Τα πιο δημοφιλή πρόσθετα αλληλογραφίας Mac OS X

Χρησιμοποιήστε αυτά τα δημοφιλή πρόσθετα για να επεκτείνετε τις δυνατότητες αλληλογραφίας σας στο OS X

Τα προγράμματα αλληλογραφίας Mac OS X πιθανότατα θα ικανοποιήσουν όλες τις βασικές σας ανάγκες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά εάν χρειάζεστε περισσότερες από βασικές δυνατότητες, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τα πρόσθετα αλληλογραφίας του OS X. Αυτά τα πρόσθετα προσφέρουν προηγμένες ετικέτες, απλοποιημένες διεπαφές, ειδοποιήσεις νέων μηνυμάτων, ευπροσάρμοστα φίλτρα, βελτιωμένη ασφάλεια, γραφικό χαρτικά και πολλά άλλα. Παρακάτω είναι μια γρήγορη λίστα με τα πιο δημοφιλή πρόσθετα Mac OS X Mail εδώ.

01 από 24

OMiC - αποκωδικοποίηση Winmail.dat

Το OMiC κάνει το Mac OS X Mail να χειρίζεται τις ενσωματώσεις του winmail.dat σαν να τις εφευρέθηκε, κάνοντας τα αρχεία και την πλούσια μορφοποίηση διαθέσιμα όπως ακριβώς και άλλα συνημμένα.

02 από 24

Εικονίδιο συνημμένων αλληλογραφίας

Τα συνημμένα αλληλογραφίας του εικονιδίου Iconizer κάνουν όλα τα συνημμένα να εμφανίζονται ως εικονίδια διαστήματος και εξοικονόμησης χρόνου στο Mac OS X Mail. Χρησιμοποιώντας το μενού περιβάλλοντος, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του πλήρους συνημμένου εν σειρά.

Τα συνημμένα αλληλογραφίας Το Iconizer μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μετατρέπει σε εικονίδια μόνο ορισμένους τύπους συνημμένων ή αρχεία που υπερβαίνουν ένα συγκεκριμένο μέγεθος.

03 από 24

Mail2iCal και Mail2iCalToDo

Το Mail2iCal και το Mail2iCalToDo είναι εξαιρετικά χρήσιμες εφαρμογές AppleScript που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Mac OS X Mail σε ένα στοιχείο λίστας εργασιών ή ημερολογίου εργασιών στο iCal. Αυτά τα στοιχεία περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα δεδομένα (συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων URL και των συνοδών) στο στοιχείο.

Το Mail2iCal θα μπορούσε να είναι λίγο πιο άνετο, όμως, και ενδεχομένως να προσφέρει επιλογές ανά μήνυμα.

04 από 24

MailTags

Το MailTags σάς επιτρέπει να προσθέτετε ετικέτες, λέξεις-κλειδιά, σημειώσεις και ημερομηνίες λήξης σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mac OS X Mail.

Επίσης, ενσωματώνει αυτές τις ετικέτες με αναζήτηση, κανόνες, έξυπνα γραμματοκιβώτια, ημερολόγιο, υπενθυμίσεις και λογισμικό διαχείρισης έργου για σχεδόν άψογη και ημιαυτόματη προσαρμοσμένη οργάνωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

05 από 24

Αρχείο αρχείων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - Βοηθητικό πρόγραμμα αρχειοθέτησης PDF

Το Email Archiver αποθηκεύει μηνύματα από το Mac OS X Mail ως αρχεία PDF, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχεδιαγραμμάτων, κεφαλίδων και συνημμένων.

06 από 24

Αλληλογραφία αλληλογραφίας

Το Mail Act-On είναι ένα θαυμάσιο plug-in για το Mac OS X Mail που σας εξοικονομεί χρόνο και διευκολύνει την αλληλογραφία σας, επιτρέποντάς σας να αντιστοιχίσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου στις ενέργειες κανόνα αλληλογραφίας (και προσθέτει φίλτρα εξερχόμενης αλληλογραφίας για εκκίνηση).

Μπορείτε να ορίσετε συντομεύσεις για την επισήμανση, τη μετακίνηση ή την ανακατεύθυνση μηνυμάτων, για παράδειγμα, μέσω της δημιουργίας μιας σύνθετης και λειτουργικής ρύθμισης Mail Act-On μπορεί να είναι λίγο πολύπλοκη.

07 από 24

Abee - Εργαλείο επαφών

Το Abee είναι ένα φανταστικό εργαλείο για την εισαγωγή επαφών από αρχεία CSV (με τα οποία κάθε αξιόπιστο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή υπηρεσία εξάγεται) στο βιβλίο διευθύνσεων αλληλογραφίας Mac OS X με ευκολία και κομψότητα.

