Οι 8 καλύτεροι φορητοί φορτιστές μπαταριών φορητών υπολογιστών να αγοράσουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι ο φορητός υπολογιστής σας δεν φεύγει ποτέ από χυμούς με αυτούς τους φορητούς φορτιστές

Ολόκληρο το σημείο της κατοχής ενός φορητού υπολογιστή είναι έτσι ώστε να μπορείτε να είστε συνδεδεμένοι εν κινήσει, αλλά μερικές φορές η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή σας μπορεί να έχει άλλα σχέδια. Φορητοί φορητοί φορτιστές θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη λειτουργία σας, αλλά επιλέγοντας το σωστό για να αγοράσετε μπορεί να είναι δύσκολο. Οι καλύτεροι φορτιστές λειτουργούν με μια ποικιλία συστημάτων, είναι ελαφροί και έχουν τις σωστές εξόδους ισχύος που χρειάζονται για να χυθούν τη συσκευή σας. Έτσι, αν είστε stumped για να αγοράσετε, η λίστα των κορυφαίων φορητών φορητών φορητών υπολογιστών που είναι διαθέσιμες το 2018 μπορεί να σας βοηθήσει.

01 από 08

Η εξωτερική μπαταρία MAXOAK είναι ένα πολυδύναμο θηρίο εξουσίας. Πρώτον, διαθέτει έξι θύρες φόρτισης. Το ένα είναι μια θύρα 20 βολτ / 3 αμπέρ για φορητούς υπολογιστές, μία είναι θύρα 12 βολτ / 2,5 amp για ψηφιακές κάμερες, δύο είναι θύρες USB 5 βολτ / 2,1 και δύο θύρες USB 5 βολτ / 1 amp. Δεύτερον, έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 50.000 mAh, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να επαναφορτίσετε τον φορητό υπολογιστή και τα τηλέφωνά σας πολλές φορές, πριν να χρειαστεί να επαναφορτίσετε την εξωτερική τράπεζα τροφοδοσίας μπαταρίας. Τρίτον, μετρά μόνο 8.1 x 5.3 x 1.3 ίντσες και ζυγίζει 2.77 λίβρες, ώστε να μπορεί εύκολα να χωρέσει στην τσάντα σας και δεν θα είναι τόσο βαρύτερο. Τέλος, περιλαμβάνει 14 τύπους συνδέσμων για φορητούς υπολογιστές, ώστε να καλύπτει τα περισσότερα μοντέλα, αλλά όχι φορητούς υπολογιστές της Apple . Εάν δεν διαθέτετε φορητό υπολογιστή Apple ή φορητό υπολογιστή που χρησιμοποιεί USB Type C, πιθανόν να μπορείτε να το συνδέσετε, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αν υποστηρίζεται ο φορητός υπολογιστής πριν από την αγορά.

02 από 08

Το Crave PowerPack CRVPP101 είναι ένας ισχυρός φορητός φορτιστής για επαναφόρτιση σχεδόν οποιασδήποτε συσκευής που μπορείτε να πετάξετε σε αυτό. Μετρούσε 6 x 8 x 2 ίντσες, ζυγίζει 2 κιλά και έχει χωρητικότητα 50.000 mAh, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να φορτίσει τα τηλέφωνα και τους φορητούς υπολογιστές σας πολλές φορές πριν χρειαστεί μια επαναφόρτιση. Για θύρες, η συσκευή διαθέτει τέσσερις θύρες φόρτισης USB και δύο θύρες τροφοδοσίας φορητού υπολογιστή. Είναι συμβατό με πολλές μάρκες φορητών υπολογιστών, όπως η Sony, η Acer, η Dell, η IBM, η Fujitsu, η HP, η NEC, η Toshiba, η Samsung και η Lenovo. Ωστόσο, δεν λειτουργεί με φορητούς υπολογιστές της Apple και θα πρέπει να είστε βέβαιος να ελέγξετε αν ο συγκεκριμένος σύνδεσμος σας είναι συμβατός με αυτόν τον φορτιστή πριν αγοράσετε. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε διπλό έλεγχο ότι ο φορητός σας φορτιστής τραβά λιγότερα από πέντε ενισχυτές για συμβατότητα. Πάνω από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει επίσης ένα καλώδιο μικρο-USB και μια θήκη ταξιδίου, ώστε να μπορείτε να πάτε οπουδήποτε μαζί του, είτε πρόκειται για κατασκήνωση είτε για οδικό ταξίδι.

