Τρόπος προβολής των ιστότοπων του Internet Explorer σε Mac

Το Safari μπορεί να μιμείται πολλούς τύπους προγραμμάτων περιήγησης

Ο Internet Explorer , που μερικές φορές αναφέρεται ως IE, ήταν κάποτε ο πιο κυρίαρχος web browser που χρησιμοποιείται στο Διαδίκτυο. Το Safari, το Google Chrome, το Edge και ο Firefox θα καταργηθούν αργότερα σε αυτήν την δεσπόζουσα θέση, προσφέροντας ταχύτερους browsers με μεγαλύτερη ασφάλεια που βασίστηκαν σε πρότυπα που παρήγαγαν μια ανοιχτή πλατφόρμα ιστού.

Στα πρώτα χρόνια της ανάπτυξης του IE, η Microsoft το έπνιξε με ιδιόκτητα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιήθηκαν για να διαφοροποιήσουν τον IE browser από άλλους. Το αποτέλεσμα ήταν ότι πολλοί προγραμματιστές ιστού δημιούργησαν ιστότοπους που βασίζονταν στις ειδικές λειτουργίες του Internet Explorer για να λειτουργούν σωστά. Όταν αυτές οι ιστοσελίδες επισκεφθήκαμε με άλλα προγράμματα περιήγησης, δεν υπήρχε εγγύηση ότι θα φαίνονται ή θα ενεργούν όπως προβλέπεται.

Ευτυχώς, τα πρότυπα του ιστού, όπως προωθούνται από την Κοινοπραξία World Wide Web (W3C), έχουν γίνει το χρυσό πρότυπο τόσο για την ανάπτυξη των προγραμμάτων περιήγησης όσο και για την οικοδόμηση ιστοσελίδων. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πολλοί ιστότοποι που δημιουργήθηκαν αρχικά για να λειτουργούν μόνο, ή τουλάχιστον καλύτερα, με συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης, όπως ο Internet Explorer.

Δείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προβάλετε και να εργαστείτε με σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο που σχεδιάστηκε για συγκεκριμένα προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των IE, Edge, Chrome ή Firefox, στο Mac σας.

Εναλλακτικά προγράμματα περιήγησης

Ένα από τα πολλά εναλλακτικά προγράμματα περιήγησης μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά κάνοντας κάποιες τοποθεσίες. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Οι περισσότεροι χρήστες υπολογιστών έχουν ένα προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης. για χρήστες Mac, αυτό είναι συνήθως το Safari, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο να μην έχετε εγκαταστήσει πολλαπλά προγράμματα περιήγησης. Η κατοχή πρόσθετων προγραμμάτων περιήγησης δεν θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση του υπολογιστή σας ή του προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης. Αυτό που θα κάνει είναι να έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε έναν ενοχλητικό ιστότοπο σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης και σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να δείτε έναν ιστότοπο που προκαλεί προβλήματα.

Ο λόγος για τον οποίο αυτό λειτουργεί είναι επειδή στο παρελθόν, οι προγραμματιστές ιστού θα στοχεύουν σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης ή σε ένα συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα όταν χτίζουν τους ιστοτόπους τους. Δεν ήταν ότι ήθελαν να κρατήσουν τους ανθρώπους μακριά, ήταν ακριβώς ότι με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους browsers και συστήματα γραφικών υπολογιστών διαθέσιμα, ήταν δύσκολο να προβλεφθεί πώς ένας ιστότοπος θα έμοιαζε από τη μία πλατφόρμα στην άλλη.

Η χρήση ενός διαφορετικού προγράμματος περιήγησης στο Web μπορεί να επιτρέψει στον ιστότοπο να φαίνεται σωστός. μπορεί να προκαλέσει ακόμη και ένα κουμπί ή ένα πεδίο που αρνήθηκε να εμφανιστεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να είναι στη σωστή θέση σε άλλο.

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης που αξίζει να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας Mac:

Firefox Quantum

Google Chrome

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Safari User Agent

Χρησιμοποιήστε το κρυφό μενού ανάπτυξης του Safari για να αλλάξετε τους πράκτορες χρήστη. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Το Safari διαθέτει ένα κρυφό μενού που παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων εργαλείων και βοηθητικών προγραμμάτων που χρησιμοποιούνται από προγραμματιστές ιστού. Δύο από αυτά τα εργαλεία μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ όταν προσπαθείτε να δείτε τους μη συνεργαζόμενους ιστότοπους. Αλλά προτού μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε, πρέπει να ενεργοποιήσετε το μενού ανάπτυξης του Safari .

Safari User Agent
Το Safari σάς επιτρέπει να καθορίσετε τον κωδικό παράγοντα χρήστη που αποστέλλεται σε οποιονδήποτε ιστότοπο επισκέπτεστε. Είναι ο πράκτορας χρήστη που λέει στον ιστότοπο ποιο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιείτε και είναι ο πράκτορας χρήστη που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος για να αποφασίσει αν θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει σωστά την ιστοσελίδα για εσάς.

Εάν έχετε ποτέ συναντήσει έναν ιστότοπο που παραμένει κενός, δεν φαίνεται να φορτώνει ή παράγει ένα μήνυμα που λέει κάτι σύμφωνα με τις ιδέες του, Αυτός ο ιστότοπος είναι ο καλύτερος τρόπος προβολής με <εισαγάγετε το όνομα του προγράμματος περιήγησης εδώ>, τότε ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε την αλλαγή του Safari χρήστης.

  1. Από το μενού Ανάπτυξης του Safari , επιλέξτε το στοιχείο User Agent . Η λίστα των διαθέσιμων πρακτόρων χρηστών που εμφανίζονται θα επιτρέψει στο Safari να μεταμφιεστεί ως Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Microsoft Edge, ακόμα και σε iPhone και iPad εκδόσεις του Safari.
  2. Κάντε την επιλογή σας από τη λίστα. Το πρόγραμμα περιήγησης θα επαναφορτώσει την τρέχουσα σελίδα χρησιμοποιώντας τον νέο πράκτορα χρήστη.
  3. Μην ξεχάσετε να επαναφέρετε τον παράγοντα χρήστη πίσω στην προεπιλεγμένη ρύθμιση (αυτόματη επιλογή) όταν ολοκληρώσετε την επίσκεψη στον ιστότοπο.

Άνοιγμα σελίδας Safari με εντολή

Χρησιμοποιήστε το μενού Ανάπτυξης του Safari για να ανοίξετε έναν ιστότοπο σε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Η εντολή Άνοιγμα σελίδας Safari με την εντολή σας επιτρέπει να ανοίξετε τον τρέχοντα ιστότοπο σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό δεν διαφέρει από το ξεκίνημα με το χέρι ενός διαφορετικού εγκατεστημένου προγράμματος περιήγησης και, στη συνέχεια, αντιγράψτε και επικολλήστε την τρέχουσα διεύθυνση URL του ιστότοπου στο πρόγραμμα περιήγησης που ανοίξατε πρόσφατα.

Ανοιχτή σελίδα Με την απλή επιλογή της επιλογής με τη φροντίδα της ολόκληρης διαδικασίας.

  1. Για να χρησιμοποιήσετε την εντολή Open Page With θα χρειαστείτε πρόσβαση στο μενού Safari Develop , όπως αναφέρεται στο σημείο 2, παραπάνω.
  2. Από το μενού Ανάπτυξη Safari , επιλέξτε Άνοιγμα σελίδας με . Θα εμφανιστεί μια λίστα με προγράμματα περιήγησης που έχουν εγκατασταθεί στο Mac σας.
  3. Επιλέξτε το πρόγραμμα περιήγησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  4. Το επιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης θα ανοίξει με τον τρέχοντα ιστότοπο.

Χρησιμοποιήστε τον Internet Explorer ή το Microsoft Edge στο Mac σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικονική μηχανή για να εκτελέσετε τα Windows και το πρόγραμμα περιήγησης Edge στο Mac σας. Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, και πρέπει να έχετε πρόσβαση στην εν λόγω τοποθεσία Web, τότε το τελευταίο μάθημα που θα προσπαθήσετε είναι να χρησιμοποιήσετε το IE ή το Edge που εκτελείται στον Mac σας.

Κανένα από αυτά τα προγράμματα περιήγησης που βασίζονται στα Windows δεν είναι διαθέσιμο σε έκδοση Mac, αλλά είναι δυνατή η εκτέλεση των Windows στο Mac σας και η πρόσβαση σε οποιοδήποτε από τα δημοφιλέστερα προγράμματα περιήγησης παραθύρων.

Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του Mac σας για την εκτέλεση των Windows, ρίξτε μια ματιά σε: Οι 5 καλύτεροι τρόποι για να εκτελέσετε τα Windows στο Mac σας .