Μάθετε τον ευκολότερο τρόπο για να εκτυπώσετε ένα μεμονωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Η εκτύπωση ενός μηνύματος στο Gmail μπορεί να είναι απογοητευτική αν το μόνο που παίρνετε είναι ολόκληρη η συνομιλία, η οποία μπορεί να είναι πολύ μεγάλη αν υπάρχει αρκετός χρόνος πίσω.

Ευτυχώς, υπάρχει μια πραγματικά απλή μέθοδος για το άνοιγμα ενός μηνύματος μέσα σε ένα νήμα από άλλους, έτσι ώστε να μπορείτε να εκτυπώσετε αυτό το μήνυμα από μόνο του.

Πώς να εκτυπώσετε ένα μεμονωμένο μήνυμα στο Gmail

  1. Ανοίξτε το μήνυμα. Εάν έχει συρρικνωθεί σε ένα νήμα, κάντε κλικ στον τίτλο του για να το αναπτύξετε.
  2. Εντοπίστε το κουμπί Απάντηση στα δεξιά της επάνω πλευράς του μηνύματος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μικρό βέλος δίπλα του.
  3. Επιλέξτε Εκτύπωση από αυτό το μενού.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε το Inbox by Gmail, ανοίξτε το συγκεκριμένο μήνυμα που θέλετε να εκτυπώσετε, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το μενού με τρία σημεία στοίβα για να βρείτε την επιλογή εκτύπωσης.

Συμπεριλαμβανομένου του Αρχικού Μήνυμα

Λάβετε υπόψη ότι το Gmail κρύβει κείμενο όταν εκτυπώνεται ένα μήνυμα. Για να δείτε το αρχικό κείμενο εκτός από την απάντηση, είτε εκτυπώστε το πλήρες νήμα είτε το μήνυμα από το οποίο προέρχονται οι προσφορές εκτός από την απάντηση.

Μπορείτε να εκτυπώσετε ολόκληρο το νήμα του Gmail ανοίγοντας το μήνυμα και επιλέγοντας το εικονίδιο μικρής εκτύπωσης στην επάνω δεξιά πλευρά του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κάθε μήνυμα θα είναι στρωμένο κάτω από τα άλλα.