Τι είναι ένα αρχείο FAT;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία FAT

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου FAT είναι ένα αρχείο θέματος Zinf Audio Player. Μέσα σε αυτόν τον τύπο αρχείου FAT υπάρχει μια συλλογή εικόνων και ένα αρχείο XML που περιγράφει τον τρόπο εμφάνισης της συσκευής αναπαραγωγής ήχου Zinf.

Τα αρχεία FAT είναι πραγματικά ακριβώς μετονομαζόμενα αρχεία .ZIP . Μπορείτε να κατεβάσετε αυτά τα ελεύθερα θέματα στη μορφή FAT από την ιστοσελίδα του Zinf εδώ.

Σημαντικό: Αν αυτό που ψάχνετε πραγματικά είναι κάτι για το σύστημα αρχείων FAT (File Allocation Table) και όχι για ένα αρχείο που τελειώνει με την επέκταση FAT, ανατρέξτε στον Πίνακα κατανομής αρχείων (FAT); για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο FAT

Το Zinf (σημαίνει "Zinf Is Not FreeA * p") είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για το άνοιγμα ενός αρχείου FAT. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην επιλογή Επιλογές> Θέματα> Προσθήκη θεμάτων , αναζητήστε το αρχείο FAT που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα θεμάτων, επιλέξτε το θέμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί Εφαρμογή .

Δεδομένου ότι τα αρχεία .FAT είναι απλά αρχεία .ZIP, θα μπορούσατε επίσης να ανοίξετε το αρχείο μετονομάζοντάς το σε .ZIP. Το άνοιγμα του αρχείου FAT με αυτόν τον τρόπο θα σας δείξει το αρχείο XML και τις εικόνες που περιέχει, αλλά το θέμα ως σύνολο φυσικά δεν θα εφαρμοστεί στο Zinf - πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα για να το κάνετε αυτό.

Μια άλλη επιλογή για να ανοίξετε ένα αρχείο FAT ως αρχείο για να δείτε τα εσωτερικά αρχεία είναι να εγκαταστήσετε έναν ελεύθερο απαγωγό αρχείων όπως το 7-Zip και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο FAT και επιλέξτε να το ανοίξετε με τον αποσυμπιεστή αρχείων.

Συμβουλή: Η επέκταση του αρχείου FAT είναι παρόμοια με τις επεκτάσεις που χρησιμοποιούνται για τα αρχεία FAX και FFA (Εύρεση γρήγορης κατάστασης). Εάν το αρχείο FAT δεν ανοίγει με το Zinf, είναι πιθανό να διαβάσετε εσφαλμένα τι επέκταση είναι τοποθετημένη στο τέλος του αρχείου.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο FAT, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία FAT, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο FAT

Ένα αρχείο θέματος Zinf Audio Player πρέπει να υπάρχει με μια επέκταση αρχείου FAT, προκειμένου το Zinf να ανοίξει σωστά το αρχείο και να εφαρμόσει το θέμα, επομένως δεν βλέπω κανένα λόγο να θέλω να μετατρέψω αυτό το αρχείο σε οποιαδήποτε άλλη μορφή.

Ωστόσο, δεδομένου ότι το αρχείο FAT είναι πραγματικά αρχείο αρχείων ZIP, θα μπορούσατε να το μετατρέψετε σε άλλη μορφή αρχειοθέτησης, αλλά ξανά, αποθηκεύοντας το αρχείο FAT ως αρχείο 7Z ή RAR δεν θα σας κάνει καλό αλλά να ανοίξετε το αρχείο ως αρχείο από τότε που το αρχείο η επέκταση πρέπει να είναι .FAT, ώστε ο Zinf να το χρησιμοποιήσει.

Σημείωση: Θυμηθείτε τι είπα για την αλλαγή της επέκτασης .FAT σε .ZIP. Κάνοντας αυτό δεν μετατρέπει το αρχείο σε μορφή ZIP, επειδή το αρχείο FAT είναι ήδη ένα μετονομασμένο αρχείο ZIP . Όλη η μετονομασία της επέκτασης είναι η συσχέτιση του αρχείου FAT με ένα διαφορετικό πρόγραμμα (όπως ένα εργαλείο εξαγωγής αρχείων). Ένα εργαλείο μετατροπής αρχείων είναι αυτό που χρησιμοποιείται για την μετατροπή μιας μορφής αρχείου σε μια άλλη, και όχι μόνο μετονομάστε την επέκταση αρχείου.

Ακόμα έχοντας προβλήματα ανοίγοντας ή χρησιμοποιώντας ένα αρχείο FAT;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου FAT και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.