τις καλύτερες δυνατές ικανότητές μας όχι μόνο για να διαμορφώσουμε το gameplay μας, αλλά για τον κόσμο γύρω μας. Το Minecraft έχει δώσει ευκαιρίες σε πολλούς, και το 2016 έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου. Τα περισσότερα video games και online περιεχόμενο ξεχνούνται μέσα σε λίγα λεπτά, αφήνοντας ελάχιστα ή και καθόλου αποτύπωμα στον κόσμο γύρω του. Minecraft: Έκδοση Εκπαίδευσης , Block by Block, και πολλά άλλα παραδείγματα δίνουν στους παίκτες την ελπίδα ότι αυτή είναι μόνο η αρχή του μπλοκ foundation μας.