Οι 8 καλύτερες ηχεία JBL να αγοράσουν το 2018

Απολαύστε τον ποιοτικό ήχο που έδωσε αυτό το εμπορικό σήμα για πάνω από 50 χρόνια

Ετοιμαστείτε να αυξήσετε την ένταση. Από το 1946, η JBL είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παραγωγής ήχου της Αμερικής, παρέχοντας στο κοινό μεγάφωνα, ακουστικά και άλλες συσκευές ακρόασης, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική με εξαιρετική ποιότητα ήχου, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Ο κατάλογος που ακολουθεί σας δίνει την εικόνα για μερικά από τα καλύτερα ηχεία JBL που είναι διαθέσιμα σήμερα. Ελέγξτε το και βυθίστε.

Το προσιτό ασύρματο ηχείο Bluetooth JBL GO είναι η καλύτερη επιλογή για τον προϋπολογισμό μας. Λειτουργεί με συσκευές Apple ή Android, έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να έχετε προβλήματα με το τηλέφωνό σας ή τη συσκευή του φίλου σας. Μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία με οποιαδήποτε τυπική θύρα USB και να διαθέτει ενσωματωμένο γάντζο ιμάντα και προαιρετικό ιμάντα μεταφοράς, κάνοντας αυτό το μικρό ηχείο εξαιρετικά βολικό για ταξιδιώτες ή φοιτητές. Προσθέστε εύκολα τα ακουστικά για μια πιο οικεία εμπειρία ακρόασης χρησιμοποιώντας την είσοδο 3,5 εκατομμυρίων Aux. Επιπλέον, διατίθεται σε οκτώ διασκεδαστικά χρώματα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που εκφράζει καλύτερα την προσωπικότητά σας.

Αυτό το φορητό ηχείο Bluetooth μπορεί να είναι μικρό, αλλά μην υποτιμάτε τη στερεοφωνική ισχύ ήχου. Με τη βολική ασύρματη ροή Bluetooth και το ψυγείο μπάσων JBL, αυτό το εύχρηστο ηχείο σάς επιτρέπει να πάτε μαζί σας όπου κι αν πάτε. Έρχεται με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία παρέχει 12 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής, οπότε η μουσική δεν θα σταματήσει μέχρι να την απενεργοποιήσετε. Το Flip 4 είναι επίσης αδιάβροχο, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και στην παραλία ή σε ένα πάρτι δίπλα στην πισίνα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το να το βάζετε στο νερό. Χρησιμοποιήστε τη συμπεριλαμβανόμενη λειτουργία ανοιχτής ακρόασης για να απολαύσετε εξαιρετικό ήχο στις κλήσεις συνδιάσκεψης (χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία θορύβου και ακύρωσης ηχώ) ή πιέστε ένα κουμπί για να ενεργοποιήσετε και να μιλήσετε στο Siri ή το Google Now απευθείας από το ηχείο Flip 4. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία JBL Connect + για να συνδέσετε ασύρματα πολλά ηχεία μαζί για να δημιουργήσετε τη δική σας συναυλία στο σπίτι.

Ζητάτε από τον ήχο μεγάλου, ακμάζοντος, αλλά εξακολουθείτε να είστε προσεκτικοί στη γοητεία της φορητότητας; Το JBL Voyager είναι η λύση σας. Αυτό το ασύρματο σύστημα οικιακού ήχου περιλαμβάνει την κύρια βάση με οδηγούς πλήρους φάσματος και ένα subwoofer για να δημιουργήσετε έναν ήχο από το δάπεδο έως το ταβάνι, ο οποίος είναι ιδανικός για διασκέδαση, γιορτάστε, τυχερά παιχνίδια ή μια εντυπωσιακή εμπειρία home-theater. Αλλά όταν χρειάζεστε αλλαγή σκηνικού, το Voyager σας έχει καλύψει με το αποσπώμενο ασύρματο ηχείο. Απλώς το αφαιρέστε και τραβήξτε το μαζί σας, ώστε να μπορείτε να μετακινήσετε τη μουσική από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να χάσετε ένα κτύπημα. Το φορητό ηχείο λειτουργεί για πέντε ώρες με τις μπαταρίες που περιλαμβάνονται.

