Πού να βρείτε δώρα για κάθε προϋπολογισμό

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τις διακοπές είναι να δίνεις δώρα σε άλλους. Είναι ακόμα καλύτερο όταν οι παραλήπτες σας απολαμβάνουν τα δώρα σας και δεν έχετε φουσκώσει μια τρύπα στον προϋπολογισμό σας!

Ευτυχώς, η σύγχρονη τεχνολογία έχει διευκολύνει περισσότερο από ποτέ να βρει δώρα που είναι πραγματικά χρήσιμα και να κάνει τους πάντες στη λίστα σας ευτυχισμένους. Εδώ είναι μερικές μεγάλες ιδέες δώρων μέσα σε ένα λογικό προϋπολογισμό από $ 14.99 σε όλη τη διαδρομή μέχρι μόλις $ 199.

01 από 11

Δάκτυλα παιχνιδιού διαδραστικό παιχνίδι μαϊμού

Mia (αριστερά) και Bella (δεξιά), δύο από τους πιθήκους Fingerlings.

14,99 δολάρια

Δαχτυλίδια

Υπάρχει πάντα ένα δώρο "πρέπει να έχει" για τα παιδιά κάθε εορταστική περίοδο, και φέτος μπορεί να είναι το Fingerlings Interactive Toy Monkey. Αυτοί οι μίνι-ρομπότ πιθήκους είναι αρκετά μικρά για να αρπάξουν πάνω στο δάχτυλό σας (και να πατηθούν αν δεν είστε προσεκτικοί). Αυτοί οι πίθηκοι έχουν πάνω από 40 κινούμενες εικόνες και ηχητικά εφέ που συμβαίνουν όταν εκτελείτε μια ενέργεια. Για παράδειγμα, ο πίθηκος θα αρχίσει να τραγουδάει όταν χτυπήσετε δύο φορές.

Όπως συμβαίνει με πολλά παιδικά παιχνίδια, υπάρχουν έξι πίθηκοι (ακόμη και ένας μονόκερος) καθώς και διάφορα αξεσουάρ που το παιδί σας μπορεί να σας κακομάθει στην αγορά. Ξεκινήστε τη συλλογή του παιδιού σας με την επίσκεψη στον ιστότοπο Fingerlings. Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο Αγοράστε τώρα ή στο κουμπί, θα δείτε μια λίστα καταστημάτων από τα οποία μπορείτε να αγοράσετε τον πιθήκους (ή τον μονόκερο) που επιθυμείτε.

02 από 11

Μίνι φορητός διανομέας USB 3.0 της Sabrent 4 διαύλων

Ο θόρυβος USB 3.0 με 4 θύρες Sabrent με κουμπιά τροφοδοσίας για κάθε θύρα.

19,99 δολάρια

Sabrent

Εάν χρειάζεστε μερικές ακόμη θύρες USB, ειδικά αν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή όπου οι θύρες USB είναι εξαιρετικά, το Hub 3-Port Mini-Portable USB 3.0 της Sabrent. Μπορείτε να συνδέσετε το διανομέα στη θύρα USB της θύρας USB των Windows ή Mac και στη συνέχεια να συνδέσετε έως και τέσσερις συσκευές με καλώδια USB 3.0 ή μεγαλύτερα σε κάθε θύρα hub.

Η κορυφή του κέντρου διαθέτει τέσσερα μεμονωμένα κουμπιά τροφοδοσίας που μπορείτε να πατήσετε για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε κάθε συσκευή και η λυχνία LED γύρω από κάθε κουμπί δείχνει την κατάσταση τροφοδοσίας για κάθε θύρα.

03 από 11

Accell Home ή Away Power Station

Ο Accell Home ή Away Power Station έρχεται σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

19,99 δολάρια

Accell

Αν κάποιος στη λίστα δώρων σας είναι ένας συχνός ταξιδιώτης και γνωρίζετε ότι ανησυχούν για τα διαθέσιμα σημεία ισχύος και τα προβλήματα κύματος όταν βρίσκονται στο δρόμο, δώστε του αυτό το συμπαγές προστατευτικό κύμα ταξιδιού 3 εισόδων.

