Μήπως το θέμα της θέσης του διακομιστή στο εξωτερικό φιλοξενία;

Σε αυτόν τον 21ο αιώνα, η διαχείριση του ιστότοπού σας σε τοπικό επίπεδο είναι δυνατή χωρίς να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις, ακόμη και όταν ο διακομιστής του βρίσκεται στο άλλο άκρο του κόσμου. Σήμερα, μπορείτε να μείνετε στη Γερμανία, να διαθέτετε τα προϊόντα σας στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα να φιλοξενείτε τον ιστότοπο στην Ινδία ή σε οποιαδήποτε χώρα σε όλο τον κόσμο για αυτό το θέμα. Μπορείτε να ενημερώσετε εύκολα τον ιστότοπό σας, ο οποίος φιλοξενείται στην Κίνα και κάθεστε σε καφετέρια στην Καλιφόρνια. Η εποχή της ψηφιοποίησης έχει κάνει πραγματικά τον κόσμο της ιστοσελίδας φιλοξενώντας μια πολύ δυναμική βιομηχανία.

Έχοντας πει όλα αυτά, είναι να πάρει την ιστοσελίδα σας φιλοξενείται στο εξωτερικό τη μόνη επιλογή που θέλετε να πάτε για; Δεν θέλετε να εξετάσετε εάν υπάρχουν οφέλη για να φτάσετε στον ιστότοπό σας τοπικά ή μέσα στην ίδια χρονική ζώνη όπως η δική σας; Συμβαίνει λοιπόν να μην επωφελούνται όλες οι κατηγορίες webmasters από το να τους φιλοξενηθούν στο εξωτερικό. Υπάρχουν λίγα βασικά σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν κανείς επιλέξει έναν οικοδεσπότη Ιστού που βρίσκεται σε απομακρυσμένη χώρα.

Τιμή και υποστήριξη πελατών

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που αποκτάτε από τη φιλοξενία του ιστοτόπου σας στο εξωτερικό είναι το χαμηλό κόστος. έχοντας πει ότι η χαμηλή τιμή δεν σημαίνει απαραίτητα καλή εξυπηρέτηση. Εάν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στις ΗΠΑ, δεν πρέπει να αμφιβάλλετε για τη χαμηλού κόστους υπηρεσία φιλοξενίας που λαμβάνετε από ένα μέρος όπως η Ινδία, η Κίνα ή η Ινδία. Προσφέρουν χαμηλές τιμές λόγω του συνολικού χαμηλού κόστους λειτουργίας τους, οπότε δεν υπάρχει λόγος αμφιβολίας για την ικανότητά τους.

Ωστόσο, τι μπορεί να είναι ένας κατασκευαστής διαφορών είναι το είδος της υποστήριξης πελατών που παίρνετε από παρόχους web hosting παρόχους . Κοιτάζοντας τον αυξανόμενο ανταγωνισμό στη φιλοξενία της βιομηχανίας, θα ήταν ασφαλές να πούμε χωρίς αμφιβολία ότι οι επαγγελματίες που εργάζονται για αυτούς τους οικοδεσπότες είναι καλά εκπαιδευμένοι, αλλά πρέπει ακόμα να σιγουρευτείτε ότι λαμβάνετε 24/7 υποστήριξη πελατών λόγω της χρονικής ζώνης διαφορές. Επιπλέον, θα πρέπει να είστε σίγουροι για το γεγονός ότι τα στελέχη υποστήριξης μιλούν και κατανοούν τη γλώσσα που μιλάτε, ειδικά αν είστε από μη αγγλόφωνη χώρα όπως η Γερμανία, η Ισπανία ή η Βραζιλία.

Η κατάταξη Google ποικίλει για διαφορετικές χώρες

Ένα άτομο που ψάχνει για τον τομέα σας που κάθεται στην Κίνα θα δει την κατάταξη της ιστοσελίδας σας υψηλότερη στις μηχανές αναζήτησης, αν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται στην Κίνα. Ένα άτομο που κάθεται στις Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα βλέπει τα ίδια αποτελέσματα αναζήτησης μηχανών αναζήτησης όπως εκείνο που βρίσκεται στην Κίνα. Με πιο απλά λόγια, γνωρίζετε ήδη ότι η κατάταξη του SERP επηρεάζει το ποσό της επισκεψιμότητας που έχετε στον ιστότοπό σας, οπότε πριν τελειώσετε τη χώρα όπου θέλετε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας, σκεφτείτε το κοινό που θέλετε να στοχεύσετε. Προτείνεται πάντα να φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας σε μια χώρα από την οποία περιμένετε το μέγιστο ποσό κυκλοφορίας.

Μια ιστοσελίδα γρήγορης φόρτωσης είναι ένα must

Ένας χρήστης που ζει μακριά από το διακομιστή του ιστότοπού σας θα βλέπει πάντα την φόρτωση του ιστότοπού σας πολύ αργά σε σύγκριση με το άτομο που βρίσκεται πιο κοντά στον διακομιστή. Μια αργή ιστοσελίδα πάντα ενοχλεί τον επισκέπτη και συνήθως τείνουν να μεταβούν σε έναν άλλο παρόμοιο ιστότοπο. Και, δεν θέλετε αυτό να συμβεί στον ιστότοπό σας, έτσι δεν είναι; Έτσι, για άλλη μια φορά θα πρέπει να επιλέξετε τη θέση σας φιλοξενίας έτσι ώστε οι μέγιστοι δυνητικοί επισκέπτες σας προέρχονται από τα μέρη που βρίσκονται πιο κοντά στον τόπο φιλοξενίας.

Όλα τα σημεία που συζητήθηκαν παραπάνω πηγαίνουν σαφώς να σας δείξουν ότι υπάρχουν αρκετοί πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της φιλοξενίας του ιστοτόπου σας στο εξωτερικό. Και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκεφτείτε το μέλλον της ιστοσελίδας σας και τι περιμένετε από αυτό. αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει στην οριστικοποίηση της θέσης της εταιρείας φιλοξενίας που θέλετε να εργαστείτε με.

Μην επιλέγετε ποτέ μια εταιρεία που φιλοξενεί σε διαφορετική γεωγραφική θέση μόνο για το τιμολογιακό πλεονέκτημα, αν δεν θέλετε να στοχεύσετε το τοπικό κοινό ... για παράδειγμα, είναι ένα όχι-brainer να φιλοξενήσει έναν ιστοχώρο στην Ταϊλάνδη, αν θέλετε να στοχεύουν τους Ινδούς πελάτες.

Τέτοιες τοποθεσίες που φιλοξενούνται στην Ταϊλάνδη θα τείνουν να κατατάσσονται υψηλότερα στο google.co.th, αλλά μπορεί να θέλετε ο ιστότοπός σας να κατατάσσεται ψηλά στο google.co.in για να συλλάβει τους Ινδούς πελάτες και δεν θα βοηθήσει πραγματικά την αιτία. Αν θέλετε να στοχεύσετε το αμερικανικό κοινό, δεν θα ήταν ποτέ καλή ιδέα να φιλοξενήσετε τον ιστότοπο εκτός των ΗΠΑ.