Το Elytra του Minecraft είναι απίστευτο!

Θέλατε ποτέ να πετάξετε στο Minecraft, αλλά δεν θα μπορούσατε; Τώρα μπορείς.

Θέλατε ποτέ να πετάξετε στο Minecraft , αλλά θα μπορούσατε να το κάνετε μόνο στο Creative gamemode; Με τη νεότερη ενημέρωση του Mojang στο παιχνίδι τους, είστε σε θέση να μην πετάτε απαραίτητα, αλλά μπορείτε να φτάσετε αρκετά κοντά. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε γιατί το Elytra του Minecraft είναι φοβερό! Ας μπαίνουμε σε αυτό!

Τι είναι το Elytra;

Minecraft

Το Elytra είναι ένα από τα νεότερα στοιχεία της Minecraft και προστέθηκε πρόσφατα στο παιχνίδι παράλληλα με το 1.9 Combat Update. Το Elytra μπορεί να βρεθεί στο νέο biome της Minecraft , End Cities. Το Elytra μπορεί επίσης να βρεθεί κρεμασμένο σε πλαίσιο πλαισίου στο τελικό πλοίο. Ενώ μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να πάρεις τα χέρια σου, το Elytra σίγουρα αξίζει τον αγώνα για να έχεις πρόσβαση. Αυτό το νέο στοιχείο δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να κάνουν διάφορα καθήκοντα που μόνο φανταζόμασταν ήταν δυνατά και φέρνει το δυναμικό της Minecraft για νέους και συναρπαστικούς τρόπους να παίξει ακόμα πιο κοντά που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε.

Στις 5 Οκτωβρίου 2015, ο Tommaso Checchi (ένας υπάλληλος του Mojang που εργάζεται επί του παρόντος στο Minecraft: Pocket Edition έκδοση του παιχνιδιού) tweeted για αυτήν την ενημέρωση, συγκρίνοντάς την με μια παρόμοια ιδέα που βρέθηκε στο Super Mario 64. Η έννοια που αναφέρεται είναι ο Mario's που επιτρέπει την πτήση. Το Elytra, ενώ δεν είναι ένα αντικείμενο που φορούσε το κεφάλι σου σαν το καπέλο του Mario, είναι ένα αντικείμενο τοποθετημένο στην υποδοχή θυρώματος που θα επιτρέψει στους παίκτες να γλιστρήσουν και να ταξιδέψουν σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς να αγγίζουν το έδαφος. Για να ξεκινήσετε την πτήση του Elytra σας, όταν ο χαρακτήρας σας στο παιχνίδι πέφτει, οι παίκτες πρέπει να πηδήσουν ενώ είναι στον αέρα.

Κατά την ολίσθηση, οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν την ορμή που κέρδισαν για να ταξιδέψουν. Εάν ένας παίκτης σηκώνεται από ένα αρκετά ψηλό χείλος και πηγαίνει κατευθείαν στο έδαφος, θα πάρει ζημιά λόγω πτώσης λόγω της ταχύτητας με την οποία ταξιδεύουν. Όταν ένας παίκτης κινείται ελαφρώς προς τα κάτω, οι παίκτες θα κερδίσουν ταχύτητα και θα μπορούν να ταξιδεύουν σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Όταν ένας παίκτης κινείται και ανεβαίνει προς τα πάνω, οι παίκτες θα σταματήσουν και θα αρχίσουν να πέφτουν, χάνουν την απόσταση και το ύψος τους. Οι παίκτες δεν είναι σε θέση να πηδήξουν και να ξεκινήσουν άμεσα την πτήση προς τα πάνω. Η καλύτερη πρακτική για να πετάξετε είναι να πηδήξετε από ένα ψηλό μέρος για να αποκτήσετε απόσταση ανάμεσα σε εσάς και το έδαφος αμέσως. Προσπαθώντας να διατηρήσετε τον χαρακτήρα σας στον αέρα για όσο το δυνατόν περισσότερο, βρίσκοντας την τέλεια θέση και κατεύθυνση για την πτήση δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η πρακτική είναι τέλεια. Η εκμάθηση πως να πετάς σωστά και να παραμένεις στον αέρα είναι πολύ ωφέλιμη όταν χρησιμοποιείς το Elytra σου.

Η διασκέδαση και τα οφέλη

Ίσως βαρεθείτε, ίσως προσπαθείτε να πάτε κάπου, ίσως είστε σε κίνδυνο και προσπαθείτε να πετάξετε έξω από αυτό. Αυτό το στοιχείο είναι ενδεχομένως η πιο χρήσιμη προσθήκη στο Minecraft ακόμα, δίνοντας στους παίκτες πολλές χρήσεις έχοντας ταυτόχρονα έναν πρωταρχικό σκοπό.

Η εύρεση αυτών των πλεονεκτημάτων γενικά βρεθεί από τον παίκτη από μόνος του, ενώ τα βρωμιά γύρω. Στον κόσμο του single player του Minecraft , γενικά χρησιμοποιώ τα Redstone Rails για να ταξιδεύω. Μετά την προσθήκη του Elytra, έχω σχεδόν εξαλειφθεί χρησιμοποιώντας το Redstone Rails μου εντελώς. Έχω διαπιστώσει ότι είναι πιο αποτελεσματικό να φτάσετε στην υψηλότερη θέση και να ταξιδέψετε κατευθείαν στον προορισμό μου με ένα Elytra, αντί να κατευθυνθείτε μέσω των σηράγγων με στροφές και στροφές.

Ενώ μια βόλτα από τη μία πλευρά του νησιού σας στην άλλη μπορεί να διαρκέσει δύο λεπτά, αν μπορείτε να φτάσετε σε ένα αρκετά ψηλό μέρος και να αρχίσετε να γλιστράτε προς την κατεύθυνση που πρέπει να πάτε, μπορείτε να φτάσετε στον επιθυμητό προορισμό πολύ πιο γρήγορα.

Έχω διαπιστώσει ότι το Elytra είναι επίσης μια θαυμάσια θεραπεία για κάθε πιθανή πλήξη που μπορεί να έχετε στο Minecraft . Αντί να περπατάτε άσκοπα στον κόσμο σας, μπορείτε τώρα να πετάξετε και να δημιουργήσετε στόχους για τον εαυτό σας. Ο πρώτος στόχος που δημιούργησα που ήθελα να ολοκληρώσω ήταν να πετάξω από το υψηλότερο σημείο του κόσμου μου σε σχεδόν εξίσου υψηλό σημείο που απέχει περίπου 150 τετράγωνα μακριά. Έχω διαπιστώσει ότι είναι σχεδόν αδύνατο, αλλά συνεχίζω να προσπαθώ γιατί συνεχώς συνεχίζω να έρχομαι όλο και πιο κοντά.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Elytra είναι η δυνατότητα να σώσει τη ζωή σας σε μια απροσδόκητη κατάσταση. Ίσως περπατάτε σε μια κορυφή βουνού και ένας σκελετός ή ένας ορνιθώνος αποφασίζουν ότι θέλουν να είναι ο βασιλιάς του λόφου. Εάν ένας όχλος θα σας ρίξει από ένα ψηλό βράχο, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ξεκινήσετε τον μηχανισμό ολίσθησης του Elytra και θα είχατε σχεδόν εξασφαλίσει ότι δεν θα υποστεί καμία ζημιά πτώσης (υπό τον όρο ότι φοράτε το Elytra όταν πέσετε) .

Αντοχή

Όπως τα περισσότερα στοιχεία που χρησιμοποιούνται, το Elytra έχει ανθεκτικότητα. Ένα Elytra έχει αντοχή 431 βαθμών. Η αντοχή ενός Elytra θα μειωθεί κατά ένα σημείο για κάθε δευτερόλεπτο που χρησιμοποιείται κατά την πτήση. Όταν η αντοχή του Elytra φτάσει σε 1 σημείο, θα σταματήσει να λειτουργεί πλήρως. Αντί να σπάσει εντελώς και να μην μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί, το Elytra μπορεί πραγματικά να επισκευαστεί.