03 του 08

Η ChargeTech Enterprises είναι μια συναρπαστική μικρή εταιρεία που ξεκίνησε από την Indiegogo, αυξάνοντας τα 450.000 δολάρια για να κάνει το καλύτερο φορητό τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος. Από τότε, το ChargeTech Portable AC Battery Pack έχει γίνει ένα δημοφιλές στοιχείο που μπορεί κανείς να αγοράσει από την Amazon. Αυτή η μονάδα μετρά 7,5 x 5,2 x 1 ίντσες και ζυγίζει 1,56 λίβρες. Προσφέρει μπαταρία 27.000 mAh και μπορεί να φορτίζει ηλεκτρονικά αντικείμενα που φτάνουν τα 85 watts, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, σίδερα curling κ.α. Εκτός από την έξοδο εναλλασσόμενου ρεύματος, έχει επίσης δύο θύρες USB που φορτίζουν στα 2,4 amp, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε εύκολα το τηλέφωνο ή το tablet σας. Στην κορυφή της μονάδας, θα βρείτε τέσσερις μπλε φώτα LED που σας λένε πόση μπαταρία έχει αφήσει η συσκευή. Λάβετε υπόψη σας ότι με αυτή την μπαταρία μπορείτε να φορτίζετε μόνο ηλεκτρονικά μέχρι 85 watt, θα θέλετε να ελέγξετε προσεκτικά τις ρυθμίσεις σχετικά με το τι προσπαθείτε να φορτίσετε πριν από τη φόρτιση.

04 του 08

Η ισχυρή φορητή μπαταρία 26400 mAh της DBPOWER είναι κατάλληλη για οτιδήποτε χρειάζεστε στο κινητό σας γραφείο. Μιλάμε για γεμάτη φόρτιση φορητού υπολογιστή, ένα γρήγορο χτύπημα για το tablet σας, σε όλη τη διαδρομή μέχρι μια πλήρη χρέωση για το τηλέφωνό σας. Στην πραγματικότητα, η τυπική έξοδος 80 watt 2 ακίδων θα φορτίσει οποιοδήποτε οικιακό στοιχείο 110V, ώστε να μπορείτε να τεντώσετε αυτή τη φορητή ισχύ για να καλύψετε λάμπες, μικρές συσκευές και πολλά άλλα. Έχουν εξοπλίσει την τράπεζα με έξυπνη γρήγορη φόρτιση, παρέχοντας 3 ενισχυτές σε κάθε μία από τις συσκευές σας για να εξασφαλίσουν ότι φορτίζονται με ταχύτητες υψηλής ταχύτητας, ενώ το πρωτόκολλο Multi-Protect διατηρεί όλες τις συνδεδεμένες συσκευές ασφαλείς. Υπάρχουν τέσσερις λυχνίες LED προς τα έξω για να υποδεικνύει το επίπεδο ισχύος με μια ματιά και παρακολουθεί τακτικά τη θερμοκρασία για να βεβαιωθεί ότι η συσκευή δεν υπερθερμαίνεται. Είναι όλα πάνω από δύο κιλά με διαστάσεις 15 x 18 x 4 ίντσες.

05 του 08

Αυτός ο εξωτερικός φορτιστής έχει τη δυνατότητα φόρτισης του φορητού σας υπολογιστή, καθώς και δύο συσκευών USB την ίδια στιγμή. Έρχεται με αρκετούς συνδέσμους και έχει ρυθμιζόμενες εξόδους τάσης για να καλύψει τις ανάγκες των διάφορων συσκευών σας. Ένα παράθυρο οθόνης LCD σάς ενημερώνει με ακρίβεια πόση ισχύ έχετε αφήσει και, ως χαρακτηριστικό ασφαλείας, ο φορτιστής θα σβήσει αυτόματα όταν συμβεί βραχυκύκλωμα ή υπερφόρτωση, προκειμένου να διατηρήσετε τις συσκευές σας ασφαλείς. Οι δέκα συνδεδεμένες υποδοχές για φορητούς υπολογιστές θα ταιριάζουν με τα μοντέλα DC A έως K και κάθε έξοδος USB είναι 5V. Αυτό είναι λίγο βαρύτερο και μεγαλύτερο από το μοντέλο RAVPower, στα 8,5 x 6,9 Χ 3,3 ίντσες και 2,1 κιλά, αλλά αξίζει να το αγοράσετε, ειδικά με την εγγύηση περιορισμένου προϊόντος 24 μηνών. Με τη χαμηλή τιμή και τη δυνατότητα προσαρμογής των αναγκών τάσης, ο φορτιστής αυτός είναι ιδανικός για κάποιον που διαθέτει μια ποικιλία συσκευών με διαφορετικές απαιτήσεις ισχύος. Εξαλείφει επίσης την ανάγκη αγοράς πολλαπλών φορητών φορτιστών.

06 του 08

Αυτός ο φορτιστής Nexgadget δεν είναι τόσο φανταστικός όσο κάποιες από τις υπόλοιπες επιλογές αυτής της λίστας, αλλά σας δίνει κάποιες εντυπωσιακές προδιαγραφές στο μέτωπο φόρτισης. Διαθέτει τρεις ξεχωριστές εξόδους USB, καθώς και έναν φορτιστή A / C τριών ακίδων, αλλά ο κατασκευαστής έχει ρίξει ακόμη και σε έναν διεθνή προσαρμογέα A / C, έτσι ώστε να ρυθμίζετε τη φόρτιση εν κινήσει, ακόμα και όταν το "go" "Σας φέρνει σε μια ξένη χώρα.