Μπορείτε να χαρτογραφήσετε τα πεδία ελεύθερα για να ικανοποιήσετε κάθε ανάγκη σας και ακόμη και να αποθηκεύσετε τη χαρτογράφηση σας για αργότερα.

08 από 24

πακέτο χαρτιού equinux

Το Equinux Stationery Pack διευκολύνει την προσθήκη εκατοντάδων πανέμορφων σχεδίων γραφικής ύλης στο Mac OS X Mail και σας βοηθά να βρείτε το τέλειο πρότυπο για την περίσταση. Περισσότερο "

09 από 24

Μη αναγνωσμένο μενού μηνυμάτων - Νέος μετρητής μηνυμάτων

Το Μη αναγνωσμένο μενού του Μηνύματος εμφανίζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων από το Mac OS X Mail στη γραμμή μενού, δίπλα στο ρολόι, αμέσως και χωρίς τυχόν κενά.

Είναι λυπηρό ότι δεν μπορείτε να ανοίξετε μεμονωμένα μηνύματα και μηνύματα με μηνύματα μη αναγνωσμένου μηνύματος που εμφανίζουν πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

10 από 24

emlx σε mbox μετατροπέα

Το emlx to mbox Converter είναι ένα απλό εργαλείο για την εξαγωγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mac OS X στην καθολική μορφή mbox .

Μπορεί να είναι ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από μια συντριβή δίσκου, για παράδειγμα, εάν πρέπει να ανακτήσετε το ταχυδρομείο σας και το Mail αρνείται να εισάγει τα δικά του αρχεία emlx .

11 από 24

IMAP-IDLE για Mail.app

Το IMAP-IDLE για το Mail.app προσθέτει υποστήριξη για την εντολή IMAP IDLE σε Mac OS X Mail, πράγμα που σημαίνει ότι νέα μηνύματα έρχονται μόλις φτάσουν στο διακομιστή χωρίς κανένα χειροκίνητο ή περιοδικό έλεγχο ταχυδρομείου.

Το MAP-IDLE λειτουργεί καλά και διακριτικά, αλλά η υποστήριξη για την ενεργοποίηση του IDLE για προσαρμοσμένους φακέλους και την απενεργοποίηση ορισμένων λογαριασμών θα ήταν ωραία.
Το Mac OS X Mail 3 και αργότερα υποστηρίζει το IMAP-IDLE χωρίς το πρόσθετο IMAP-IDLE.

12 από 24

GPGMail - Secure Email Add-On

Το GPGMail επιτρέπει στο Mac OS X Mail να χρησιμοποιεί ασφάλεια μηνυμάτων GnuPG. Σας επιτρέπει να υπογράφετε και να κρυπτογραφείτε, να επαληθεύετε και να αποκωδικοποιείτε τα μηνύματα inline και OpenPGP / MIME άνετα και ευέλικτα. Περισσότερο "

13 από 24

VacuumMail

Το VacuumMail διασφαλίζει ότι το Mac OS X Mail σας εκτελεί πάντα την κορυφαία ταχύτητα διατηρώντας την βάση δεδομένων του οργανωμένη και λεπτή, ακόμα και με αυτόματο χρονοδιάγραμμα.

14 από 24

Κήρηξ

Το Herald προσθέτει όμορφες και λειτουργικές ανακοινώσεις αλληλογραφίας στο Mac OS X Mail που σας επιτρέπουν να διαβάσετε, να διαγράψετε, να απαντήσετε και να επισημάνετε ως ανεπιθύμητο.

Μπορείτε να καθορίσετε τους φακέλους του Herald για να παρακολουθήσετε, αλλά να μην έχουν μηνύματα σε αυτούς τους φακέλους που ανακοινώνονται με ειδικό τρόπο.

15 από 24

Mailboxer

Το Mailboxer συλλαμβάνει τις επαφές στο Βιβλίο διευθύνσεών σας και ρυθμίζει τα αντίστοιχα έξυπνα γραμματοκιβώτια στο Mac OS X Mail, τα οποία καταγράφουν κάθε αλληλογραφία που ανταλλάσσεται με το άτομο (ανεξάρτητα από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν έχουν περισσότερα από ένα).

Μερικές λεπτομέρειες, όπως τα προσαρμοσμένα ονόματα γραμματοκιβωτίου ή οι διατάξεις στήλης, θα μπορούσαν να βελτιωθούν και μια προσθήκη που να ενημερώνει τα έξυπνα γραμματοκιβώτια με τις αλλαγές στο βιβλίο διευθύνσεων μπορεί να είναι ωραία.

16 από 24

MailFollowUp

Το MailFollowUp σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μηνύματα παρακολούθησης που έχουν όλους τους παραλήπτες του αρχικού μηνύματος και να παραθέσετε εύκολα το αρχικό κείμενο στο Mac OS X Mail.

17 από 24

Προσάρτημα σαρωτή προσάρτησης για αλληλογραφία

Το πρόσθετο σαρωτή συνημμένων για το μήνυμα αλληλογραφίας σας ειδοποιεί όταν μιλάτε για ένα συνημμένο αρχείο σε ένα μήνυμα, αλλά απέτυχε να επισυνάψετε οποιοδήποτε αρχείο πριν κάνετε κλικ στο κουμπί Αποστολή.

Το προσάρτημα σαρωτή συνημμένων μπορεί να αναγνωρίσει ακόμη και μια σειρά διεθνών γλωσσών, αν και η λίστα των λέξεων που αναζητά δεν μπορεί να προσαρμοστεί.

18 από 24

LinkABoo

Το LinkABoo σάς επιτρέπει να τοποθετείτε συνδέσμους σε μεμονωμένα μηνύματα Mail Mac OS X στην επιφάνεια εργασίας, στο Dock ή σε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των διοργανωτών δεδομένων και των ημερολογίων.

Οι σύνδεσμοι LinkABoo λειτουργούν ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε τα μηνύματά σας και μπορείτε επίσης να μετακινείτε μηνύματα ελεύθερα.

19 από 24

MailPriority

Το MailPriority προσθέτει υποστήριξη για τις προτεραιότητες μηνυμάτων στο Mac OS X Mail και σας επιτρέπει να ζητάτε και αποδείξεις επιστροφής.

Δυστυχώς, το Mail δεν μπορεί να απαντήσει σε τέτοια αιτήματα, ούτε καν με το MailPriority.

20 από 24

MsgFiler

Το MsgFiler κάνει τα μετακινούμενα μηνύματα ιδιαίτερα ομαλά και εύκολα στο Mac OS X Mail με έναν επιλογέα φακέλων που βρίσκει το σωστό γραμματοκιβώτιο αν πληκτρολογείτε μερικούς χαρακτήρες.

Φυσικά, λίγο πιο αυτοματοποίηση από τα φίλτρα ή τη μηχανική μάθηση θα μπορούσε να είναι ωραία.

21 από 24

GrowlMail

Το GrowlMail ανακοινώνει νέα μηνύματα που φθάνουν στο Mac OS X Mail με όλες τις κομψές λειτουργίες του Growl.

Μόλις καταφέρετε να εγκαταστήσετε το GrowlMail, είναι χρήσιμο να έχετε, παρόλο που οι ανακοινώσεις του θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο επίκαιρες.

22 από 24

MiniMail

Το MiniMail συρρικνώνει το Mac OS X Mail σε ένα εύχρηστο παράθυρο που εμφανίζει μόνο ένα μήνυμα και χρήσιμους τρόπους αλληλεπίδρασης με αυτό.

Οι τρόποι με τους οποίους το MiniMail να ανακοινώνει εισερχόμενα μηνύματα μπορεί να είναι ωραίο και ορισμένες λεπτομέρειες θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

23 από 24

QuoteFix

Το QuoteFix έχει Mac OS X Mail ξεκινήσει την απάντησή σας στο κάτω μέρος με τον κατάλληλο τρόπο.

QuoteFix λειτουργεί καλά και πίσω από τις σκηνές, αλλά πιο βολική εγκατάσταση και διακόπτης on / off ή πρόσθετες συντομεύσεις πληκτρολογίου θα ήταν ωραίο.

24 από 24

Ofaco

Το Ofaco ολοκληρώνει τις λέξεις που έχετε πληκτρολογήσει προηγουμένως σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γρήγορα, ώστε να μην χρειαστεί να περάσετε όλες τις λέξεις που ταιριάζουν στο λεξικό του OS X. Επίσης, σας επιτρέπει να εισάγετε προσαρμοσμένα, προκαθορισμένα μπλοκ κειμένου.

Η επεξεργασία των προσαρμοσμένων μπλοκ κειμένου θα μπορούσε να είναι λίγο πιο στιλβωμένη και το Ofaco δεν έχει έναν απλό τρόπο για να μεταβείτε στην τυπική ολοκλήρωση λέξεων.