Για να επιδιορθώσουν ένα Elytra, οι παίκτες μπορούν να βάλουν δύο Elytra μαζί σε ένα πίνακα Crafting. Όταν τα δύο Elytra συγκεντρωθούν σε ένα πίνακα Crafting, τα κοινά σημεία μεταξύ των δύο Elytra θα προστεθούν μαζί και θα συνδυαστούν σε ένα Elytra.

Η απόκτηση δύο Elytra μπορεί να είναι πολύ οδυνηρή, οπότε αυτή η δεύτερη μέθοδος είναι μια πολύ καλύτερη λύση για την επισκευή του σπασμένου φυλλαδίου σας. Συνδυάζοντας ένα Elytra και το δέρμα σε ένα άκμονα θα επισκευάσει το κατεστραμμένο Elytra. Κάθε Δέρμα που προστέθηκε στο Elytra θα προσθέσει 108 σημεία ανθεκτικότητας. Για να επιδιορθώσετε πλήρως ένα πλήρως κατεστραμμένο Elytra, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε 4 Δέρμα. Η απόκτηση δερμάτων θα ήταν πολύ πιο εύκολη από ό, τι θα ήταν να πάρετε ένα δεύτερο Elytra, όπως μπορείτε να το πάρετε από τις αγελάδες στον κύριο κόσμο, αντί να ψάχνετε σε όλα τα End Cities και End Ships που αγωνίζονται με τον Enderman και άλλους όχλους. Οι παίκτες μπορούν να εκτρέψουν αγελάδες και να τους σκοτώσουν για Δέρμα, επιτρέποντας μια πολύ πιο εύκολη και προσιτή λύση.

Προσθέτοντας γοητείες

Όπως και τα περισσότερα φθαρμένα αντικείμενα, οι παίκτες μπορούν να προσθέτουν τα Enchantments στο Elytra μέσω της χρήσης ενός Anvil με ένα βιβλίο Enchantment. Όταν ένας παίκτης δίνει ένα στοιχείο ένα Enchantment, το στοιχείο Enchanted θα αποκτήσει νέες ιδιότητες που θα ωφελήσουν τον παίκτη κατά τη χρήση. Τα διαθέσιμα Enchantments που μπορούν να προστεθούν σε ένα Elytra είναι τα Unbreaking and Mending.

Το Unbreaking Enchantment δίνει το στοιχείο στο οποίο το Enchantment εφαρμόζεται σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μέχρι το σημείο θραύσης του. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της γοητείας που δίνεται στο στοιχείο, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Η Εντατική γοητεία εφαρμόζεται σε κάθε σημείο ανθεκτικότητας.

Το Enhantment Mending χρησιμοποιεί το XP για να αυξήσει την ανθεκτικότητα ενός στοιχείου. Ένα στοιχείο με το Mending Enchantment χρησιμοποιεί πλέγματα XP που συλλέγονται για την επισκευή ενός στοιχείου. Για κάθε σφαίρα που συλλέγεται ενώ το Elytra έχει το Ενισχυτικό Ενεργοποίησης, θα προστεθούν στο Elytra 2 σημεία ανθεκτικότητας εάν το αντικείμενο κρατιέται σε μια θωράκιση, στην απέναντι πλευρά ή στο κύριο χέρι. Ενώ αυτή η γοητεία είναι μεγάλη για την επιδιόρθωση ενός Elytra, η χρήση του δέρματος για την επισκευή του αντικειμένου σας μπορεί να είναι πιο επωφελής. Η επιδιόρθωση βάζει όλα τα XP σφαίρες που θα είχατε θέσει προς το επίπεδο του χαρακτήρα σας προς την επισκευή του αντικειμένου σας αντ 'αυτού.

