Αναθεώρηση Tunebite: Πρόγραμμα που καταργεί την προστασία αντιγραφής DRM

Μια αναθεώρηση του Tunebite 6 που αφαιρεί το DRM από μουσική και βίντεο

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Έκδοση Platin Review

Όταν το Tunebite 5 εξετάστηκε πριν από λίγο καιρό, αποδείχθηκε ότι είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα όχι μόνο για την αφαίρεση της προστασίας αντιγραφής DRM αλλά και για την παροχή ενός βασικού συνόλου ακουστικών εργαλείων. Η RapidSolution Software AG κυκλοφόρησε τώρα το Tunebite 6 (επίσης μέρος της σουίτας λογισμικού Audials One), το οποίο διαθέτει νέες λειτουργίες. Ανακαλύψτε σε αυτήν την ανασκόπηση πώς εκτελείται το Tunebite 6 και αν αξίζει πραγματικά την αναβάθμιση.

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Ξεκινώντας

Απαιτήσεις συστήματος:

Διασύνδεση: Το γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη του Tunebite (GUI) έχει βελτιωθεί από την έκδοση 5 με την αναδιοργάνωση των υπαρχόντων στοιχείων ελέγχου, την προσθήκη νέων λειτουργιών όπως το Perfect Audio, ένα εικονίδιο συγχρονισμού εξωτερικής συσκευής αναπαραγωγής και μια διεπαφή μετατροπής εναλλαγής για προεπιλεγμένη ή προηγμένη λειτουργία . Συνολικά, η καθαρότερη εμφάνιση καθιστά το Tunebite 6 πιο έξυπνο και πιο εύκολο στη χρήση από ό, τι πριν.

Εγχειρίδιο χρήστη: Το εγχειρίδιο χρήστη δεν έχει λεπτομέρειες σε ορισμένες περιοχές και θα μπορούσε να κάνει με μια ενημέρωση. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν οδηγίες για την εγκατάσταση του εικονικού CD burner. αυτό πρέπει να εγκατασταθεί με το χέρι μέσω μιας συντόμευσης στο μενού Προγράμματα των Windows. Το εγχειρίδιο αναφέρεται επίσης στην παλιά λειτουργία «Ροή καταγραφής» που έχει πλέον αντικατασταθεί από το στοιχείο 'Surf and Catch'. Ουσιαστικά το εγχειρίδιο είναι ακόμα χρήσιμο, αλλά μειώνεται στο περιεχόμενό του σε ορισμένα μέρη.

Μετατροπή

Μετατροπή αρχείου πολυμέσων: Το Tunebite 6 διευκολύνει τη μετατροπή αρχείων πολυμέσων παρέχοντας μια περιοχή μεταφοράς και απόθεσης ή κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης. Μια νέα λειτουργία που εισάγεται στην έκδοση 6 είναι ένα αναπτυσσόμενο μενού στο κουμπί προσθήκης που σας δίνει τη δυνατότητα είτε να προσθέσετε μεμονωμένα αρχεία είτε ολόκληρους φακέλους. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η Tunebite κατάφερε να μετατρέψει χωρίς προβλήματα τα αρχεία μουσικής και βίντεο (προστατευμένα με προστασία από αντιγραφή και χωρίς DRM) και απέδωσε καλά αποτελέσματα.

Perfect Audio: Μια νέα λειτουργία στο Tunebite 6 είναι η λειτουργία Perfect Audio που εγγυάται, όπως υποδηλώνει η ονομασία, μια τέλεια αναπαραγωγή του πρωτότυπου αρχείου που προστατεύεται από αντιγραφή. Αυτό γίνεται με τη δημιουργία δύο ταυτόχρονων εγγραφών και στη συνέχεια τη σύγκρισή τους για να ελέγξετε για σφάλματα. Το μειονέκτημα για τη χρήση αυτής της νέας δυνατότητας είναι ότι χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για τη μετατροπή αρχείων. εάν έχετε πολλά από τα αρχεία που προστατεύονται με DRM, τότε ετοιμαστείτε για μια μακρά αναμονή!

Λειτουργίες μετατροπής: Μια άλλη νέα δυνατότητα για την έκδοση 6 είναι να μπορείτε να επιλέξετε ποιο τεχνικό επίπεδο θέλετε να εργαστείτε. Η προεπιλεγμένη λειτουργία απευθύνεται στον αρχάριο που χρειάζεται απλοποιημένο περιβάλλον εργασίας για να μετατρέψει γρήγορα τα αρχεία του. Για τον πιο προηγμένο χρήστη, μια αλλαγή στη λειτουργία θα αποκαλύψει περισσότερες επιλογές για bitrate και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις.

