Πώς να εξάγετε μια ιστοσελίδα σε ένα αρχείο PDF στο Safari

01 του 01

Εξαγωγή μιας ιστοσελίδας σε PDF

Getty Images (bamlou # 510721439)

Αυτό το άρθρο προορίζεται μόνο για χρήστες που εκτελούν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Safari σε λειτουργικά συστήματα Mac.

Η μορφή αρχείου PDF , που είναι σύντομη για το Portable Document Format, κυκλοφόρησε δημοσίως από την Adobe στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και από τότε έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους αρχείων για έγγραφα όλων των σκοπών. Μια από τις κύριες εκκλήσεις ενός PDF είναι η δυνατότητα να το ανοίξετε σε πολλές πλατφόρμες και συσκευές.

Στο Safari, μπορείτε να εξαγάγετε την ενεργή ιστοσελίδα σε ένα αρχείο PDF με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού. Αυτό το σεμινάριο σας καθοδηγεί στη διαδικασία.

Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα που θέλετε να μετατρέψετε σε μορφή PDF. Κάντε κλικ στο Αρχείο στο μενού Safari, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης σας. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Εξαγωγή ως PDF .

Ένα παράθυρο pop-out πρέπει τώρα να είναι ορατό, ζητώντας σας για τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με το εξαγόμενο αρχείο PDF.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές σας, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .