Πώς να Ασφαλή Unfriend ένα δροσερό Facebook

Μια ευγενέστερη, ευγενέστερη μέθοδος

Ο κορυφαίος ορισμός ενός λεηλατητή στο Αστικό λεξικό είναι "Ένα πρόσωπο που κάνει περίεργα πράγματα, όπως κοιτάζει εσένα ενώ κοιμάσαι, ή σε κοιτάζει για ώρες μέσα από ένα παράθυρο. Συνήθως ένας στενός φίλος ή συγγενής".

Μερικές φορές, κάνουμε φιλίες με ανθρώπους που καταλήγουν να γίνονται ανατριχίλες στο Facebook και, αν και ίσως να θέλουμε να τους αποστρέψουμε, φοβόμαστε ότι φοβούνται ότι θα μας κυνηγούν και θα μας βλάψουν ή θα μας στείλουν ανεπιθύμητα μιμητικά .

Πώς μπορείτε να ανεβάσετε ένα φίλτρο του Facebook με φιλικό τρόπο έτσι ώστε να μην αναζητήσουν ανταπόδοση; Έχετε το δικαίωμα να μην έχετε φίλους ή φίλους σε οποιονδήποτε χρόνο, ωστόσο, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε διαφορετικό κόψιμο. Εδώ είναι μερικές προτάσεις για τη διατήρηση Creepers από τη ζωή σας στο Facebook

Εξετάστε μια στρατηγική για τη μείωση του φλοιού αντί της φιλίας

Ας το παραδεχτούμε, αν δεν έχετε φίλους έναν δρομέα, ίσως να βλάψετε τα συναισθήματά τους. Ανάλογα με το πόσο ασταθή είναι, αυτά τα συναισθήματα που βλάπτουν μπορεί να οδηγήσουν σε πιο αρνητικά αποτελέσματα. Ίσως θελήσετε να εξετάσετε έναν πιο ευγενικό τρόπο να απομακρυνθείτε από το φυτώριο σας αντί να μην τους φίλετε.

Εάν πρέπει να ασχοληθείτε με αυτό το φυτευτήρι στην καθημερινότητά σας, η μη φιλική τους εμφάνιση μπορεί να δημιουργήσει κάποιες δύσκολες στιγμές, ειδικά εάν είναι στενοί συγγενείς όπως η θεία, ο θείος ή ο / η σύζυγός σας.

Μην νομίζετε ότι θα παρατηρήσουν όταν τους φίλε; Το Facebook δεν ειδοποιεί όταν κάποιος σας φίλε, αλλά εάν είναι ένας πραγματικός αναρριχητής σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων, πιθανότατα θα έχει ένα σενάριο εντοπισμού ανεπιθύμητων εφαρμογών στον υπολογιστή του, το οποίο θα λαμβάνει στιγμιότυπο του συνολικού αριθμού των φίλων τους και θα ελέγχει την πάροδο του χρόνου, είναι οποιεσδήποτε αλλαγές. Πιστέψτε με, ξέρουν, ξέρουν πάντα.

Ένας πιθανός τρόπος για να κρατήσετε τα φυτά σας από απόσταση είναι να σταματήσετε να τα τροφοδοτείτε με τις ενημερώσεις σας στο Facebook. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να περιορίσετε πολύ το τι βλέπει ο αναρριχητικός σας χωρίς να μην τους φίλε:

Προσθέστε τα αναρριχητικά σας στοιχεία στο Facebook στην "Περιορισμένη λίστα" & # 34;

Το Facebook σάς επιτρέπει να περιορίσετε τι μπορούν να δουν ορισμένοι φίλοι . Τα άτομα της "Περιορισμένης λίστας" σας μπορούν να βλέπουν μόνο τις αναρτήσεις που κάνετε "Δημόσια". Έτσι, βασικά, είναι ακόμα στη λίστα φίλων σας, αλλά είναι εξαιρετικά περιορισμένοι σε αυτό που μπορούν να δουν (υποθέτοντας ότι δεν έχετε ό, τι έχει οριστεί ως "κοινό" που είναι).

Μπορείτε να προσθέσετε φίλους στη λίστα περιορισμών σας κάνοντας τα εξής:

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του λουκέτου Facebook από την πάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας σας στο Facebook.

2. Επιλέξτε "Περισσότερες ρυθμίσεις" από το κάτω μέρος του μενού.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αποκλεισμός" από το μενού στα αριστερά της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε "Επεξεργασία λίστας" από την ενότητα "Διαχείριση αποκλεισμού"> "Περιορισμένη λίστα" της σελίδας.

4. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου που ανοίγει και επιλέξτε "Φίλοι".

5. Επιλέξτε τους φίλους (creepers) που θέλετε να περιορίσετε και κάντε κλικ στο κουμπί "Τέλος".

Αλλάξτε την ορατότητα για μελλοντικές καταχωρίσεις

Οι αναρριχείς αγαπούν να ενημερώνονται για τη ζωή σας. Μέρος μιας καλής στρατηγικής μείωσης των φυτών αναστέλλει τη ροή της κατάστασής σας και τις ενημερώσεις περιεχομένου του Facebook σε αυτές.

Μπορείτε να τους κρατήσετε εύκολα χωρίς να βλέπετε μελλοντικές δημοσιεύσεις κάνοντας τα παρακάτω βήματα:

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του λουκέτου Facebook από την πάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας σας στο Facebook.

2. Κάντε κλικ στο "Ποιος μπορεί να δει τα πράγματα μου" από το αναπτυσσόμενο μενού.

3. Κάντε κλικ στο μικρό μπλε τρίγωνο ακριβώς κάτω από "Ποιος μπορεί να δει τις μελλοντικές μου θέσεις;"

4. Επιλέξτε το "Προσαρμοσμένο" και εντοπίστε το πλαίσιο εισαγωγής κειμένου κάτω από την ενότητα "Μην μοιραστείτε αυτό το με" του αναδυόμενου παραθύρου.

5. Πληκτρολογήστε το όνομα του ατόμου στο οποίο θέλετε να αποκλείσετε τις μελλοντικές αναρτήσεις σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση αλλαγών".

Αυτό θα περιορίσει τις ενημερώσεις κατάστασης σας , ώστε να μπορούν πλέον να προβληθούν μόνο από εκείνους που δεν βρίσκονται στο "Μην μοιραστείτε αυτό με τη λίστα", εμποδίζοντας αποτελεσματικά τους αναρριχητές σας να διατηρήσουν τις ενημερώσεις σας (αν υποτεθεί ότι τους προσθέσατε στο " t share ").

Λόγο προειδοποίησης

Προβλήματα μπορεί να προκύψουν εάν εσείς και ο αναβάτης σας έχετε πολλούς αμοιβαίους φίλους. Κάποιες φορές κάποιος φίλος μπορεί να αναπαράγει κάτι που δημοσιεύσατε στους φίλους σας που δεν είναι αναρριχητικά και ο αναρριχητικός σας θα αναρωτιέται γιατί δεν είδαν ποτέ την αρχική σας θέση. Δεν πρέπει ποτέ να μιλάτε αρνητικά για τους αναρριχητικούς σας σκελετούς που σκέφτονται ότι δεν θα το δουν, γιατί αναπόφευκτα θα κάνετε κλικ σε λάθος λίστα ή θα δουν την ανάρτησή σας σε ένα τηλέφωνο φίλων και τα σχόλιά σας θα επιστρέψουν σε αυτά.

Αν τα πράγματα γίνονται πραγματικά τρομακτικά

Όλοι οι άλλοι στην άκρη, εάν αρχίσετε να σκοντάφτοντας μέχρι το σημείο που αρχίζετε να φοβάστε για τη ζωή σας εξαιτίας των πράξεων του φυτευτή ή εάν εκδηλώνονται απειλές και πιστεύετε ότι η προσωπική σας ασφάλεια κινδυνεύει, επικοινωνήστε με την τοπική σας ή / και επιβολής του νόμου αμέσως. Μια απειλή, είτε γίνεται μέσω του Διαδικτύου είτε αυτοπροσώπως, πρέπει πάντα να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.