Ταχύτητα μετατροπής και ποιότητα: Η απόδοση μετατροπής του Tunebite 6 έχει βελτιωθεί από την τελευταία έκδοση. είναι δυνατή η ταχύτητα μέχρι 54 φορές. Η ποιότητα των μετατρεπόμενων αρχείων είναι επίσης εξαιρετική.

Πρόσθετα εργαλεία

Surf and Catch: Αρχικά ονομάστηκε 'Capture Streams', το νέο 'Surf and Catch' (επίσης ένα συστατικό του MP3videoraptor 3 ) καρτέλα είναι μια περιοχή του Tunebite που έχει πραγματικά ενισχυθεί από την τελευταία ενσάρκωση του. Τώρα μπορείτε να καταγράψετε ροές ήχου και βίντεο από δημοφιλείς ιστοσελίδες συνεχούς ροής όπως το Last.fm, το Pandora, το iJigg, το SoundClick, το LaunchCast, το MusicLoad, το YouTube, το MySpace και άλλα. Υπάρχει επίσης ... ahem ... μερικές ερωτικές τοποθεσίες που αναφέρονται στο Tunebite 6 - υπάρχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα γονικού ελέγχου για την απόκρυψη αυτών εάν χρειαστεί.

Virtual CD Burner: Ένα εξαιρετικό νέο εργαλείο για τη μετατροπή αρχείων από ένα media player λογισμικού όπως το iTunes. Αντί να κάνετε εγγραφή σε ένα φυσικό CD, μπορείτε να επιλέξετε τον εφεδρικό τροφοδότη CD του Tunebite ως τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Παρόμοια με το Noteburner, χρησιμοποιεί μια εικονική συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατάργηση της προστασίας από αντιγραφή. Δυστυχώς, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να μάθετε πώς να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο εργαλείο, καθώς δεν υπάρχει καμία καθοδήγηση στο εγχειρίδιο χρήστη. Μόλις εγκατασταθεί, ο Virtual CD burner χρησιμοποίησε αυτόματα το Tunebite 6 για να μετατρέψει τα δοκιμαστικά κομμάτια DRM'ed.

Ringtone Maker: Ο κατασκευαστής ringtone δεν έχει αλλάξει από την τελευταία έκδοση του Tunebite, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο να κάνετε ringtones από τα αρχεία ψηφιακής μουσικής και τα CD σας. μπορεί επίσης να αφαιρέσει τον ήχο από ένα βίντεο κλιπ και να εγγράψει ήχο από μια εναλλακτική πηγή, όπως ένα μικρόφωνο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ήχους κλήσης MP3, AMR και MMF οι οποίοι μπορούν να μεταφερθούν μέσω WAP ή να μεταφορτωθούν ως αρχείο.

DVD / CD Burner: Το Tunebite 6 έχει πλέον τη δυνατότητα να γράφει δεδομένα σε DVD καθώς και ηχητικά και δεδομένα σε CD. χρήσιμο για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της συλλογής πολυμέσων σας.

συμπέρασμα

Αξίζει να αγοράσετε;
Το Tunebite 6 είναι σίγουρα μια βελτίωση σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις με πρόσθετα πλεονεκτήματα όπως ταχύτερες μετατροπές αρχείων, υποστήριξη για περισσότερες τοποθεσίες ροής πολυμέσων και η λειτουργία Perfect Audio που εγγυάται την αναπαραγωγή χωρίς λάθη των αρχικών αρχείων DRM'ed. Ωστόσο, η ανάγκη για μη αυτόματη εγκατάσταση του καυστήρα του Virtual CD είναι ένα μειονέκτημα. η συντόμευση για την εγκατάσταση αυτή είναι κρυμμένη σε έναν υποφάκελο στο μενού Προγράμματα των Windows. Το εγχειρίδιο χρήστη δεν είναι επίσης τόσο λεπτομερές όσο και ενημερωμένο, όπως θα έπρεπε. Ευτυχώς αυτά τα δευτερεύοντα προβλήματα δεν επισκιάζουν πόσο καλός είναι το Tunebite 6. Είναι ένας ισχυρός καλλιτέχνης που έχει μια μεγάλη ποικιλία πρόσθετων εργαλείων που ξεπερνούν την απλή μετατροπή αρχείων DRM. Το Tunebite 6 συνιστάται σίγουρα εάν απογοητευτείτε από τους περιορισμούς του DRM ή χρειάζεστε μια εργαλειοθήκη μέσων που μπορεί να μετατρέψει, να καταγράψει και να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων μουσικής και βίντεο.