Καπέλα

Ενώ πολλοί παίκτες απολαμβάνουν απόλυτα το σχεδιασμό των capes τους από το MineCon ή τα προσωπικά τους capes που τους έχουν δοθεί από Mojang συγκεκριμένα, οι προγραμματιστές της Minecraft σκέφτηκαν μια λύση. Όταν φοράτε ένα Elytra με ένα ακρωτήριο, το ακρωτήριο αφαιρείται από τον χαρακτήρα σας και αντικαθίσταται με μια έγχρωμη παραλλαγή σχεδιασμένη γύρω από το συγκεκριμένο ακρωτήριο που σας έχει δοθεί. Εάν ένας παίκτης δεν έχει ακρωτήριο, το προεπιλεγμένο χρώμα του Elytra είναι μια γκρίζα παραλλαγή. Η εικόνα που παρουσιάστηκε αναρτήθηκε από τον αρχιτέκτονα δημιουργικότητας του Mojang, Jens Bergensten, στο Reddit, για να δείξει στους παίκτες τις ευκαιρίες με το caps και το Elytra.

Ένα χαρακτηριστικό που θα ήταν μια θαυμάσια προσθήκη στο Minecraft θα ήταν η δυνατότητα να προσαρμόσετε το Elytra με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσατε να προσαρμόσετε ένα δέρμα . Είναι σαφές ότι η δυνατότητα προσαρμογής του Elytra μέσω της χρήσης καπακιών είναι επί του παρόντος διαθέσιμη, αλλά η δυνατότητα να σχεδιάσετε τον εαυτό σας πλήρως θα είναι πολύ καλλιτεχνική και θα έχει πολλά θετικά αποτελέσματα. Οι παίκτες τείνουν να αγαπούν την ικανότητα να προσαρμόζουν τους χαρακτήρες τους στα βιντεοπαιχνίδια, οπότε η δυνατότητα να προσαρμόσετε το Elytra σας (ακόμη και αν δεν έχετε ακρωτηριασμό) θα είναι πιθανότατα πολύ αποδεκτή και αγκαλιασμένη από την κοινότητα Minecraft .

Συμπερασματικά

Το Elytra είναι μια μεγάλη προσθήκη στο Minecraft. Είτε θέλεις να διασκεδάσεις και να θεραπεύσεις την ανία σου, να πετάξεις σε ένα νέο μέρος ή να αναδείξεις τα ήδη συναρπαστικά καπέλα σου σε ένα νέο τύπο πεταλούδας, αυτό το καινούργιο στοιχείο θα πρέπει σίγουρα να κάνει το τέχνασμα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο άρθρο, το Elytra είναι ενδεχομένως το πιο χρήσιμο στοιχείο στο Minecraft .

Το Elytra φέρνει νέες προκλήσεις στο Minecraft, οι οποίες δεν έχουν ακόμη εξερευνηθεί πλήρως. Οι δυνατότητες για νέους και συναρπαστικούς προσαρμοσμένους χάρτες, μίνι παιχνίδια, ιδέες για έργα που αφορούν διακομιστές και στόχους για τους παίκτες που θέτουν για τον εαυτό τους είναι πολύ πιο ατελείωτος από ό, τι ήταν ήδη. Ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο η προσθήκη ενός συνόλου πτερυγίων στη Minecraft μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο αναπαραγωγής, προβολής και εμπειρίας του βιντεοπαιχνιδιού.

Το Elytra έχει τη δυνατότητα να είναι μια βασική πτυχή του τρόπου παιχνιδιού Minecraft Survival. Όταν οι παίκτες αρχίζουν να χρησιμοποιούν ένα στοιχείο τόσο πολύ που εξαρτώνται από αυτό για ορισμένες πτυχές του gameplay, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα γιατί το στοιχείο θα είναι μια αναγκαιότητα. Όταν ένας παίκτης δεν χρησιμοποιεί ένα διαμάντι σπαθί, όταν χρησιμοποιείται για να έχει ένα, θα αναζητήσουν αμέσως τους πόρους για να κατασκευάσουν τους hacking και κοπής σύντροφος. Το Elytra έχει τη δυνατότητα να αναζητηθεί από τους παίκτες για να κάνει το Minecraft όχι μόνο πιο εύκολο, αλλά πιο διασκεδαστικό.