Ψάχνετε για το ιδανικό ηχείο να γλιστρήσει στη σακούλα μεταφοράς; Το εξαιρετικά ελαφρύ κλιπ JBL είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν χρειάζεται να εξοικονομήσετε χώρο, αλλά χρειάζεται ακόμα ένα σκληρό ηχείο με εξαιρετικό ήχο. Μεταφέρετε ασύρματα τα αγαπημένα σας τραγούδια χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Bluetooth ή χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο καλώδιο ήχου 3,5 χιλιοστών για απλή σύνδεση και αναπαραγωγή χρησιμοποιώντας όλες τις ηλεκτρονικές σας συσκευές. Με πέντε ώρες παιχνιδιού σε μία φόρτιση, το JBL Clip θα κάνει τις μακρινές επιχειρησιακές πτήσεις πιο διασκεδαστικές. Το JBL Clip έρχεται με ένα ανθεκτικό άγκιστρο καραμπίνερ που σας επιτρέπει να το κρεμάσετε οπουδήποτε θέλετε - ακόμα και το δωμάτιό σας, το δωμάτιο του ξενοδοχείου ή άλλο μικρό χώρο. Μπορείτε να το κολλήσετε ακόμα και στα ρούχα, τη ζώνη, το σακίδιο ή την τσάντα σας για την απόλυτη φορητή ευκολία.

Αν αγαπάτε τη μουσική και αισθάνεστε σαν τον εαυτό σας, ελέγξτε το φορητό ασύρματο ηχείο Bluetooth JBL Xtreme. Αφαιρέστε τα μπάσα και ελέγξτε τα διπλά εξωτερικά παθητικά καλοριφέρ για να δείτε πόσο ισχυρό είναι αυτό το μικρό ηχείο. Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει έως και 15 ώρες χρόνο αναπαραγωγής και είναι εύκολο να επαναφορτιστεί, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δύο θύρες USB για να φορτίσετε τις συσκευές σας ενώ είναι συνδεδεμένες. Το JBL Xtreme είναι ελαφρύ και στεγανό, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το να το βγάλετε στην πισίνα ή στην αυλή. Χάρη στο Bluetooth, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα έως και τρεις συσκευές στο ηχείο, οπότε ο καθένας μπορεί να έχει τη σειρά του να αναδείξει τα αγαπημένα του τραγούδια.

Ποιος χρειάζεται ένα μεγάλο ακριβά σύστημα ήχου όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα ηχεία JBL Jembe για να μετατρέψετε τον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας στο δικό σας σύστημα surround ήχου; Αυτό το σύστημα ηχείων ψυχαγωγίας δύο κομματιών σε λογικές τιμές σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη γωνία κάθε ηχείου, για να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση ακρόασης παρέχοντας ταυτόχρονα δυνατό ήχο υψηλής ποιότητας. Αν θέλετε να συνδέσετε ακουστικά ή MP3 player, απλά χρησιμοποιήστε την παρεχόμενη βοηθητική έξοδο 3,5 χιλιοστών. Οι πελάτες αγαπούν το εύκολο set-up και το μικρό χώρο που αυτά τα ηχεία αναλαμβάνουν στο γραφείο ή το χώρο εργασίας σας.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ηχεία υπολογιστή .

Εξοικονομήστε χώρο, παίξτε την αγαπημένη σας μουσική και φορτίστε το τηλέφωνό σας ταυτόχρονα με τη διασκέδαση και τη λειτουργική βάση JBL OnBeat Speaker. Ο ενσωματωμένος σύνδεσμος καθολικής σύνδεσης καθιστά ένα αεράκι για χρήση με το iPhone, το iPod ή το iPad σας χωρίς να ανησυχείτε για καλώδια ή προσαρμογείς. Χρησιμοποιήστε το περιστρεφόμενο σύνδεσμο αποβάθρας στην οθόνη της συσκευής σας σε κατακόρυφη ή οριζόντια λειτουργία, ώστε να μπορείτε να έχετε μια υπέροχη θέα κάθε φορά. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το προαιρετικό σύνθετο καλώδιο για να στείλετε βίντεο στην τηλεόρασή σας. Αυτή η συμπαγής δεξαμενή έρχεται με διπλούς μορφοτροπείς πλήρους εμβέλειας Phoenix, οπότε αν και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, μπορεί να παράγει μια εντυπωσιακή σειρά ήχων και διεισδυτικών μπάσων.

Το JBL On Tour Micro έχει σχεδιαστεί για καλό χρονικό διάστημα. Είναι αρκετά μικρό για να ταιριάζει σε μια τσέπη ή πορτοφόλι, αλλά έρχεται με έναν μεταγλωττιστή πλήρους εμβέλειας JBL Odyssey για να γεμίσει οποιοδήποτε χώρο με μια ατμόσφαιρα αίσθησης της αγαπημένης σας μουσικής. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου μακράς διαρκείας σας δίνει έξι ώρες χρόνο αναπαραγωγής και το ενσωματωμένο στερεοφωνικό καλώδιο μίνι βύσματος το καθιστά ιδανικό για οδικές εκδρομές, πάρτι στην αυλή ή απλά να κρεμάσετε στη βεράντα ή στο κατάστρωμα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη θύρα mini USB και το καλώδιο που περιλαμβάνετε, για να φορτίσετε το ηχείο με φορητό υπολογιστή ή έξυπνη έξοδο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .