Ποιους τύπους αρχείων μπορώ να δω άμεσα στο Gmail;

Ανακαλύψτε τα κοινά αρχεία συνημμένων που δεν χρειάζεται να κατεβάσετε

Η αποστολή και λήψη συνημμένων με το Gmail είναι πολύ εύκολη και τώρα είναι δυνατό να ανοίξετε μια ποικιλία αρχείων χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε. Από τα έγγραφα του Word και τα υπολογιστικά φύλλα σε αρχεία Adobe PDF και ακόμη και αρχεία .psd, μπορείτε να δείτε συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί μέσα στα εισερχόμενα του Gmail .

Συνημμένα στην τυπική προβολή του Gmail & # 39; vs Βασική προβολή & # 39;

Από προεπιλογή, το Gmail ανοίγει τώρα σε αυτό που η Google ονομάζει "Τυπική προβολή". Αυτή είναι μια εύκολη πλοήγηση και διαισθητική μορφή προγράμματος που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα εισερχόμενά σας με μεγαλύτερη ευκολία.

Παράλληλα με την Standard View, δόθηκε η δυνατότητα να ανοίξουν συνημμένα χρησιμοποιώντας το Google Docs Viewer, το ίδιο αναδυόμενο παράθυρο που χρησιμοποιείται στο Google Drive. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό επειδή μπορείτε να προβάλετε μια ποικιλία τύπων εγγράφων χωρίς να τα ανοίξετε σε ξεχωριστό πρόγραμμα ή να τα λάβετε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας.

Αν θέλετε να επιστρέψετε στην παλαιότερη 'Βασική προβολή' για την προβολή του λογαριασμού σας στο Gmail, μπορείτε. Απλά επιλέξτε Φόρτωση βασικού HTML στο κάτω μέρος της οθόνης σας ενώ ανοίγει το Gmail. Αυτό είναι καλό για πιο αργές συνδέσεις.

Όταν ο διακόπτης έγινε από τις βασικές προβολές, πολλοί χρήστες του Gmail διαπίστωσαν ότι απολαμβάνουν την προβολή συνημμένων κατά παλιό τρόπο. Για μερικούς, αυτό συνέβαινε καλύτερα με την καθημερινή ροή εργασίας τους. Με τη Βασική προβολή, έχετε τη δυνατότητα να "Προβολή ως HTML" μια ποικιλία υποστηριζόμενων τύπων αρχείων που μπορεί να επισυνάπτονται στο email σας.

Σε οποιαδήποτε από τις μεθόδους προβολής, η Google υποστηρίζει πολλούς από τους πιο συνηθισμένους και δημοφιλείς τύπους συνημμένων.

Εάν πρέπει να μοιραστείτε ή να προβάλετε ένα αρχείο που δεν βρίσκεται σε καμία από αυτές τις λίστες, προσπαθήστε να το δείτε χρησιμοποιώντας και τις δύο μεθόδους. Αυτός ο τύπος αρχείου μπορεί να έχει πέσει μέσα από τις ρωγμές και μπορεί στην πραγματικότητα να υποστηρίζεται από μία από αυτές τις προβολές.

Τα συνημμένα υποστηρίζονται στο Πρόγραμμα προβολής εγγράφων Google

Όταν χρησιμοποιείτε την Τυπική προβολή στο Gmail, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε εύκολα να δείτε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο συνημμένου που λαμβάνετε. Το Google Docs Viewer θα σας επιτρέψει να δείτε τους παρακάτω τύπους αρχείων.

Ο θεατής σας δίνει επίσης επιλογές για να ανοίξετε πολλά από αυτά τα αρχεία χωρίς να ανοίξετε ένα πρόγραμμα στο σκληρό σας δίσκο, αν θέλετε να τα επεξεργαστείτε. Εάν ο τύπος αρχείου δεν είναι συμβατός με ένα από τα προγράμματα του Google Drive, θα έχει προτάσεις προγράμματος στο μενού "Άνοιγμα με ...".

Υποστηριζόμενα βασικοί τύποι αρχείων:

Υποστηριζόμενους τύπους αρχείων της Microsoft:

Υποστηριζόμενους τύπους αρχείων Adobe:

Το συνημμένο υποστηρίζεται για προβολή ως HTML στη βασική προβολή

Θα βρείτε περιορισμούς στη Βασική προβολή του Gmail όταν πρόκειται για τη δυνατότητα προβολής συνημμένων ως HTML. Ωστόσο, υποστηρίζονται οι ακόλουθοι τύποι αρχείων.

Κατά την ανάγνωση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη Βασική προβολή, θα λάβετε την επιλογή "Προβολή ως HTML". Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό και κάνει την αντιγραφή και επικόλληση κειμένου εύκολη, συχνά χωρίς προβλήματα μορφοποίησης (αν και θα πρέπει να το ελέγξετε ξανά).