Η εσωτερική μπαταρία ιόντων λιθίου βαθμού Α υπόσχεται πλήρη κύκλους ζωής 500+ πριν υποβαθμιστεί σημαντικά, οπότε αυτό θα αποτελέσει τον οδηγό ταξιδιού σας για χρόνια. Η υψηλής απόδοσης φόρτιση της ταχύτητας σας δίνει υπερ-γρήγορους χυμούς με 5V / 5,4 ενισχυτές μέσω των εξόδων USB και 110V / 60Hz A / C, γεγονός που συμμορφώνεται με το πρότυπο πρωτόκολλο καταναλωτών. Έχουν κατασκευαστεί τα εσωτερικά κυκλώματα με ανθεκτικό στη θερμότητα ABS και PVC σύρμα χαλκού, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας με ασφάλεια. Έχουν συμπεριλάβει ακόμη και ένα χαρακτηριστικό αναμονής ως πρόσθετο στρώμα ασφάλειας θερμοκρασίας overclock. Αυτός ο φορτιστής NexGadget μετρά 7,3 x 5,1 x 1,2 ίντσες και ζυγίζει μόνο 1,37 λίβρες. Είναι στρογγυλεμένο με μια οθόνη LCD που δείχνει τα επίπεδα ισχύος και τις καταστάσεις.

07 του 08

Ο ελαφρύτερος και μικρός φορτιστής του παγκοσμίου φήμης φορτιστή, ο φορητός φορητός φορητός φορητός υπολογιστής Innergie ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους φορητούς υπολογιστές των 65W, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών HP, Lenovo, DELL, TOSHIBA, Acer και ASUS. Όχι μεγαλύτερο από ένα κατάστρωμα καρτών, η φορητή μπαταρία διαθέτει 6 άκρες. Εάν καμία από αυτές δεν είναι συμβατή με τον υπολογιστή σας, απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Innergie, επιλέξτε την συμβουλή σας και θα την λάβετε δωρεάν στο ταχυδρομείο. (Δυστυχώς, οι συσκευές MacBook και Surface εξαιρούνται από αυτό το πρόγραμμα εξαιτίας αποκλειστικών πατενταρισμένων υποδοχών.) Μπορείτε να απολαύσετε τη διπλή φόρτιση με τάση μέχρι και 2.1A και προστασία από υπερένταση, υπέρταση, υπερθέρμανση, υπερβολική ισχύ και βραχυκύκλωμα μέσω του InnerShield. Έρχεται επίσης μαζί με μια τριετή εγγύηση αν δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

08 από 08

Ο φορητός φορτιστής Jackery έχει μια ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση από τους περισσότερους λεπτούς, ορθογώνιους φορτιστές που θα βρείτε σε αυτόν τον κατάλογο. Αλλά η αισθητική του πύργου που φαίνεται σε τούβλο είναι αρκετά αναζωογονητική σε αυτή τη συσκευή. Έχουν κάνει αυτό για να ελαχιστοποιήσουν το βάρος, και ζυγίζει μόνο £ 1,5, το οποίο η εταιρεία υπόσχεται θα είναι ιδανικό για κάμπινγκ και on-the-go υπαίθριες δραστηριότητες. Η έξοδος 85 W A / C έχει σχεδιαστεί για όλους τους τελευταίους φορητούς υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων των MacBooks 12 ιντσών, των νέων MacBook Pros, των φορητών υπολογιστών Dell & HP, της Microsoft Surface και πολλά άλλα.

Στο περιθώριο, υπάρχουν μερικές ποικιλίες εξόδων USB από USB-C στο νέο USB 3 για την ταχύτερη φόρτιση σε 5V / 2.4 ενισχυτές. Η συσκευή υπόσχεται 6 έως 10 πλήρεις χρεώσεις για iPhones, 6 έως 10 πλήρεις χρεώσεις για τηλέφωνα Samsung, 8 έως 10 κύκλους για GoPros και 1 έως 3 χρεώσεις για ταμπλέτες. Υπάρχει ενσωματωμένη προστασία για την υπερθέρμανση της θερμοκρασίας, τις απροσδόκητες υπερτάσεις και τις υπερβολικές χρεώσεις, οπότε δεν θα χρεώσετε καμία από τις συσκευές που προσπαθείτε να χυμοποιήσετε. Η εταιρεία έχει λάβει ακόμη μέτρα για να βεβαιωθεί ότι η συσκευή πληροί τους κανονισμούς της TSA σε περίπτωση που θέλετε να την φέρει στη μεταφορά σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .