Μάχη των Droids: Motorola Turbo 2 εναντίον Maxx 2

01 του 06

Επιλογές φορέα

Το Motorola Droid Turbo 2 και το Droid Maxx 2, ανακοινώθηκαν την ίδια ημέρα και έχουν περισσότερες διαφορές από τις ομοιότητες. Ένα πράγμα που μοιράζονται είναι ότι, σε αντίθεση με το ξεκλείδωτο Moto X Pure Edition , είναι αποκλειστικά για την Verizon Wireless. Όπου διαφέρουν, είναι σε τιμή. Το Turbo 2 ξεκινά από $ 624 για την έκδοση 32 GB, ενώ το 16 GB Maxx 2 κοστίζει 384 δολάρια. Ούτε το smartphone απαιτεί σύμβαση. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μοναδικό για τη Motorola. Η Verizon Wireless ξεπέρασε πρόσφατα το πρόγραμμα επιδότησης κυττάρων, οπότε, προχωρώντας μπροστά, θα πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων για τη συσκευή σας ή να εγγραφείτε για ένα μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών.

02 του 06

Χαρακτηριστικά οθόνης

Το Droid Maxx 2 έχει οθόνη 5,5 ιντσών 1080p, αλλά ήταν η οθόνη του Droid Turbo 2 που έκανε τίτλους. Είναι λίγο μικρότερος, στα 5,4 ίντσες, αλλά διαθέτει υψηλότερη ανάλυση (2560 pixels έως 1440 pixels) και οθόνη με αντοχή σε θραύση, έτοιμο για το Moto ShatterShield. Το ShatterShield αποτελείται από πέντε επίπεδα προστασίας. Έχω προσωπικά θρυμματίσει δύο οθόνες smartphone. Κάθε φορά, το τηλέφωνο συνέχισε να λειτουργεί κανονικά, αλλά ήταν προφανώς δυσάρεστο να το χρησιμοποιήσετε. σε μια περίπτωση, έπρεπε να εφαρμόσω ένα προστατευτικό οθόνης για να προστατέψω τα δάχτυλά μου από το να κόψω. Η οθόνη του Turbo 2 εγγυάται ότι δεν θα σπάσει, αν και μπορεί να χαλαρώσει ή να γρατσουνίσει αν το κακοποιήσετε αρκετά. Μπορούν όλα τα smartphones να έχουν αυτή την οθόνη;

03 του 06

Ανθεκτικότητα και ασύρματη φόρτιση

Όσον αφορά την κατασκευή, τόσο το Turbo 2 όσο και το Maxx 2 έχουν μια επίστρωση που απορροφά το νερό, αν και δεν είναι αδιάβροχη, όπως το Samsung Galaxy S6 Active . Το Turbo 2 είναι επίσης συμβατό με ασύρματη φόρτιση, χαρακτηριστικό που δεν έχει ούτε το Maxx 2 ούτε το Moto X Pure Edition. Πολλές συσκευές Samsung Galaxy είναι συμβατές με ασύρματη φόρτιση.

04 του 06

Ποιότητα κάμερας

Και οι δύο Droids έχουν κάμερες 21-megapixel. Η κάμερα του Turbo 2 έχει βαθμολογία 84 από τα 100 από τη DxOMark, η οποία αξιολογεί τις κάμερες, τους φακούς και τις κάμερες smartphone και θεωρείται βιομηχανικό πρότυπο. Όπως και πολλές κάμερες smartphone, το Turbo 2 υπερέχει σε καλό φως και παραπαίει σε κακές συνθήκες φωτισμού. Η DxOMark δεν έχει ακόμη αναθεωρήσει τη φωτογραφική μηχανή του Maxx, αν και μοιράζεται τις ίδιες προδιαγραφές.

05 του 06

Χώρος αποθήκευσης

Ένας από τους λόγους για τη χαμηλότερη τιμή του Droid Maxx 2 είναι ότι προσφέρει λιγότερη αποθήκευση: μόνο 16 GB. Ωστόσο, διαθέτει μια υποδοχή microSD που δέχεται κάρτες έως και 128 GB. Το Turbo 2 ξεκινάει από 32 GB, αν και για άλλα 96 δολάρια, μπορείτε να αναβαθμίσετε σε μοντέλο 64 GB, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν ανανέωση σχεδιασμού μέσα σε δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει, σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, ότι μπορείτε να επανασχεδιάσετε ένα Turbo 2 χρησιμοποιώντας το Moto Maker και το εμπόριο στο παλιό σας Turbo 2 για το καινούργιο. (Σημειώστε ότι η Motorola θα σας χρεώσει για την ανανέωση και στη συνέχεια θα σας επιστρέψει όταν λάβει το παλιό smartphone.) Το Turbo 2 παίρνει τις κάρτες microSD μέχρι την εκπληκτική 2 TB.

06 του 06

Επιλογές προσαρμογής

Μιλώντας για το Moto Maker, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε το δικό σας Turbo 2. Δεν μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας Maxx 2, αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας τα Shells της Motorola (εικόνα), τα οποία επισυνάπτονται στο πίσω μέρος της συσκευής σας, σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε ένα Motorola Flip Shell, το οποίο αντικαθιστά το πίσω μέρος του τηλεφώνου σας και περιλαμβάνει ένα μαγνητικό κάλυμμα για το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου σας. Το Flip Shell όχι μόνο προστατεύει την οθόνη σας, αλλά δεν προσθέτει επιπλέον χύμα. Τα κελύφη Motorola κοστίζουν 19,99 δολάρια το καθένα, ενώ το Flip Shells κοστίζει 29,99 δολάρια το καθένα.