Τραγούδι Εξαγωγέας Pro iPhone App αναθεώρηση

Το καλό

Το κακό

Αγορά στο iTunes

Το Song Exporter Pro (US $ 1.99) προσφέρει στους ιδιοκτήτες συσκευών iOS μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα: την δυνατότητα αντιγραφής τραγουδιών από τη συσκευή τους σε επιτραπέζιο υπολογιστή ασύρματα. Ενώ είναι το καλύτερο που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά ενός μικρού αριθμού αρχείων, αντί για ολόκληρη τη βιβλιοθήκη του iTunes, το Song Exporter Pro αξίζει να ψάξει κάποιον που ενδιαφέρεται για εύκολη κοινή χρήση τραγουδιών.

Απλές μεταφορές

Το Song Exporter Pro είναι απλό στη χρήση. Απλά συνδέστε τη συσκευή iOS σε ένα δίκτυο Wi-Fi , προσθέστε τα τραγούδια που θέλετε να μεταφέρετε μέσω της διασύνδεσης της εφαρμογής και τοποθετήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας στη διεύθυνση IP που παρέχεται από την εφαρμογή. Στην ιστοσελίδα που παρέχεται από την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε κλικ στο τραγούδι για να την ακούσετε μέσω του προγράμματος περιήγησης ή κάντε δεξί κλικ / επιλογή για να το κατεβάσετε.

Επειδή η διαδικασία μεταφοράς είναι τόσο εύκολη και η λήψη των τραγουδιών είναι τόσο γρήγορη όσο η σύνδεση δικτύου του υπολογιστή προορισμού, το Song Exporter Pro προσφέρει ίσως την απλούστερη μέθοδο μεταφοράς μερικών τραγουδιών από μια συσκευή iOS σε έναν υπολογιστή που έχω συναντήσει. Εάν θέλετε να μοιραστείτε μερικά τραγούδια με φίλους, είναι σίγουρα μια εφαρμογή που θα εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς.

Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε ολόκληρη τη μουσική σας βιβλιοθήκη από τη συσκευή σας σε έναν νέο υπολογιστή, θα ήθελα να σκεφτώ δύο φορές.

Μια χούφτα των μειονεκτημάτων

Ενώ η βασική λειτουργικότητα του Song Exporter Pro είναι απλή και ισχυρή, η εφαρμογή έχει μια σειρά ελαττωμάτων όταν πρόκειται για πιο προηγμένες λειτουργίες.

Για παράδειγμα, ενώ μπορείτε να προσθέσετε μεμονωμένα τραγούδια, όλα τα τραγούδια ή όλα τα τραγούδια από ένα άλμπουμ ή έναν καλλιτέχνη, η κίνηση πολλών τραγουδιών μπορεί να συνεπάγεται πολλή κύλιση και αγγίζοντας τη συσκευή σας.

Μπορείτε να κάνετε λήψη τραγουδιών μόνο και να μην τα προσθέσετε αυτόματα στο iTunes. Και τα τραγούδια, όταν τα κατεβάσετε, δεν περιλαμβάνουν την βαθμολογία με αστέρια ή το playcount (χρήσιμο αν δώσετε το τραγούδι σε έναν φίλο, όχι τόσο πολύ αν προσπαθείτε να το μετακινήσετε σε έναν νέο υπολογιστή δικό σας). Επίσης, δεν μπορείτε να μετακινήσετε λίστες αναπαραγωγής, podcast ή βίντεο. Αυτά τα πράγματα συνδυάζονται για να κάνει το Song Exporter Pro μια κακή επιλογή για τη μεταφορά των βιβλιοθηκών του iTunes από τον έναν υπολογιστή στον άλλο. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν πολλά ακόμα εργαλεία με πλήρη λειτουργία .

Εάν μοιράζεστε μια χούφτα τραγούδια, η διεπαφή ιστού - η οποία απαιτεί τη λήψη ενός κομματιού κάθε φορά - είναι μια χαρά. Αν μετακινείτε εκατοντάδες ή χιλιάδες τραγούδια, όμως, αυτή η πρόταση γίνεται λίγο πιο περίπλοκη. Μετά από όλα, δεν θέλετε να πρέπει να κατεβάσετε μεμονωμένα 100 τραγούδια. Ορισμένα προγράμματα περιήγησης ή πρόσθετα εργαλεία λήψης-διαχείρισης μπορούν να απλοποιήσουν αυτή τη διαδικασία, αλλά θα ήταν ωραίο να δούμε μια απλούστερη μέθοδο λήψης όλων των τραγουδιών στο μέλλον.

Η κατώτατη γραμμή

Song Exporter Pro είναι ένα ισχυρό εργαλείο που πολλοί ιδιοκτήτες iPhone, iPod touch, και iPad θα βρείτε τακτική χρήση για. Αν και δεν είναι το σωστό εργαλείο για να μεταφέρετε μια μεγάλη βιβλιοθήκη iTunes σε έναν νέο υπολογιστή, για να μοιραστείτε μερικά τραγούδια, είναι απλή και γρήγορη και σίγουρα αξίζει την τιμή των 1,99 δολαρίων.

Ο, τι χρειάζεσαι

Ένα iPhone , iPod touch ή iPad με iOS 4.1 ή νεότερη έκδοση και ένα δίκτυο Wi-Fi.

Αγορά στο iTunes