Αφού συνδέσετε τον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό σε μια πρίζα, μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές και να είστε σίγουροι ότι είστε προστατευμένοι από υπερτάσεις. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε έως και δύο κινητές συσκευές στις θύρες USB του Σταθμού και γνωρίζετε ότι αυτές οι συσκευές είναι προστατευμένες από υπέρταση, ενώ φορτώνουν ευτυχώς.

04 από 11

Boogie Board eWriter

Το Boogie Board Jot 8.5 eWriter έρχεται με μια γραφίδα που είναι αποθηκευμένη κάτω από την οθόνη.

29,99 δολάρια

Boogie Board

Έχετε ένα σημειωματάριο που είναι προσαρτημένο στο ψυγείο σας; Ή έχετε παιδιά που τους αρέσει να σχεδιάζουν και να χαράζουν χαρτί; Εξοικονομήστε τα απόβλητα και τα χάσματα της χρήσης χαρτιού, και ίσως η ταλαιπωρία της εξεύρεσης ενός στυλό ή μολύβι, χρησιμοποιώντας το Boogie Board eWriter ψηφιακό σημειωματάριο.

Όταν γράφετε χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη γραφίδα, η γραφή σας εμφανίζεται με έντονο φως LED στη μαύρη επιφάνεια. Σβήστε τη σανίδα πατώντας το κουμπί στην κορυφή της πλακέτας Boogie και τοποθετήστε την γραφίδα πίσω στη θήκη στο κάτω μέρος της συσκευής. Η δωρεάν εφαρμογή Jot για το iPhone, το iPad ή τη συσκευή Android σαρώνει το Board Boogie και το αποθηκεύει σε ασπρόμαυρη εικόνα για να μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλους.

Το πίσω μέρος του Boogie Board έχει μαγνήτες, ώστε να μπορείτε να το προσαρτήσετε στο ψυγείο ή σε άλλη μαγνητισμένη επιφάνεια. Η Boogie Board τρέχει επίσης σε μια μπαταρία λιθίου CR2016 με κέρματα, η οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε μετά από (περίπου) 50.000 σβήνει.

05 από 11

Στυλ κεραμιδιών

Το Tile Style είναι ένα λευκό τετράγωνο που συνδέεται με όλα τα σημαντικά τιμαλφή σας.

35,00 δολάρια

Πλακάκι

Εάν εσείς, ένας σημαντικός άλλος, ή ένας γονέας έχει προβλήματα στην εύρεση των κλειδιών, του smartphone ή άλλων σημαντικών στοιχείων, το Tile Style είναι αυτό που χρειάζεστε.

Μπορείτε να το συνδέσετε με το μπρελόκ, το πορτοφόλι σας ή άλλο πολύτιμο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή τηλεφώνου κεραμιδιών για να σας ενημερώσω πού είναι, κάνοντας έναν δυνατά ήχο (98 δισεκατομμυρίων). Το στυλ κεραμιδιών είναι επίσης λευκό με χρυσές λεπτομέρειες, ώστε να είναι εύκολο να το βρείτε. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το στυλ κεραμιδιών για να μάθετε πού βρίσκεται το smartphone σας.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα στυλ κεραμιδιών για $ 35 ή δύο για $ 60 εάν πρέπει να παρακολουθείτε περισσότερα από ένα από τα πολύτιμα πράγματα σας.

06 από 11

H2oVibe βροχή Showerhead Jet με ασύρματο ηχείο Bluetooth

Το ηχείο εμφανίζεται στο κέντρο της ντουζιέρας.

36,95 δολάρια

Αν γνωρίζετε κάποιον (ίσως τον σημαντικό σας άλλο) που θέλει να τραγουδήσει στο ντους ή το μπάνιο και θέλετε να αντικαταστήσετε την υπάρχουσα ντουζιέρα σας ταυτόχρονα, αυτό το ντους με ενσωματωμένο ηχείο με διπλά μικρόφωνα είναι αυτό που χρειάζεστε.

Το ίδιο το ντους έχει τριπλάσια δύναμη ψεκασμού από ένα τυπικό ντους. Μπορείτε να συνδέσετε το ηχείο στην εφαρμογή κεφαλής ντους στο smartphone σας μέσω Bluetooth και το ηχείο ξεκινάει και ξεκινάει από το ντους ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε το ηχείο σε άλλο σημείο του μπάνιου σας.

Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις πιέζοντας το πλήκτρο Push to Speak. Μιλήστε στα διπλά μικρόφωνα μέσα στο ηχείο για να ακούσετε το άλλο άτομο στο ηχείο. Θα χρειαστεί να αποφασίσετε μόνοι σας εάν κάνετε μια κλήση ενώ είστε στο ντους ή το μπάνιο είναι άνετο για εσάς και το άλλο άτομο στη γραμμή.

07 από 11

Jackie Giant + Premium

Το Jackie Giant + Premium έρχεται με δύο θύρες USB για να τροφοδοτήσει έως και δύο από τις κινητές σας συσκευές.

39,99 δολάρια

Jackery

Τι συμβαίνει εάν η μπαταρία του smartphone ή του tablet σας είναι χαμηλή και δεν βρίσκεστε κοντά σε μια πρίζα; Φορτίστε την μπαταρία σας με τη φορητή μπαταρία Jackie Giant + Premium που έχετε μαζί σας.

Το Giant + Premium πακέτο 12.000mAh της μπαταρίας σε μια συμπαγή συσκευασία: Είναι μόνο 4,3 ίντσες μακρύ με 3,1 ίντσες πλάτος 0,8 ίντσες πάχος. Και ζυγίζει μόνο 10,4 ουγγιές. Μπορείτε να συνδέσετε έως και δύο καλώδια USB από το smartphone σας με το smartphone ή / και τα tablet σας για να φορτίσετε ή να χρησιμοποιήσετε την μπαταρία για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις κινητές συσκευές σας χωρίς να ανησυχείτε.

Εάν ο παραλήπτης του δώρου σας είναι πάντα εν κινήσει, μην εκπλαγείτε αν δηλώνει δυνατά την ανησυχία σας κατά την αναδίπλωση του κιβωτίου Giant + Premium.

08 από 11

Εξωτερικός σκληρός δίσκος Western Digital MyPassport 4TB

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος Western Digital MyPassport 4TB διατίθεται σε έξι χρώματα: Μαύρο, κόκκινο, λευκό, μπλε, πορτοκαλί και κίτρινο.

119,99 δολάρια

Western Digital

Αν γνωρίζετε κάποιον που χρειάζεται να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας (διαβάστε: ο καθένας ), αυτό είναι ένα δώρο που δεν μπορείτε να χάσετε. Αυτή η εξωτερική μονάδα δίσκου 4TB με σύνδεση USB 3.0 και περιορισμένη εγγύηση τριών ετών σημαίνει ότι ο παραλήπτης σας θα μπορεί να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας με ασφάλεια για χρόνια και η τεχνολογία δεν θα παραμείνει αναστρέψιμη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε την εξωτερική μονάδα δίσκου σε μια θύρα USB, να εγκαταστήσετε το λογισμικό Western Digital και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό αυτό για να δημιουργήσετε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Το MyPassport είναι μικρό-4,33 ίντσες υψηλό με πλάτος 3,21 ίντσες με πάχος 0,85 ίντσες και ζυγίζει περίπου μισό λίβρα. Η μονάδα δίσκου προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης αυτόματα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από ένα από τα έξι χρώματα, επίσης. Ένα χαριτωμένο δώρο!

09 από 11

BioLite CampStove 2

Η πορτοκαλί μονάδα μπαταρίας προστατεύεται από την καύση φωτιάς στο παρακείμενο δοχείο.

129,95 δολάρια

BioLite Energy

Έχετε κάποιον στη λίστα δώρων σας, που είναι εξωφρενικό και ένας techie; Το BioLite CampStove 2 δίνει στο ευχάριστο τροχόσπιτό σας ό, τι χρειάζονται για να μαγειρεύουν τα τρόφιμα, να παραμένουν ζεστά και να κρατούν τη φορητή συσκευή τους φορτισμένη.

Το CampStove κάθεται σε πόδια αλουμινίου και τοποθετείτε ραβδιά στο κύριο δοχείο για να κάψετε μια φωτιά χωρίς καπνό χάρη στους εσωτερικούς πίδακες ανεμιστήρων του δοχείου. Μπορείτε να τοποθετήσετε κατσαρόλες και άλλα μαγειρικά σκεύη στην κορυφή του δοχείου. Η μονάδα μπαταρίας στην πλευρά του δοχείου προστατεύεται από τη θερμότητα και περιέχει μια μπαταρία 2600mAh που μπορεί να τροφοδοτήσει μία κινητή συσκευή ακόμη και όταν η μπαταρία δεν τροφοδοτείται από τη φωτιά. Ένα ταμπλό LED στο πλάι της μπαταρίας σας ενημερώνει για το επίπεδο εξόδου ισχύος και τη δύναμη της φωτιάς.

Όταν ο παραλήπτης σας δεν είναι κάμπινγκ, το CampStove 2 λειτουργεί επίσης καλά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως όταν είστε κολλημένοι στο δρόμο λόγω του χειμερινού καιρού ή έχετε διακοπή ρεύματος στο σπίτι.

10 από 11

Polaroid Snap Touch Άμεση ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Κάντε μια φωτογραφία πιέζοντας το κόκκινο κουμπί στην κορυφή της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Instant Polaroid Snap Touch.

149,99 δολάρια

Polaroid

Αν γνωρίζετε κάποιον (όπως έναν γονέα) που θέλει να τραβήξει φωτογραφίες αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί με την επεξεργασία ταινιών ή την πολυπλοκότητα ενός smartphone, η Polaroid προσφέρει την Snap Touch Instant Digital Camera για εύκολη αποτύπωση φωτογραφιών και εγγραφή βίντεο.

Το Snap Touch μοιάζει με μια απλή κάμερα, αλλά διαθέτει μια οθόνη αφής LCD 3,5 ιντσών και προσφέρει τρεις χρωματικές λειτουργίες: ασπρόμαυρη, έγχρωμη και vintage σέπια. Η κάμερα διαθέτει αυτόματο χρονοδιακόπτη και τον πολύ σημαντικό καθρέφτη Selfie. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εγγράψετε βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια 1080p!

Αφού τραβήξετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, αποθηκεύονται σε μια κάρτα microSD μέσα στην κάμερα. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε άμεσα φωτογραφίες 2 σε 3 ιντσών απευθείας από την κάμερα, ακόμα και με το κλασικό λογότυπο του Polaroid. Το Snap Touch έχει ακόμα δυνατότητα Bluetooth, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στην εφαρμογή Polaroid Print App στο smartphone σας.

11 από 11

Furbo WiFi Dog Dog

Οι περιποιήσεις Doggie εκτοξεύονται μέσα από το Furbo WiFi Dog Cam μέσω μιας μικρής τρύπας στο μπροστινό μέρος της μονάδας.

199,00 δολάρια

Φούρμπο

Δεν έχουμε ξεχάσει τον γούνινο φίλο σας: Το Furbo WiFi Dog Dog σας κρατά συνδεδεμένο με το σκυλί σας μέσω του smartphone σας. Το Dog Cam έρχεται με αμφίδρομο ήχο, ώστε να μπορείτε να μιλήσετε με το μωρό σας για γούνα ενώ έχετε φύγει και διαθέτει επίσης μια κάμερα υψηλής ανάλυσης 1080p για να μπορείτε να δείτε το σκυλί σας όταν έρχεται στην κάμερα.

Μπορείτε να συνομιλήσετε με το pooch σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Dog Cam στο smartphone σας. Επιπλέον, μπορείτε να πείτε στο σκυλί σας ότι είναι καλό αγόρι δίνοντάς του μια απόλαυση που είναι αποθηκευμένη στη μονάδα Dog Dog απλά αγγίζοντας το εικονίδιο θεραπείας στην οθόνη. Μέσα από την εφαρμογή, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία ή βίντεο από το σκυλί σας στο Dog Cam και να το μοιραστείτε με άλλους.

Το Furbo δεν αναφέρει αν το Dog Cam συνεργάζεται με γάτες, αλλά αυτό πιθανότατα οφείλεται στο ότι γνωρίζουν ότι οι γάτες θα σας αγνοήσουν με το Dog Dog όπως αυτοί θα έκαναν αυτοπροσώπως (εκτός από το αν εργάζεστε φυσικά).